• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Γαλλία

Γαλλία
  1. QAMIAB

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εκλεγμένο το καλύτερο σαφράν του κόσμου: το Αφγανικό σαφράν εκλέχθηκε ως το καλύτερο του κόσμου από το International Taste Institute, μπροστά από το μαροκινό σαφράν, το ιρανικό, ακόμα και το ισπανικό. Η QAMIAB επιλέγει για εσάς αποκλειστικά τα κόκκινα στίγματα, το πιο αρωματικό μέρος του υπέρου. Δεν χρησιμοποιούμε τις κίτρινες ίνες που μειώνουν την γεύση και τροποποιούν το τελικό βάρος.Συσκευασμένο στην Γαλλία, το Or Rouge σας θα διατηρήσει όλα τα αρώματα του.Χειροποίητη παραδοσιακή συγκομιδή το εκλεκτό σαφράν της QAMIAB καλλιεργείται υπό τον ήλιο του Αφγανιστάν και συλλέγεται χειροποίητα με σεβασμό στις μεγάλες παραδόσεις των καλλιεργειών του σαφράν. Το κορυφολόγημα πραγματοποιείται επίσης χειροποίητα.Λαμβάνετε συστηματικά την πιο πρόσφατη συγκομιδή, της φετινής ετήσιας εσοδιάς.Το σαφράν QAMIAB ήταν αποκλειστικά προορισμένο για πολύ καιρό στους επαγγελματίες βραβευμένους σεφ. Σήμερα, το σαφράν προσφέρεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.Έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα: Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε έναν εξαιρετικό Αφγανικό σαφράν υψηλής ποιότητας, διεξάγουμε έναν διπλό έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια. Το πρώτο στο Αφγανιστάν μόλις πριν την εξαγωγή και το δεύτερο στην Γαλλία πριν την συσκευασία του.

  2. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Bikoula Complexe International Consultings Sarl, μια Γαλλικής Εταιρεία που εξειδικεύεται στην διευκόλυνση εμπορικών συμφωνιών και συναλλαγών μεταξύ δυτικών εταίρων και τους δημόσιους και ιδιωτικούς τους εταίρους στην Αφρική. Είμαστε ο σύνδεσμος μεταξύ Αφρικής και Δύσης, η διεπαφή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην Αφρικάνικη ήπειρο. Η δέσμευση μας απέναντι σε εσάς είναι να διευκολύνουμε την επικοινωνία με τους οικονομικούς φορείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη προσέγγιση και την επιτυχία των έργων σας. Πέρα από αυτήν την δραστηριότητα που βρίσκεται στην καρδιά του επαγγέλματος μας, παίζουμε έναν κύριο ρόλο στο εμπόριο τροφίμων και πρώτων υλών. Η δέσμευση μας βασίζεται στην εισαγωγή και εξαγωγή των καλύτερων προϊόντων για τους πελάτες μας σε όλη την Ευρωπαϊκή, Αμερικάνικη ήπειρο, στην Ρωσία και στην Ασία. Η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών μας βάσει της ποιότητας των προϊόντων τους αποδεικνύει τον επαγγελματισμό μας και την δέσμευση μας απέναντι στην ποιότητα και την ικανοποίηση των εταίρων μας. Μορφοποιήστε το μέλλον των επιχειρήσεων σας στην Αφρική με την Bikoula Complexe International Consultings Sarl, ο αναπόφευκτος σας εταίρος για να καθοδηγήσει τις προσδοκίες σας προς την επιτυχία. Η εμπειρογνωμοσύνη μας βασίζεται σε έναν δίκτυο έμπειρων συνεργατών για την συνοδεία του δημοσίου, ιδιωτικού τομέα καθώς και για όσους έχουν κάποιο έργο. Οι ομάδα αυτή διαθέτει μια εμπεριστατωμένη κατανόηση της αφρικάνικης αγοράς.

  4. SARL NOOH AS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Στην N.O.O.H. AS, είμαστε υπερήφανοι γιατί σας προσφέρουμε μια πραγματικά εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Το πάθος μας για ηλιέλαια υψηλής ποιότητας μας ωθεί να αναζητούμε τις πιο εκλεκτές πηγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική τελειότητα, χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα ηλιέλαια μας. Η δέσμευσή μας απέναντι στη φύση και την ποιότητα. Στην καρδιά της N.O.O.H. AS βρίσκεται η απαρέγκλιτη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι η φύση μα προσφέρει πολύτιμους θησαυρούς. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα: Κάθε σταγόνα του ηλιελαίου μας αντιπροσωπεύει τον καρπό ενός συνδυασμού πάθους και ποιότητας. Επιλέγουμε με τρόπο ευσυνείδητο τους πιο εκλεκτούς ηλιόσπορους, προκειμένου να παράγουμε ένα 100% αγνό λάδι, μη τροποποιημένο και χωρίς πρόσθετα. Πιστεύουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ευθύνη. Η διαδικασία της παραγωγής μας είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπό σας στον πλανήτη. Από τις υπεύθυνες αγροτικές πρακτικές, μέχρι τη συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον, επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες μας, μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς, λειτουργούν με βάση ηθικές και δεοντολογικές αρχές. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε δίκαιες και ισότιμες συνθήκες εργασίας. Κάθε παρτίδα λαδιού περνάει από εκτενείς ελέγχους ποιότητας, ώστε να διαφαλίζεται κάθε φορά η ασυμβίβαστη ποιότητα των προϊόντων μας.

  5. KREA-COGITO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Είμαστε μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές, το εμπόριο, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Οι τομείς μας εξειδίκευσης συμπεριλαμβάνουν τις πρώτες ύλες, την τεχνολογία αιχμής, την άμυνα και την ασφάλεια, την περιβαλλοντολογική έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Η ίδια η έννοια της KREA-COGITO © προέρχεται από την βούληση μας να ενώσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πωλητές και τους αγοραστές που δραστηριοποιούνται στους τομείς των πρώτων υλών, της τεχνολογίας αιχμής, της άμυνας, της περιβαλλοντολογικής έρευνας και ανάπυξης καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Στόχος μας αρχικά ήταν να βοηθήσουμε την εμπορική ανάπτυξη εξειδικευμένων επιχειρήσεων στην εισαγωγή-εξαγωγή, υψηλή τεχνολογία, κυρίως ασιατικών επιχειρήσεων. Με την πάροδο του χρόνου, των εμπειριών και των διαπολιτιστικών συναλλαγών, η ανάγκη να εξασφαλίσουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με διάφορους φορείς στον εμπορικό κύκλωμα επιβλήθηκε ως προφανές στοιχείο.Στοχεύουμε να εδραιώσουμε βιώσιμες εμπορικές σχέσεις με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και εταίρους μας, βασιζόμενοι σε μια προσέγγιση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, διαφανής επικοινωνίας και αμοιβαίου σεβασμού. Βούληση μας να αναγνωριστεί η ικανότητα μας να βρίσκουμε και να ικανοποιήσουμε τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας τους προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ειδικές τους απαιτήσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEGOPRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEGOPRIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, φρεσκα λαχανικα, Φρούτα, λαχανικα, εξωτικα φρουτα, εσπεριδοειδη, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  2. CAKESPACE - PRODUITS BIO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CAKESPACE - PRODUITS BIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευεξία και αναζωογόνηση, Ανθη, Έλαια φυτικά, Ποτά, τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης, Παρασκευή τροφίμων, Ευεξία και αναζωογόνηση, ελαια για μασαζ, και φυσικα καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. EA PLUS ECOMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EA PLUS ECOMMODITY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - υπηρεσίες, Δημητριακά και σπόροι, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Τροπικά φρούτα, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, αγροδιατροφικά, φυτικα ελαια, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Virsac, Γαλλία.

  4. VEEGREEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VEEGREEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φασκομηλιες, φυσικα προϊοντα, Αντιυπερτασικά, συσκευες καθαρισμου αερα, εντομοαπωθητικα, αποσμητικα χωρου, διαχυτες αρωματων οικιακης χρησης, αρωματα για το σπιτι, και λιβανι. Έχει έδρα σε Yssingeaux, Γαλλία.

  5. VETIA INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VETIA INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, καφες και τσαϊ, Διεθνές εμπόριο, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και συστατικά διατροφής. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  1. LES LAVANDES DU MOULIN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LES LAVANDES DU MOULIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λεβαντα. Έχει έδρα σε Saint Christol, Γαλλία.

  2. BIO FAST

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

  1. EARL DES 3 SOURCES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EARL DES 3 SOURCES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Betignicourt, Γαλλία.

  2. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  3. LES FERMIERS D'ARGOAT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LES FERMIERS D'ARGOAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρέατα και αλλαντικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, γεωργικα προϊοντα, πουλερικα, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Ploufragan, Γαλλία.

  4. ETS BOUVET NICOLAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETS BOUVET NICOLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εκτροφή ζώων - υπηρεσίες, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εκτροφή ζώων - υπηρεσίες, και γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Livet, Γαλλία.

  5. BIO PERFECT DE EGGLEY COMPANY IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Είμαστε παραγωγοί, εισαγωγείς και εξαγωγείς φρέσκων και αποξηραμένων τροπικών φρούτων και λαχανικών, βιολογικής καλλιέργειας, 100% φυσικής προέλευσης.Μεταποίηση κατεψυγμένων φρούτων στην ΓαλλίαΔιανομή με σύντομη διαδρομή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από το αγρόκτημα απευθείας στους καταναλωτές, η BIO PERFECT εργάζεται απευθείας με τους παραγωγούς.Ένα μέρος των φρούτων μας παράγεται απευθείας από εμάς στα εδάφη μας.Καλλιεργούνται χωρίς εντομοκτόνα και συλλέγονται όταν είναι πλέον ώριμα, ώστε να προφυλάξουμε τα προτερήματα και την πραγματική γεύση του φρούτου.Τα φρούτα και τα λαχανικά μας προέρχονται από φυσική και βιολογική καλλιέργεια, διαθέτουν πιστοποίηση με το σήμα BIO και πιστοποίηση κατά την ECOCERT ΓαλλίαςΘέλουμε να μοιραστούμε την γεύση του φρέσκου φρούτου με όσους περισσότερους γίνεται.Η προσφορά μας σε βιολογικά εξωτικά φρούτα και λαχανικά είναι ποικιλόμορφηανανάς, παπάγια, μάνγκο, αβοκάντο, γλυκοπατάτα, μπανάνα και πολλά άλλα.κατεψυγμένα και αποξηραμένα φρούτα: ανανάδες και μάνγκοΗ BIO PERFECT είναι ειδική στην γευστική ποιότητα.Ελάχιστη παραγγελία3 000 κιλά για τους χονδρέμπορους και μια παλέτα για τους μικρούς διανομείς.

  6. MN BROKER

    Γαλλία

    Η MN Consulting λειτουργεί ως εισαγωγέας και διανομέας που εξειδικεύεται στον ΠΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ εφοδιάζοντας απευθείας παρασκευαστές, παραγωγούς και μεταποιητές όλων των υλών που προέρχονται (Κίνα, Ινδία, Αφρική...). Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. Κατέχουμε εμπειρία όσον αφορά το τοπικό και διεθνές εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ενεργειακών πόρων, εξοπλισμών και αναλώσιμων. Ανάμεσα στα προϊόντα, θα βρείτε, λάδι- Huile de Florentin, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, εξευγενισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο, εξευγενισμένο κραμβέλαιο/, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ελαιόλαδο, καρύδια κάσιους, Καρύδια από βουτυρόδεντρο, βούτυρο κακάο, Βούτυρο καριτέ. Παρέχουμε επίσης συμβουλές στους παγκόσμιους εξαγωγείς και αγοραστές μέσα από την MN Négoce ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν κερδοφόρες επιχειρήσεις στο διεθνές εμπόριο ή στο εμπόριο πρώτων υλών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  7. PONTIAC VANILLA

    Γαλλία

    Η εταιρεία PONTIAC VANILLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

  8. AGRIPROTECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία AGRIPROTECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Quimperle, Γαλλία.

  1. ALBAK & CO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALBAK & CO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Σύμβουλοι επενδύσεων, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Σύμβουλοι επενδύσεων, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, και μπουλντοζες. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. SARL PHELIN MULTI SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PHELIN MULTI SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, πιπεροριζα, Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, και Πιπερόριζα. Έχει έδρα σε Fontenay-Sous-Bois, Γαλλία.

  3. T.S. GLOBAL BUSINESS

    Γαλλία

    Η εταιρεία T.S. GLOBAL BUSINESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, καυτερες πιπεριες, μανγκο, και σποροι σουσαμιου. Έχει έδρα σε Chilly-Mazarin, Γαλλία.

  4. EMS NEGOCES

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMS NEGOCES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες. Έχει έδρα σε Roissy-En-France, Γαλλία.

  5. CAPI EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAPI EXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Όργανα μέτρησης υψηλής ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Συσκευές εργαστηριακών αναλύσεων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  6. ELORN PLANTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ELORN PLANTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σπορας. Έχει έδρα σε Sizun, Γαλλία.

  7. SARL VERSD'O

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL VERSD'O, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Εδαφοβελτιωτικά και λιπάσματα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, εντομοαπωθητικα, και απωθητικα πτηνων. Έχει έδρα σε Reignac, Γαλλία.

  8. MARIUS BRUN & FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MARIUS BRUN & FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Arles Cedex, Γαλλία.

  9. TERRAVEG

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERRAVEG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικη γεωργια. Έχει έδρα σε Lesquin, Γαλλία.

  10. GARRIGUES FRÈRES

    Γαλλία

    Η εταιρεία GARRIGUES FRÈRES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και βολβοι. Έχει έδρα σε Onet Le Chateau, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.305 Επιχειρήσεις