• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων

Αποτελέσματα για

Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 2. KMC GROUP - MEKO METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MEKO Metal, κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή χαλύβδινων προφίλ από το 1969, αναπτύχθηκε από μια εγκατάσταση 10 000 τ.μ σε μια μονάδα 100 000 τ.μ στην Torbalı-Izmir υπό τον όμιλο KMC Group από το 2011. Η συνεργασία μας εντάσσει μοναδική εμπορική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, που επιφέρει μια ετήσια παραγωγική ικανότητα 150 000 τόνων, που ακολουθεί την παγκόσμια τεχνολογική ανάπτυξη. Με σκοπό να εξασφαλίσει την θέση της ανάμεσα στις 3 παγκόσμιες εταιρείες για ειδικά προφίλ, η MEKO Metal έχει παρουσιάσει μια σταθερή ανάπτυξη του εξαγωγικού της όγκου. Εξειδικευμένη στα ανοικτά, συγκολλημένα προφίλ και σε προφίλ ανοξείδωτου χάλυβα, τα προϊόντα μας απευθύνονται σε μια ευρύς γκάμα βιομηχανιών, εκ των οποίων η αυτοκινητοβιομηχανία, επίπλων, συσκευές οικιακής χρήσης, χαλύβδινα προϊόντα, διακόσμησης, θέρμανσης ψύξης, κλιματισμού, αστικά έργα και ατσάλινες κατασκευές, προφίλ σκαλωσιών, θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες, συστήματα ηλιακής ενέργειας και γεωργικής άρδευσης και θερμοκηπίων.Οι τομείς μας κλειδιά: •Κλασικοί σωλήνες και προφίλ • Ειδικά προφίλ • Προφίλ αυτοκινήτου • Προφίλ συστημάτων ηλιακής ενέργειας • Συστήματα τοποθέτησης συστ. ηλιακής ενέργειας στο έδαφος • Συστήματα τοποθέτησης συστ. ηλιακής ενέργειας στην ταράτσα • Αστικά έργα και ατσάλινες κατασκευές • Προφίλ για την γεωργία και θερμοκήπια • Προφίλ για ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη • Προφίλ HVAC • Προφίλ από ανοξείδωτο χάλυβα. Η διαμόρφωση με κυλινδρισμό προσφέρει οικονομικό πλεονέκτημα σε σχέση με το αλουμίνιο αντικαθιστώντας κρίσιμα παραγωγικά μέρη τα οποία απαιτούν συνήθως αλουμίνιο με κυλινδρισμένο χάλυβα. Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην παραγωγή καλουπιών, εργαλείων, κυλίνδρων και άλλων βασικών συστατικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 3. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Αλβανία

  Verified by europages badge

  Η SELMANI sh.p.k. είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1994 στα Τίρανα, στην Αλβανία. Δραστηριοποιείται στην βιομηχανία αστικής κατασκευής προσφέροντας την υπηρεσία επιψευδαργύρωσης με εμβάπτιση εν θερμώ και εξατομικευμένες ατσάλινες κατασκευές καθώς και τυποποιημένες δεξαμενές καυσίμου και νερού από χάλυβα και HDG. Βυτιοφόρα καυσίμων Το εργοστάσιο διαθέτει επιψευδαργύρωση διαστάσεων 6500 x 1700 x 2600 χιλ. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή μπόιλερ HVAC, δεξαμενές θέρμανσης και υγειονομικά δοχεία υδάτων και περίφραξη δεξαμενών πετρελαίου, σχάρες, δάπεδα, πλεγματοφόροι πυλώνες για μεταβίβαση ηλεκτρικής ενέργειας και GSM, πολυγωνικά κατάρτια για φωτισμός και μεταβίβαση, ασύρματες εγκαταστάσεις, δομές θερμοκηπίων με γαλβανισμό εν θερμώ, χαλύβδινες εργασίες γεωργίας και κτηνοτροφίας, οδική σήμανση, ατσάλινες εργασίες ασφαλείας, κ.λπ. Χάρη στην αποτελεσματική μας ροή εργασίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτικές χαλύβδινες εργασίες στους Ευρωπαϊκούς μας εταίρους μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη τους. Με προσωπικό που αποτελείται από καταρτισμένους, έμπειρους επαγγελματίες με επίκεντρο την εξυπηρέτηση, η SELMANI shpk εγγυάται υψηλά πρότυπα υπηρεσιών.

 4. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Στην εταιρεία μας υπάρχει συνεννόηση: Μια ματιά στην επιχείρησή μας Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία βασίζεται στον απαρέγκλιτο προσανατολισμό στον πελάτη που στο πλαίσιο 30 ετών μάς εξασφάλισε τη δυνατότητα της συνεχούς εξέλιξης και της ανάπτυξης παγκόσμιων καινοτομιών. Οι αξίες μας δεν διαμορφώνουν απλώς την επιχειρηματική μας κουλτούρα, αλλά αποτελούν επίσης τη βάση για μιας άκρως δραστήρια ομάδα μακροχρόνιων συνεργατών, η οποία παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση. Ομάδα Η αφοσίωσή μας στην αρχή της "αριστείας στον τομέα των γαλβανικών λύσεων" χαρακτηρίζει το καθημερινό μας έργο. Ως ομάδα riag διασφαλίζουμε από κοινού ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντοτε βέλτιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Αξίες Διαμόρφωση του μέλλοντος από κοινού Η δημιουργικότητα και η καινοτομία διέπουν το έργο μας. Ακούγοντας προσεκτικά διακρίνουμε τις ανάγκες. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και με βάση την εμπιστοσύνη. Παροχή ευκαιριών – Απαίτηση για επιδόσεις Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός αποτελούν το θεμέλιο της κουλτούρας μας για την επιτυχία. Απαιτούμε και προάγουμε δυνατότητες. Η ευθύτητα και η σαφήνεια αποτελούν τους πυλώνες της επικοινωνίας μας. Επιτρέπουμε τις ιδέες – Θαρραλέα υλοποίηση Θεωρούμε την περιέργεια ως σημείο αφετηρίας για την πρόοδο. Υλοποιούμε σήμερα και διασφαλίζουμε την επιτυχία του αύριο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Χαιρόμαστε την επιτυχία Υλοποιούμε φιλόδοξους στόχους με ενθουσιασμό. Επιδιώκουμε με πάθος την αριστεία. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και τις αναφέρουμε. Ανάληψη ευθύνης Τηρούμε και σεβόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες της επιχείρησής μας.

 5. CENTRO GALVANICO SUD ITALIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CENTRO GALVANICO SUD ITALIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επινικελωση μεταλλων, γαλβανικες επεξεργασιες επικασσιτερωσης, ανοδικη οξειδωση μεταλλων, και Γαλβανικές επεξεργασίες. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

 2. SURCOTEC SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SURCOTEC SA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Plan-Les-Ouates Ge, Ελβετία.

 3. GRAFIC CROMIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRAFIC CROMIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, επιχρωμιωση μεταλλων, Γαλβανικές επεξεργασίες, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, και γαλβανισμος. Έχει έδρα σε Monte San Savino, Ιταλία.

 4. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Αγώνες με μηχανοκίνητα-αξεσουάρ, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Αγώνες με μηχανοκίνητα-αξεσουάρ, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, και Αυτοκινητοβιομηχανία. Έχει έδρα σε Stari Trg Pri Ložu, Σλοβενία.

 5. METAL IN LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METAL IN LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Βιομηχανική μεταλλουργία, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, υπεργολαβία σε λεπτές λαμαρίνες, υπηρεσίες υπεργολαβίας για την αυτοκινητοβιομηχανία, και επεξεργασία με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Plovdiv, Βουλγαρία.

 1. GALVANOTECNICA SNC

  Ιταλία

  Κίτρινη, λευκή, μαύρη επιψευδαργύρωση. Επινικέλωση. Ηλεκτρόλυση. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 40 έτη στον τομέα των γαλβανικών επεξεργασιών, κυρίως στον τομέα της στατικής ηλεκτρολυτικής επιψευδαργύρωσης (οι διαστάσεις των δεξαμενών είναι 2.800 x 1.400 x 600) και της περιστροφής. Οι αυτόματες γραμμές εγγυώνται υψηλές δυνατότητες παραγωγής και υψηλά πρότυπα ποιότητας, ενώ η γκάμα των εγκαταστάσεών μας επιτρέπει στην επιχείρηση να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας.

 2. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Γερμανία

  Στις επόμενες σελίδες θέλουμε να σάς παρουσιάσουμε ποιοι είμαστε, πώς λειτουργούμε και τι είναι ακόμη ενδιαφέρον να γνωρίζετε για εμάς. Η εταιρεία HATTLER & Sohn GmbH, στο εξής αναφερόμενη ως HATTLER, ασχολείται κατά κύριο λόγο με την επιβελτίωση μεταλλικών επιφανειών. Χρησιμοποιούνται ιδίως γαλβανοτεχνικές μέθοδοι, αλλά και άλλες, συχνά εξειδικευμένες διαδικασίες. Οι επιφάνειες αποτελούν το μεγάλο μας πάθος. Διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες των πελατών στο εργοστάσιό μας στο Villingen-Schwenningen εδώ και 90 χρόνια. Σε μια τέτοια εποχή βρίσκεται κανείς συνεχώς αντιμέτωπος με εντελώς διαφορετικές προκλήσεις. Η αντιμετώπισή τους απαιτεί προσπάθεια, αλλά παρέχει ταυτόχρονα ικανοποίηση και χαρά. Για το λόγο αυτό χαιρόμαστε και για τη μελλοντική ανάθεση απαιτητικών παραγγελιών στον τομέα των επιφανειών.

 1. GALVACO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία Galvaco του ομίλου Weert Groep ειδικεύεται στον γαλβανισμό και στις επικαλύψεις με χρώμα με ηλεκτρική επίπαση. Η Galvaco είναι σε θέση να αναλάβει το σύνολο της διαδικασίας: από τον μαύρο χάλυβα έως την παράδοση του φινιρισμένου προϊόντος στον πελάτη ή στο εργοτάξιο. Η εταιρεία Galvaco του ομίλου Weert Groep προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες: γαλβανισμός εν θερμώ, γαλβανισμός δέλτα (ειδικότητα), βαφή με ηλεκτρική επίπαση, έλεγχος ποιότητας, διάφορες συσκευασίες και μεταφορά στον τελικό προορισμό.

 2. HITZEL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Ως οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη εμπειρία στην τεχνολογία γαλβανισμού διαθέτουμε ολοκληρωμένες γνώσεις στον τομέα της επιφανειακής επιβελτίωσης μετάλλων, όπως είναι ο χάλυβας, ο ανοξείδωτος χάλυβας, τα μη σιδηρούχα μέταλλα, ο ορείχαλκος, το αλουμίνιο, ο χυτευμένος με πίεση ψευδάργυρος και το πλαστικό ABS. Κατά το γαλβανισμό δεν είναι σημαντική μόνο η οπτική βελτίωση μέσω της διακοσμητικής επιψευδαργύρωσης, αλλά και η λειτουργική αξιοποίηση του κατεργαζόμενου τεμαχίου. Κατ' αυτόν τον τρόπο, το προϊόν σας αποκτά ιδιότητες που δεν διαθέτει καθαυτό το αντικείμενο.

 3. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Πολωνία

  Διαθέτουμε ένα μη αυτοματοποιημένο εργοστάσιο γαλβανισμού, γεγονός που μας προσδίδει ιδιαίτερη ευελιξία στην ανταπόκριση στις ανάγκες των κατασκευαστών και των μεμονωμένων πελατών. Παράγουμε μεμονωμένα τεμάχια και μεγαλύτερες σειρές. Μπορούμε να εφαρμόσουμε γρήγορα μια νέα τεχνολογία για μεγαλύτερα συμβόλαια. Διαθέτουμε εκτεταμένη πείρα στην ανανέωση των μετάλλων. Επαναφέρουμε τη λάμψη του παλαιού χρωμίου... και της πατίνας στα παλαιά αντικείμενα. Ανανεώνουμε τη γαλβανική επίστρωση στα στοιχεία των αυτοκινήτων και των μηχανών. Προσφέρουμε: γυαλιστερή και σατινέ επικάλυψη χρωμίου κ.ά.

 4. GALESA

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στο γαλβανισμό εν θερμώ για τη βύθιση σε ψευδάργυρο με τήξη. Ιστορική επιχείρηση στην κοινότητα της Βαλένθια της οποίας η μακροζωία και η ανωτερότητα στον τομέα των μεταλλικών επικαλύψεων ξεκινούν από την ίδρυσή της το 1968.

 5. GSA

  Ισπανία

  Η GSA είναι γνωστή στην αγορά ως μια εταιρεία αναφοράς για το γαλβανισμό διαφόρων εξαρτημάτων. Ειδίκευση σε ποικιλία στερεώσεων διαφόρων στοιχείων: βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, ράβδοι, μπουλόνια αγκύρωσης. Γαλβανισμός και βιδοποιία. Κατασκευή παραγωγός.

 6. GALVANICA TOMASINA SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία GALVANICA TOMASINA SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαργυρωση, επινικελωση μεταλλων, γαλβανοτεχνικη, και επικαλυψεις μεταλλων με μπρουτζο. Έχει έδρα σε Olginasio-Besozzo, Ιταλία.

 7. MAK BORU PROFIL METAL A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAK BORU PROFIL METAL A.Ş., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιες μεταλλου ελασματοποιημενες εν ψυχρω, μορφοποιηση μεταλλων, αποθηκες και ψυκτικοι θαλαμοι ελεγχομενης θερμοκρασιας, και ισοπεδωτες για τη μορφοποιηση λαμαρινων. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

 8. COURS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία COURS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, χρωμιο, νικέλιο, και επενδύσεις. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

 1. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MICRO + HEGA SURFACES GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiberg Am Neckar, Γερμανία.

 2. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία GALWANIZER SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, γαλβανικες επεξεργασιες επινικελωσης, γαλβανικες επεξεργασιες επιχαλκωσης, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Dzierżoniów, Πολωνία.

 3. LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Iserlohn, Γερμανία.

 4. PATOIS BERNARD

  Γαλλία

  Η εταιρεία PATOIS BERNARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, κατεργασια πολυτιμων μεταλλων, και κοσμηματοπωλειο. Έχει έδρα σε Frambouhans, Γαλλία.

 5. CROMKONTAKT KFT.

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία CROMKONTAKT KFT., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιχρωμίωση, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιχρωμίωση. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

 6. ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZINQ HAGEN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές σχάρες, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικές σχάρες. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 7. FRANCE GALVA

  Γαλλία

  Η εταιρεία FRANCE GALVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, μηχανικη κατεργασια χαλυβα, και Τελική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Saint-Florentin, Γαλλία.

 8. ITACROM SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία ITACROM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Oradea, Ρουμανία.

 9. ALFATECH SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALFATECH SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιδιαβρωτικες επενδυσεις, μη τοξικές επενδύσεις, αντιδιαβρωτικες επενδυσεις, και αντιολισθητικες επενδυσεις. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

 10. GALWMET. MAGDALENA NAJDEK

  Πολωνία

  Η εταιρεία GALWMET. MAGDALENA NAJDEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλβανισμος, κατεργασιες μεταλλων, και μεταλλική κλειθροποιία. Έχει έδρα σε Wrocław, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31.123 Επιχειρήσεις