• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων

Αποτελέσματα για

Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 2. CENTRO GALVANICO SUD ITALIA

  Ιταλία

 3. AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. SONNEN METAL

  Εσθονία

 5. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Αλβανία

  Η SELMANI sh.p.k. είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1994. Δραστηριοποιείται στην βιομηχανία αστικής κατασκευής προσφέροντας την υπηρεσία επιψευδαργύρωσης με εμβάπτιση εν θερμώ και εξατομικευμένες ατσάλινες κατασκευές καθώς και τυποποιημένες δεξαμενές καυσίμου και νερού από χάλυβα και HDG. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή λεβήτων HVAC, θερμικές δεξαμενές, δεξαμενές νερού υγειονομικής χρήσης και πλαίσια δεξαμενών καυσίμων, πλέγματα, δάπεδα, πλεκτοί πύργοι για μεταβίβαση ηλεκτρικού ρεύματος και ασύρματες εγκαταστάσεις, επιψευδαργυρωμένα θερμοκήπια με εμβάπτιση εν θερμώ κ.λπ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GALVANOTECNICA SNC

  Ιταλία

  Κίτρινη, λευκή, μαύρη επιψευδαργύρωση. Επινικέλωση. Ηλεκτρόλυση. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 40 έτη στον τομέα των γαλβανικών επεξεργασιών, κυρίως στον τομέα της στατικής ηλεκτρολυτικής επιψευδαργύρωσης (οι διαστάσεις των δεξαμενών είναι 2.800 x 1.400 x 600) και της περιστροφής. Οι αυτόματες γραμμές εγγυώνται υψηλές δυνατότητες παραγωγής και υψηλά πρότυπα ποιότητας, ενώ η γκάμα των εγκαταστάσεών μας επιτρέπει στην επιχείρηση να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας.

 2. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Γερμανία

  Στις επόμενες σελίδες θέλουμε να σάς παρουσιάσουμε ποιοι είμαστε, πώς λειτουργούμε και τι είναι ακόμη ενδιαφέρον να γνωρίζετε για εμάς. Η εταιρεία HATTLER & Sohn GmbH, στο εξής αναφερόμενη ως HATTLER, ασχολείται κατά κύριο λόγο με την επιβελτίωση μεταλλικών επιφανειών. Χρησιμοποιούνται ιδίως γαλβανοτεχνικές μέθοδοι, αλλά και άλλες, συχνά εξειδικευμένες διαδικασίες. Οι επιφάνειες αποτελούν το μεγάλο μας πάθος. Διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες των πελατών στο εργοστάσιό μας στο Villingen-Schwenningen εδώ και 90 χρόνια. Σε μια τέτοια εποχή βρίσκεται κανείς συνεχώς αντιμέτωπος με εντελώς διαφορετικές προκλήσεις. Η αντιμετώπισή τους απαιτεί προσπάθεια, αλλά παρέχει ταυτόχρονα ικανοποίηση και χαρά. Για το λόγο αυτό χαιρόμαστε και για τη μελλοντική ανάθεση απαιτητικών παραγγελιών στον τομέα των επιφανειών.

 3. GALVACO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία Galvaco του ομίλου Weert Groep ειδικεύεται στον γαλβανισμό και στις επικαλύψεις με χρώμα με ηλεκτρική επίπαση. Η Galvaco είναι σε θέση να αναλάβει το σύνολο της διαδικασίας: από τον μαύρο χάλυβα έως την παράδοση του φινιρισμένου προϊόντος στον πελάτη ή στο εργοτάξιο. Η εταιρεία Galvaco του ομίλου Weert Groep προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες: γαλβανισμός εν θερμώ, γαλβανισμός δέλτα (ειδικότητα), βαφή με ηλεκτρική επίπαση, έλεγχος ποιότητας, διάφορες συσκευασίες και μεταφορά στον τελικό προορισμό.

 4. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Πολωνία

  Διαθέτουμε ένα μη αυτοματοποιημένο εργοστάσιο γαλβανισμού, γεγονός που μας προσδίδει ιδιαίτερη ευελιξία στην ανταπόκριση στις ανάγκες των κατασκευαστών και των μεμονωμένων πελατών. Παράγουμε μεμονωμένα τεμάχια και μεγαλύτερες σειρές. Μπορούμε να εφαρμόσουμε γρήγορα μια νέα τεχνολογία για μεγαλύτερα συμβόλαια. Διαθέτουμε εκτεταμένη πείρα στην ανανέωση των μετάλλων. Επαναφέρουμε τη λάμψη του παλαιού χρωμίου... και της πατίνας στα παλαιά αντικείμενα. Ανανεώνουμε τη γαλβανική επίστρωση στα στοιχεία των αυτοκινήτων και των μηχανών. Προσφέρουμε: γυαλιστερή και σατινέ επικάλυψη χρωμίου κ.ά.

 5. GALESA

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στο γαλβανισμό εν θερμώ για τη βύθιση σε ψευδάργυρο με τήξη. Ιστορική επιχείρηση στην κοινότητα της Βαλένθια της οποίας η μακροζωία και η ανωτερότητα στον τομέα των μεταλλικών επικαλύψεων ξεκινούν από την ίδρυσή της το 1968.

 1. GSA

  Ισπανία

  Η GSA είναι γνωστή στην αγορά ως μια εταιρεία αναφοράς για το γαλβανισμό διαφόρων εξαρτημάτων. Ειδίκευση σε ποικιλία στερεώσεων διαφόρων στοιχείων: βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, ράβδοι, μπουλόνια αγκύρωσης. Γαλβανισμός και βιδοποιία. Κατασκευή παραγωγός.

 2. GALVANICA TOMASINA SNC

  Ιταλία

 1. MAK BORU PROFIL METAL A.Ş.

  Τουρκία

 2. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

  Γερμανία

 3. COURS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Πολωνία

 6. IVEKOVIC TZM

  Κροατία

 7. ÖZGÜN METAL SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 8. GALWMET. MAGDALENA NAJDEK

  Πολωνία

 1. HIS TEKNIK ÇELIK LTD. ?TI.

  Τουρκία

 2. SANCAKTAR METAL

  Τουρκία

 3. LTS LE PARTENAIRE DE LA PROTECTION

  Γαλλία

 4. PATOIS BERNARD

  Γαλλία

 5. RESERVOIRS X.PAUCHARD

  Γαλλία

 6. DI MONACO GUMMIERUNGEN E. K.

  Γερμανία

 7. FRANCE GALVA

  Γαλλία

 8. CROMKONTAKT KFT.

  Ουγγαρία

 9. ITACROM SRL

  Ρουμανία

 10. ALFATECH SRL

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33.357 επιχειρήσεις