• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Βόρεια Μακεδονία

Βόρεια Μακεδονία
  1. RIKOBAN

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία RIKOBAN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kavadarci, Βόρεια Μακεδονία.

  2. NANOTIMTRGOVIJA

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία NANOTIMTRGOVIJA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγες λαχανικων. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  3. HORTENA

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία HORTENA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  4. CILIBIJA - 97

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία CILIBIJA - 97, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σταφυλι, συσκευασμενα καρπουζια, κρεμμυδια, και λαχανο. Έχει έδρα σε Gevgelija, Βόρεια Μακεδονία.

  5. KONKORDIA FOOD

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία KONKORDIA FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα μανιταρια, κατεψυγμενα μανιταρια, και καρυδια. Έχει έδρα σε Bitola, Βόρεια Μακεδονία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VELMA KOMERC

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία VELMA KOMERC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγες λαχανικων, και φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  2. JUGO STIL DOO

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία JUGO STIL DOO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, ηλεκτρονικες επιχειρησεις, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και ηλεκτρονικό μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  3. LEVA-STENA

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία LEVA-STENA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα καρπουζια, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Novo Selo, Βόρεια Μακεδονία.

  4. AGRO GROUP PIRAVA

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία AGRO GROUP PIRAVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ροδακινα. Έχει έδρα σε Pirava, Βόρεια Μακεδονία.

  5. OREPROM

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία OREPROM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, και συσκευασία φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  1. HRB FRUIT KOMPANI

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία HRB FRUIT KOMPANI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gevgelija, Βόρεια Μακεδονία.

  2. DOOEL EVROMAK

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία DOOEL EVROMAK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  1. TAURUS FARMS

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία TAURUS FARMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα γεωργικα προϊοντα, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Bogdanci, Βόρεια Μακεδονία.

  2. PECO COMPANY

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία PECO COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγες λαχανικων, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  3. PLODOVI FRUCTUS

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία PLODOVI FRUCTUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες αγορες φρουτων και λαχανικων, και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  4. ALPI

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία ALPI, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gevgelija, Βόρεια Μακεδονία.

  5. VEGETABLES INTERNATIONAL

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία VEGETABLES INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  6. FRUKTA FRUTA DOOEL

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία FRUKTA FRUTA DOOEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Skopje, Βόρεια Μακεδονία.

  7. DPT HORTENA DOO

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία DPT HORTENA DOO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  8. UNIQUE TASTE

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία UNIQUE TASTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bitola, Βόρεια Μακεδονία.

  1. JON-FRUIT DOOEL

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία JON-FRUIT DOOEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kavadarci, Βόρεια Μακεδονία.

  2. AGRO-ATANAS DOOEL

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία AGRO-ATANAS DOOEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  3. ARSFRUIT

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία ARSFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ohrid, Βόρεια Μακεδονία.

  4. VEGEXP

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία VEGEXP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Strumica, Βόρεια Μακεδονία.

  5. BLAMEJA EXPORT-IMPORT BITOLA

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία BLAMEJA EXPORT-IMPORT BITOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bitola, Βόρεια Μακεδονία.

  6. JON-FRUIT

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία JON-FRUIT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kavadsarci, Βόρεια Μακεδονία.

  7. BADZO

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία BADZO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bogdanci, Βόρεια Μακεδονία.

  8. PETRAKO D.O.O EXPORT-IMPORT

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία PETRAKO D.O.O EXPORT-IMPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Skopje, Βόρεια Μακεδονία.

  9. ALMA SAVIK DOOEL

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία ALMA SAVIK DOOEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gevgelija, Βόρεια Μακεδονία.

  10. SISTEM GRUPA

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία SISTEM GRUPA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη φρουτων, και εξαγωγες λαχανικων. Έχει έδρα σε Resen, Βόρεια Μακεδονία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν