• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

Αποτελέσματα για

Πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή - Βουλγαρία

Βουλγαρία
  1. TYCOON SERVICES LTD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία TYCOON SERVICES LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταϊστρες και ποτίστρες ζώων, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, Ταϊστρες και ποτίστρες ζώων, και Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Troyan, Βουλγαρία.

  2. DANCHICK LTD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία DANCHICK LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες του κιμα. Έχει έδρα σε Dobrich, Βουλγαρία.

  3. SOKOL - BLRS E O O D

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία SOKOL - BLRS E O O D, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  4. SOFIA MARKET LTD.

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία SOFIA MARKET LTD., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαμετακομιστής τελωνείου. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  5. YAITSA I PTITSI-ZORA PLC

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία YAITSA I PTITSI-ZORA PLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυγά, και Αυγά. Έχει έδρα σε Donchevo, Βουλγαρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EGGS AND CHICKEN ZORA AD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία EGGS AND CHICKEN ZORA AD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Donchevo, Βουλγαρία.

  2. PTITSEKLANITSA PLC

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία PTITSEKLANITSA PLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Dobrich, Βουλγαρία.

  3. PTITSEKLANITSA-PLEVEN LTD

    Βουλγαρία

  4. PRIMOTRADE E O O D

    Βουλγαρία

  5. TEDIMEX O O D

    Βουλγαρία

  1. DIL TUR - PLOVDIV A D

    Βουλγαρία