• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανική μεταλλουργία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανική μεταλλουργία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. QUELLTECH GMBH

  Γερμανία

  Η QuellTech είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε αισθητήρες λέιζερ για την επαγωγική μέτρηση αντικειμένων σε 2D/3D. Στον τομέα των συγκεκριμένων μεθόδων μέτρησης είμαστε εξειδικευμένος κατασκευαστής με ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, τόσο μαζικής παραγωγής όσο και εξατομικευμένες με βάση τις ανάγκες των πελατών. Οι πελάτες μας εκτιμούν τη λειτουργικότητα και την ποιότητα των αισθητήρων λέιζερ QuellTech που προσφέρουν ασφαλείς διαδικασίες και σταθερότητα στην χρήση. Παρέχουμε προσαρμογές των μηχανικών ιδιοτήτων και του υλικολογισμικού με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται στους παρακάτω τομείς της βιομηχανίας: Αυτοκινητοβιομηχανία, κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα συγκόλλησης, ρομποτική και καταναλωτικά ηλεκτρονικά συστήματα. Συνεργαζόμαστε με εταίρους συστημάτων στις εξής χώρες: Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία, ΗΠΑ, Νότια Κορέα και Κίνα, οι οποίοι ενσωματώνουν τους αισθητήρες λέιζερ QuellTech στις δικές τους λύσεις μηχανημάτων και βιομηχανίας.

 2. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001. Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

 3. GSW SCHWABE AG

  Γερμανία

  GSW – Sheet metal fans since 1963. „Η αξία του ελάσματος για τους πελάτες μας δεν μπορεί να πληρωθεί ούτε με χρυσό. Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε προσαρμοσμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την επεξεργασία ελασμάτων. Προκειμένου η παραγωγή να διεξάγεται με το βέλτιστο τρόπο και μάλιστα σε μόνιμη βάση.“ Benjamin Schwabe, διευθύνων σύμβουλος της GSW. Όποιος έχει πιεί ένα παγωμένο κουτάκι Cola στους 38 βαθμούς υπό σκιά γνωρίζει ότι το έλασμα είναι πιο πολύτιμο και από το χρυσό. Αυτό πιστεύουμε εμείς εδώ και περίπου 60 χρόνια. Το έλασμα έχει πολλές εφαρμογές, είναι ανθεκτικό αλλά και εύκαμπτο, το έλασμα είναι τέχνη – και μάλιστα, μια τέχνη που κατέχουμε. Από ανέμες έως μηχανές ισοπέδωσης, από συστήματα τροφοδοσίας με ταινίες έως ολοκληρωμένα συστήματα διαμήκους και εγκάρσιου διαχωρισμού και συστήματα περιτύλιξης: Τα συστήματα και τα μεμονωμένα μηχανήματά μας είναι γνήσια μηχανήματα για την επεξεργασία ελασμάτων που είναι εξειδικευμένα για τη μακροπρόθεσμη βελτιστοποίηση της παραγωγής σας. Δείτε και μόνοι σας.

 4. A. G. THORWARTH METALLWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε ένας προμηθευτής υψηλών επιδόσεων βαρέων εξαρτημάτων ρυμουλκούμενων με ανώτερη ποιότητα και αξιοπιστία.Η υψηλή απόδοση καινοτομίας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η παραγωγή σε ένα σύγχρονο μηχανολογικό πάρκο από εργαζόμενους με θέληση, μας έχουν καταστήσει έναν αποτελεσματικό προμηθευτή στον κλάδο των προμηθευτών κατά το DIN EN ISO 9001: 2015. Είμαστε μια μεσαίου μεγέθους οικογενειακή επιχείρηση με 143 χρόνια παράδοσης στην παραγωγή θερμοδιαμορφούμενων εξαρτημάτων. Ειδικότητά μας είναι η παραγωγή συμμετρικών εξαρτημάτων περιστροφής από όλα τα θερμοδιαμορφώσιμα υλικά, όπως: π. χ., . ανοξείδωτο χάλυβα, ορείχαλκο, χάλυβα, χαλκό, αλουμίνιο και πολλά άλλα. Παράγουμε κυρίως εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία ειδών υγιεινής και τη βιομηχανία επίπλων. Στα μηχανήματά μας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων 20 μηχανές βηματικού σχηματισμού με θλιπτική δύναμη έως 63 Mp..

 5. PARTZSCH ELEKTROMOTOREN GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος επιχειρήσεων PARTZSCH με την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στο ηλεκτρικό μηχάνημα, εγγυάται για εταίρους και πελάτες πέραν των συνόρων της Ευρώπης, την αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας κατασκευή και επισκευή. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής περίπου 42.000 m², εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεχνολογίες, παρέχεται ολοκληρωμένο σέρβις ηλεκτρικών περιστροφικών μηχανημάτων από 100 kW έως 250.000 kVA και βάρους έως 120 t. Από το εξάρτημα έως τον ολοκληρωμένο μηχανισμό κίνησης - τα πάντα σάς παρέχονται από την ίδια εταιρεία! Ως μικρομεσαία επιχείρηση έχουμε ειδικευτεί στο σέρβις, στην επισκευή, στη συντήρηση και στη νέα κατασκευή ηλεκτρικών μηχανημάτων. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μηχανήματα εναλλασσόμενου ή συνεχούς ρεύματος. Από την επιτόπου επισκευή και το σέρβις έως τη νέα περιέλιξη, την παραγωγή συστοιχιών ελασμάτων ή την αντιγραφή μηχανημάτων, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες στον τομέα των περιστροφικών ηλεκτρικών μηχανημάτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PERGEL METAL

  Τουρκία

  Στην Tuzla Orhanli, σε μια παραγωγική έκταση 150 τ.μ, η Jib Industrial Metal Electronic Device Boxes San. and tic. Ltd. Şti.it ξεκίνησε τις δραστηριότητες της με το όνομα της και αρχικά φρόντισε να ικανοποιήσει τις ανάγκες εταιρειών που λειτουργούσαν σε διάφορους τομείς όπως βιομηχανικά συστήματα ζύγισης, τηλεπικοινωνίες, βιομηχανία άμυνας σε ότι αφορά την μηχανική μορφοποίηση. Στην ίδια γραμμή με το όραμα και τις αξίες μας, έχουμε επενδύσει στην πρώτη στράντζα ψηφιακού ελέγχου, τόρνο και μετά σε μηχάνημα κοπής λέιζερ σύμφωνα με την ζήτηση των πελατών μας. Το 2016, μετακομίσαμε στο CHEMISTS INDUSTRIAL ESTATE σε μια κλειστή έκταση 2 000 τ.μ και μια εξωτερική έκταση 2 000 τ.μ. Επίσης, έχουμε αφιερώσει 800 τ.μ του χώρου στο τμήμα επικάλυψης με ηλεκτροστατική σκόνη. Χρησιμοποιώντας χημικά αιχμής με αυτόματη γραμμή πλυσίματος με ψεκασμό και ρομποτικά πιστόλια, η ποιότητα ακολουθεί την πορεία της ώστε να ικανοποιήσεις τον πρωταρχικό της στόχο. Σε σύντομο διάστημα, χάρη στην επιμονή της και στην συνέπεια της, κατάφερε να κατακτήσει την θέση της ως εγκεκριμένος προμηθευτής ηγετικών επιχειρήσεων στον χώρο. Το νεανικό και έμπειρο μας προσωπικό υιοθέτησε την ποιοτική έννοια ως πρωταρχικό στόχο στην μεταλλική μορφοποίηση και επικάλυψη και έχουμε προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Ο νέος στόλος μηχανημάτων και η νέα της κατασκευή θα προσφέρει ικανοποίηση στον πελάτη και κατανόηση της ποιότητας ως στόχο στην επόμενη διαδικασία. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να στείλουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, εντός των προθεσμιών και σε προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. NIRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Με υψηλή τεχνογνωσία χειροποίητης επεξεργασίας, η Niro Präzisionstechnik παράγει σύνθετα μεμονωμένα εξαρτήματα και συγκροτήματα από λεπτά ελάσματα ανοξείδωτου χάλυβα πάχους έως 4 mm. Ειδικευόμαστε στην τέλεια επεξεργασία ελασμάτων ανοξείδωτου χάλυβα V2A και V4A, καθώς και κραμάτων τιτανίου, αλουμινίου και άλλων υλικών υψηλής ποιότητας. Χάρη στις δικές μας συνθήκες παραγωγής μπορούμε να εκπληρώνουμε επίσης πρότυπα για προϊόντα σε εφαρμογές χώρων ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν άριστη γνώση των υλικών και μακρόχρονη τεχνική και βιοτεχνική εμπειρία. Με βάση τα δικά σας σχέδια, σκίτσα, υποδείγματα ή τις δικές σας τεχνικές απαιτήσεις παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας, όπως χοάνες, σωλήνες Υ, συστολές και διαβάσεις (π.χ., στρογγυλά σε τετράγωνα), καθώς και περιβλήματα. Μπορούμε να επεξεργαζόμαστε επιφάνειες σε κάθε επιθυμητή δομή σε επιφάνεια έως 1000 x 2000 mm. Είμαστε μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία δεκαετιών στην επεξεργασία ελασμάτων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται ήδη στην τρίτη γενιά.

 3. S.P.F. CHILO' SPA

  Ιταλία

  Με ηγετική θέση στον τομέα της κατεργασίας και της μεταποίησης των λαμαρινών, η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην κατεργασία λαμαρινών από ανθρακοχάλυβα κανονικής χρήσης, από χάλυβα υψηλού ελαστικού ορίου, από αντιτριβικό χάλυβα, καθώς επίσης και από ανοξείδωτο χάλυβα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις που παρέχει ο πελάτης. Ένα εξελιγμένο σύστημα πληροφορικής επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση των σταδίων κατεργασίας προϊόντων κομμένων με πλάσμα και διατρημένων με ψηφιακό έλεγχο, προϊόντων κομμένων με οξυγονοκοπή με ψηφιακό έλεγχο και προϊόντων ψαλιδισμένων και διπλωμένων με ψηφιακό έλεγχο. Η τεράστια ευελιξία του τομέα παραγωγής μας επιτρέπει να ικανοποιούμε πάντα τις ανάγκες των πελατών, με μια πλήρη γκάμα προϊόντων, ξεκινώντας από προϊόντα μικρού μεγέθους, για να φτάσουμε σε προφίλ μήκους έως 14 μέτρων. Η ποιότητα του προϊόντος, η υπηρεσία που προσφέρεται στους πελάτες και η συνεχής τεχνολογική έρευνα υπήρξαν ανέκαθεν η μεγάλη μας δύναμη.

 4. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Η Ningbo Tower Machinery Co., Ltd είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εγκαταστάσεων 13 ετών τουλάχιστον που προσφέρει λύση σε ένα σημείο για ποιοτικά μηχανικά προϊόντα με χαμηλό κόστος στην Κίνα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταλλικά ανταλλακτικά κάθε είδους, όπως κατασκευή λαμαρινών, στοιχεία μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων, στοιχεία συγκόλλησης, ειδικά ανταλλακτικά συναρμολόγησης. Η γκάμα των προϊόντων της αγοράς καλύπτει την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική, τα γεωργικά μηχανήματα, τον αθλητισμό κ.ο.κ.

 5. ELECTROALFA

  Ρουμανία

  Η Electroalfa είναι ένας ιδιωτικός βιομηχανικός όμιλος της Ρουμανίας (Ανατολική Ευρώπη) που επικεντρώνεται στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού και μέρη λαμαρίνας και συναρμολογήσεις. Η μονάδα χαλύβδινων κατασκευασμένων μερών χρησιμοποιεί τις ικανότητες της κατασκευής και μηχανικού σχεδιασμού για να λειτουργήσει ως υπεργολάβος ανταλλακτικών και συναρμολογήσεων λαμαρίνας. Κατεργαζόμαστε συνηθισμένο χάλυβα, επαργιλιωμένο, γαλβανισμένο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο και ορείχαλκο. Η ηλεκτρική μονάδα της επιχείρησης σχεδιάζει και κατασκευάζει εξοπλισμούς χαμηλής και μεσαίας τάσης.

 1. PERFIQUINA

  Πορτογαλία

 2. DOGRAR METAL

  Τουρκία

 1. CLAUX

  Γαλλία

 2. SINOP SMP

  Τσεχία

 3. ERO PROJEKT D.O.O.

  Σλοβενία

 4. CARPENTERIA PEZZINI F.LLI

  Ιταλία

 5. FUTRONIKA AG

  Γερμανία

 6. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Γερμανία

 7. B+S FRIEG GMBH

  Γερμανία

 8. LONGHI FRATELLI SAS

  Ιταλία

 1. HOSP GMBH

  Γερμανία

 2. MARTON AG

  Ελβετία

 3. SBZ SÄCHSISCHE BLECHVERARBEITUNG ZWICKAU GMBH

  Γερμανία

 4. RIECHE GMBH & CO. KG - PRÄZISIONSTEILE

  Γερμανία

 5. UP METALLTECHNIK AG

  Ελβετία

 6. TERSCHL GMBH & CO KG

  Αυστρία

 7. CROY GMBH

  Αυστρία

 8. WFW UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 9. SCHIMSCHA GMBH

  Γερμανία

 10. ZAPE' SRL

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανική μεταλλουργία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.165 επιχειρήσεις