• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανική μεταλλουργία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανική μεταλλουργία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PERGEL METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Στην Tuzla Orhanli, σε μια παραγωγική έκταση 150 τ.μ, η Jib Industrial Metal Electronic Device Boxes San. and tic. Ltd. Şti.it ξεκίνησε τις δραστηριότητες της με το όνομα της και αρχικά φρόντισε να ικανοποιήσει τις ανάγκες εταιρειών που λειτουργούσαν σε διάφορους τομείς όπως βιομηχανικά συστήματα ζύγισης, τηλεπικοινωνίες, βιομηχανία άμυνας σε ότι αφορά την μηχανική μορφοποίηση. Στην ίδια γραμμή με το όραμα και τις αξίες μας, έχουμε επενδύσει στην πρώτη στράντζα ψηφιακού ελέγχου, τόρνο και μετά σε μηχάνημα κοπής λέιζερ σύμφωνα με την ζήτηση των πελατών μας. Το 2016, μετακομίσαμε στο CHEMISTS INDUSTRIAL ESTATE σε μια κλειστή έκταση 2 000 τ.μ και μια εξωτερική έκταση 2 000 τ.μ. Επίσης, έχουμε αφιερώσει 800 τ.μ του χώρου στο τμήμα επικάλυψης με ηλεκτροστατική σκόνη. Χρησιμοποιώντας χημικά αιχμής με αυτόματη γραμμή πλυσίματος με ψεκασμό και ρομποτικά πιστόλια, η ποιότητα ακολουθεί την πορεία της ώστε να ικανοποιήσεις τον πρωταρχικό της στόχο. Σε σύντομο διάστημα, χάρη στην επιμονή της και στην συνέπεια της, κατάφερε να κατακτήσει την θέση της ως εγκεκριμένος προμηθευτής ηγετικών επιχειρήσεων στον χώρο. Το νεανικό και έμπειρο μας προσωπικό υιοθέτησε την ποιοτική έννοια ως πρωταρχικό στόχο στην μεταλλική μορφοποίηση και επικάλυψη και έχουμε προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Ο νέος στόλος μηχανημάτων και η νέα της κατασκευή θα προσφέρει ικανοποίηση στον πελάτη και κατανόηση της ποιότητας ως στόχο στην επόμενη διαδικασία. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να στείλουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, εντός των προθεσμιών και σε προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. NIRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με υψηλή τεχνογνωσία χειροποίητης επεξεργασίας, η Niro Präzisionstechnik παράγει σύνθετα μεμονωμένα εξαρτήματα και συγκροτήματα από λεπτά ελάσματα ανοξείδωτου χάλυβα πάχους έως 4 mm. Ειδικευόμαστε στην τέλεια επεξεργασία ελασμάτων ανοξείδωτου χάλυβα V2A και V4A, καθώς και κραμάτων τιτανίου, αλουμινίου και άλλων υλικών υψηλής ποιότητας. Χάρη στις δικές μας συνθήκες παραγωγής μπορούμε να εκπληρώνουμε επίσης πρότυπα για προϊόντα σε εφαρμογές χώρων ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν άριστη γνώση των υλικών και μακρόχρονη τεχνική και βιοτεχνική εμπειρία. Με βάση τα δικά σας σχέδια, σκίτσα, υποδείγματα ή τις δικές σας τεχνικές απαιτήσεις παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας, όπως χοάνες, σωλήνες Υ, συστολές και διαβάσεις (π.χ., στρογγυλά σε τετράγωνα), καθώς και περιβλήματα. Μπορούμε να επεξεργαζόμαστε επιφάνειες σε κάθε επιθυμητή δομή σε επιφάνεια έως 1000 x 2000 mm. Είμαστε μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία δεκαετιών στην επεξεργασία ελασμάτων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται ήδη στην τρίτη γενιά.

 3. RPWORLD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η RPWORLD είναι κορυφαίος προμηθευτής κατασκευαστής μηχανικών μερών για ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ιατρικές συσκευές, επιστημονικά όργανα και για άλλους βιομηχανικούς τομείς. Παράγουμε μικρό έως μεσαίο όγκο μερών και ανταλλακτικά παραγωγής τελικής χρήσης μέσα σε 3 ημέρες με μηχανική κατεργασία CNC, μορφοποίηση με έγχυση, χύτευση εν κενώ, κατασκευή λαμαρινών και πολλά άλλα. Η υπηρεσία μας κατασκευής κατά παραγγελία μας βοηθά στην ταχύτερη προώθηση των προϊόντων στην αγορά, στην μείωση του παραγωγικού και αναπτυσσιακού κόστους και μειώνει τον κίνδυνο κατά τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Δεσμευόμαστε στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών γρήγορης παραγωγής και δημιουργία πρωτοτύπων. Είτε χρειάζεστε γρήγορο πρωτότυπο για δοκιμή και έλεγχο, παραγωγή μικρής ποσότητας για NPI ή βοήθεια για εμπορευματοποίηση, οι παραγωγικές μας λύσεις μιας στάσης θα σας καλύψουν. Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας; - Σύντομες προθεσμίες : Αυτόματα και προηγμένα μηχανήματα που λειτουργούν όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας σύντομη προθεσμία εντός 3 ημερών. - Σταθερή υψηλή ποιότητα : Ο συνδυασμός ποιοτικού ελέγχου με εξοπλισμός αιχμής εξασφαλίζουν την συνοχή των εξατομικευμένων σας μερών με τα τρισδιάστατα σας σχέδια. - Υψηλή ακρίβεια: Ο εξοπλισμός μας επιτρέπει στενή ανοχή διαστάσεων κατά το πρότυπο DIN ISO 2768 M (F) ικανοποιώντας τις ακριβείς σας προδιαγραφές. - Λύσεις μιας στάσης: Μηχανική κατεργασία CNC, μορφοποίηση με έγχυση και περισσότερα για την ομαλή ροή των παραγωγικών πόρων και την μείωση των παραγωγικών κινδύνων. - Κατασκευή κατά παραγγελία: Η ευελιξία μας επιτρέπει την παραγωγή εξατομικευμένων μερών, γρήγορα και αποτελεσματικά, ικανοποιώντας τις αναπτυσσόμενες ανάγκες της αγοράς.

 4. GSW SCHWABE AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  GSW – Sheet metal fans since 1963. „Η αξία του ελάσματος για τους πελάτες μας δεν μπορεί να πληρωθεί ούτε με χρυσό. Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε προσαρμοσμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την επεξεργασία ελασμάτων. Προκειμένου η παραγωγή να διεξάγεται με το βέλτιστο τρόπο και μάλιστα σε μόνιμη βάση.“ Benjamin Schwabe, διευθύνων σύμβουλος της GSW. Όποιος έχει πιεί ένα παγωμένο κουτάκι Cola στους 38 βαθμούς υπό σκιά γνωρίζει ότι το έλασμα είναι πιο πολύτιμο και από το χρυσό. Αυτό πιστεύουμε εμείς εδώ και περίπου 60 χρόνια. Το έλασμα έχει πολλές εφαρμογές, είναι ανθεκτικό αλλά και εύκαμπτο, το έλασμα είναι τέχνη – και μάλιστα, μια τέχνη που κατέχουμε. Από ανέμες έως μηχανές ισοπέδωσης, από συστήματα τροφοδοσίας με ταινίες έως ολοκληρωμένα συστήματα διαμήκους και εγκάρσιου διαχωρισμού και συστήματα περιτύλιξης: Τα συστήματα και τα μεμονωμένα μηχανήματά μας είναι γνήσια μηχανήματα για την επεξεργασία ελασμάτων που είναι εξειδικευμένα για τη μακροπρόθεσμη βελτιστοποίηση της παραγωγής σας. Δείτε και μόνοι σας.

 5. A. G. THORWARTH METALLWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας προμηθευτής υψηλών επιδόσεων βαρέων εξαρτημάτων ρυμουλκούμενων με ανώτερη ποιότητα και αξιοπιστία.Η υψηλή απόδοση καινοτομίας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η παραγωγή σε ένα σύγχρονο μηχανολογικό πάρκο από εργαζόμενους με θέληση, μας έχουν καταστήσει έναν αποτελεσματικό προμηθευτή στον κλάδο των προμηθευτών κατά το DIN EN ISO 9001: 2015. Είμαστε μια μεσαίου μεγέθους οικογενειακή επιχείρηση με 143 χρόνια παράδοσης στην παραγωγή θερμοδιαμορφούμενων εξαρτημάτων. Ειδικότητά μας είναι η παραγωγή συμμετρικών εξαρτημάτων περιστροφής από όλα τα θερμοδιαμορφώσιμα υλικά, όπως: π. χ., . ανοξείδωτο χάλυβα, ορείχαλκο, χάλυβα, χαλκό, αλουμίνιο και πολλά άλλα. Παράγουμε κυρίως εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία ειδών υγιεινής και τη βιομηχανία επίπλων. Στα μηχανήματά μας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων 20 μηχανές βηματικού σχηματισμού με θλιπτική δύναμη έως 63 Mp..

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BASAK LAZER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της το 1983, η Basak Laser έχει συνεχώς υλοποιήσει το βιομηχανικό πρότυπο και είναι κορυφαίος κατασκευαστής εξειδικευμένος στην επεξεργασία ακριβείας λαμαρινών και εφαρμογές. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα υπηρεσιών μας περιλαμβάνει : •Λέιζερ ινών • Καμπτική πρέσα • Κύρτωση κυλίνδρου • Κοπή με ψαλιδισμό • Συγκόλληση αργού •Συγκόλληση αλουμινίου •Συγκολλημένη κατασκευή •Κοπή λέιζερ σφυρηλατημένου σιδήρου •Εξερευνήστε περισσότερα στον ιστότοπο μας, συμπ. τον πολυμορφικό σφυρηλατημένο σίδηρο! Η Basak Laser επεκτείνει την αριστεία της στην κατασκευή μηχανημάτων και παραγωγή ανταλλακτικών, καλύπτοντας διάφορους τομείς, εκ των οποίων η αυτοκινητοβιομηχανία, ναυτιλία καθώς και τις βιομηχανίες ανελκυστήρων/ μηχανικών σκαλιών μέσα από την θυγατρική μας, την Basak Machine. Το όραμα μας είναι να κατακτήσουμε την θέση μιας κορυφαίας εταιρείας η οποία φημίζεται για την αφοσίωση της στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των υπαλλήλων, προμηθευτών αλλά και αξιότιμων μας πελατών. Είμαστε πιστοί στην δέσμευση μας να παραμείνουμε στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων και στην υιοθέτηση μιας κουλτούρας για την προώθηση της καινοτομίας. Επίσης, είμαστε περήφανοι για την κατασκευή μας εξοπλισμού κατασκήνωσης υπό το δεύτερο μας εμπορικό σήμα, Basak Camping. Η συνεργατική μας προσέγγιση με τους πελάτες μας αποτελεί πάντα το ακρογωνιαίο λίθο για την σταθερή παράδωση εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και ξεκινήστε έναν παραγωγικό διάλογο όσον αφορά τις απορίες σας.

 2. SACFORM/AGMLINE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Sacform/AGMline είναι κορυφαίος κατασκευαστής γραμμής και μηχανήματος επεξεργασία πηνιών, εξειδικευμένη στον σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση τυποποιημένων και εξατομικευμένων μηχανημάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, και η πορεία μας στον τομέα των γραμμών μηχανημάτων για την παραγωγή μεταλλικών ανταλλακτικών, την χάραξη πηνιών και τις γραμμές κοπής κατά μήκος σηματοδοτήθηκε με την δέσμευση μας στην αριστεία. Η αφοσιωμένη μας ομάδα υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών εργάζεται από το στρατηγικά τοποθετημένο μας εργοστάσιο στην καρδιά της βιομηχανικής περιοχής της Κωνσταντινούπολης, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη και αποτελεσματική υπηρεσία τόσο για τους εγχώριους όσο και για τους παγκόσμιους μας πελάτες. Ως ολοκληρωμένος παροχέας λύσεων ετοιμοπαράδοτων μηχανημάτων, είμαστε περήφανοι που κατασκευάζουμε τις εξής γραμμές και μηχανές κατεργασίας μετάλλου: • Γραμμές κοπής κατά μήκος• Γραμμές χάραξης πηνιών • Μηχανικοί- υδραυλικοί αποπηνιωτές • Συμπαγείς συστήματα τροφοδότησης πρέσας (αποπηνιώτής- ισιωτής- σερβό τροφοδότης). Στην Sacform/AGMline, κυρίως μας στόχος είναι να προσφέρουμε οικονομικές λύσεις που βελτιώνουν την παραγωγική αποτελεσματικότητα των πελατών μας. Φημισμένοι για την αξιοπιστία μας όσον αφορά την κατεργασία του μετάλλου, καλύπτουμε διάφορες βιομηχανίες όπως σκαλωσιές, διάτρητα μέταλλα, κρεμαστές οροφές, πλατφόρμα μεταλλικής σχάρας, παντζούρια, δίσκος καλωδίων, μεταλλικό ερμάρι με ράφια, στερεώσεις καλωδίων και σωληνώσεων, κουζινικά, . μεντεσέδες και άλλα μεταλλικά ανταλλακτικά.Υποδεχόμαστε ευπρόσδεκτα την δυνατότητα να σας προσφέρουμε την πιο ανταγωνιστική μας τιμή και άριστη υπηρεσία κατόπιν παραλαβής του έργου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. είναι μια τουρκική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων και στοιχείων, καθώς και ολοκληρωμένων μεταλλικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία, όπως καθίσματα οδηγού, καθίσματα για οχήματα επαγγελματικής χρήσης, πλαίσια καθισμάτων, πλαίσια πλάτης καθίσματος, εξαρτήματα υποβραχιονίων κλπ. Παρέχουμε υπηρεσίες για την αυτοκινητοβιομηχανία χάρη στις δικές μας γραμμές συγκόλλησης, πρεσαρίσματος και συναρμολόγησης. Με το εμπορικό σήμα CEGA BABY διαθέτουμε επίσης πορτ-μπεμπέ, βρεφικά καρότσια, περπατούρες και ποδήλατα ισορροπίας χωρίς πεντάλ για παιδιά ηλικία 1 έως 3 ετών. Ξ ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν προτεραιότητές μας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εμπρόθεσμα αξιόπιστα και προσιτά προϊόντα καλύπτοντας τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους. Εφαρμόζουμε πάντοτε τις ίδιες θεμελιώδεις αξίες: ειλικρίνεια, σεβασμός, υπευθυνότητα, ομαδική εργασία και συνεχής βελτίωση. Επιπλέον διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 4. BOSPORAS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Σας παρουσιάζουμε την Bosporas Machinery, μια ηγετική εταιρεία κατασκευής επεξεργασίας μετάλλων. Ιδρύθηκε το 2006 στην Τουρκία με πάνω από 20 χρόνια ασύγκριτης εμπειρογνωμοσύνης. Η δέσμευση μας απέναντι στην καινοτομία εξασφαλίζει λύσεις μηχανικού σχεδιασμού εξατομικευμένες στις ανάγκες σας. Προσφέρουμε πλήρης τεχνική υποστήριξη για βέλτιστη απόδοση των μηχανημάτων. Είτε χρησιμοποιείτε χαλύβδινα πηνία ή λαμαρίνες, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: •Γραμμές κοπής στο απαιτούμενο μήκος • Γραμμές χάραξης • Γραμμές περιέλιξης •Μηχανήματα εκτύλιξης • Μηχανήματα τύλιξης •Ισιωτές •Μηχανήματα επιπέδωσης • Τροφοδότες •Σερβο μηχανήματα τροφοδότησης ίσιωσης •Ψαλίδες • Πρέσες. Τα μηχανήματα μας χειρίζονται αλουμίνιο, χάλυβα και ορείχαλκο ικανοποιώντας διάφορες βιομηχανικές ανάγκες. Εγγραφα πιστοποίησης κατά EU CE, εξασφαλίζουμε αριστεία και ασφάλεια. Με Νότιο Αμερικάνικο αρχείο ιχνηλάτησης, ξεπερνάμε τα παγκόσμια ποιοτικά όρια. Μηχανική κατασκευασμένη με ακρίβεια, εξασφαλίζουμε αποτελεσματικότητα και συνοχή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Ningbo Tower Machinery Co., Ltd είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εγκαταστάσεων 13 ετών τουλάχιστον που προσφέρει λύση σε ένα σημείο για ποιοτικά μηχανικά προϊόντα με χαμηλό κόστος στην Κίνα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταλλικά ανταλλακτικά κάθε είδους, όπως κατασκευή λαμαρινών, στοιχεία μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων, στοιχεία συγκόλλησης, ειδικά ανταλλακτικά συναρμολόγησης. Η γκάμα των προϊόντων της αγοράς καλύπτει την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική, τα γεωργικά μηχανήματα, τον αθλητισμό κ.ο.κ.

 1. ELECTROALFA

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η Electroalfa είναι ένας ιδιωτικός βιομηχανικός όμιλος της Ρουμανίας (Ανατολική Ευρώπη) που επικεντρώνεται στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού και μέρη λαμαρίνας και συναρμολογήσεις. Η μονάδα χαλύβδινων κατασκευασμένων μερών χρησιμοποιεί τις ικανότητες της κατασκευής και μηχανικού σχεδιασμού για να λειτουργήσει ως υπεργολάβος ανταλλακτικών και συναρμολογήσεων λαμαρίνας. Κατεργαζόμαστε συνηθισμένο χάλυβα, επαργιλιωμένο, γαλβανισμένο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο και ορείχαλκο. Η ηλεκτρική μονάδα της επιχείρησης σχεδιάζει και κατασκευάζει εξοπλισμούς χαμηλής και μεσαίας τάσης.

 2. TARET

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η TARET είναι μια γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται σε λύσεις επεξεργασίας μετάλλων και γεωργικών μηχανημάτων με ιστορικό αριστείας άνω των έξι δεκαετιών. Ως κορυφαία στον κλάδο επιχείρηση, έχουμε χαράξει μια πορεία καινοτομίας και αξιοπιστίας, θέτοντας το πρότυπο για την ολοκληρωμένη επεξεργασία μετάλλων και πρωτοπορώντας στην παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων για μικρούς ελκυστήρες. Η αφοσίωσή μας στην αριστεία εκτείνεται πέραν των προϊόντων και των υπηρεσιών μας προκειμένου να περιλαμβάνει την υποστήριξη και την ικανοποίηση των πελατών.

 1. DOGRAR METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOGRAR METAL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Λαμαρίνες και σωλήνες, Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές κύρτωσης, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Λεβητοποιΐα, κοπή με λέιζερ, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 2. SINOP SMP

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SINOP SMP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα βαφείου ηλεκτροστατικής βαφής, προϊόντα μεταλλικών κατασκευών, Προγραμματισμός μηχανημάτων ψηφιακού ελέγχου 3 και 5 αξόνων, λευκοσιδηρουργεια, μηχανικες κατεργασιες, κυρτωση, κοπή με λέιζερ, συναρμολογηση ελασματων, και συγκολληση αλουμινιου. Έχει έδρα σε Homole, Τσεχία.

 3. ERO PROJEKT D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERO PROJEKT D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Βιομηχανικός σχεδιασμός, καλουπια αλουμινιου, χυτήριο αλουμινίου, Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Λαμαρίνες, καλουπια κατεργασιας λαμαρινας, καλουπια χαλυβα, και μορφοποιηση μεταλλων. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

 4. TED TOLERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TED TOLERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Vénissieux, Γαλλία.

 5. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ανοξειδωτες λαμαρινες, Κοπή τμημάτων μεταλλικών φύλλων ανοξείδωτου χάλυβα, Σιδηρουργεία ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή με λέιζερ, Κοπή τμημάτων ανοξείδωτου χάλυβα με πλάσμα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, Κοπή πλάσματος, και πριόνια. Έχει έδρα σε Netphen-Deuz, Γερμανία.

 6. FUTRONIKA AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FUTRONIKA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Brunnthal/hofolding, Γερμανία.

 7. SBZ SÄCHSISCHE BLECHVERARBEITUNG ZWICKAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SBZ SÄCHSISCHE BLECHVERARBEITUNG ZWICKAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Zwickau, Γερμανία.

 8. LONGHI FRATELLI SAS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LONGHI FRATELLI SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από λευκοσίδηρο, εγκαταστασεις και μηχανηματα κοπης λαμαρινων, Λαμαρίνες, Λαμαρίνες και ελάσματα από λευκοσίδηρο, και μηχανικη κατεργασια λαμαρινων ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Barlassina, Ιταλία.

 1. TERSCHL GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TERSCHL GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Adlwang, Αυστρία.

 2. OREMUS S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OREMUS S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπεδοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Βιομηχανική μεταλλουργία, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Στριπτήρια, νηματουργία - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Pribram, Τσεχία.

 3. UP METALLTECHNIK AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UP METALLTECHNIK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Aarwangen, Ελβετία.

 4. TRINMAK MACHINE ENGINEERING AND INFORMATION TECHNOLOGIES INDUSTRY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRINMAK MACHINE ENGINEERING AND INFORMATION TECHNOLOGIES INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Παραγωγή και επεξεργασία φασόν προϊόντων CNC, κοπη ψηφιακου ελεγχου, κοπή λαμαρίνας, Λαμαρίνες - εργαλειομηχανές κοπής, κοπή με λέιζερ, Επεξεργασία λαμαρίνας CNC, εξατομικευση με λεϊζερ, και βιομηχανικά προφίλ. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 5. HOSP GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOSP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

 6. MARTON AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MARTON AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπή με λέιζερ, Προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή οχημάτων, μηχανικα εξαρτηματα, και θερμο-λακάρισμα. Έχει έδρα σε Flawil, Ελβετία.

 7. SCHNABEL METALLDRÜCKTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHNABEL METALLDRÜCKTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

 8. WFW UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WFW UMFORMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Βιομηχανική μεταλλουργία, κατασκευες απο χαλυβα, Πρεσαριστά εξαρτήματα, σκαλοπάτια, Κεκαμμένα τμήματα CNC, Επεξεργασία λαμαρίνας CNC, και Κελύφη για τη βιομηχανία ηλεκτρικών. Έχει έδρα σε Quedlinburg, Γερμανία.

 9. BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει έδρα σε Markgröningen, Γερμανία.

 10. WALTER WURSTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WALTER WURSTER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξατομικευση με λεϊζερ, διακοπη θερμικης γεφυρας, και Πρεσαριστά εξαρτήματα CNC. Έχει έδρα σε Leinfelden-echterdingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανική μεταλλουργία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.094 Επιχειρήσεις