• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DUO-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Duo-Technik GmbH υφίσταται εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί κατά το διάστημα αυτό από μια εμπορική επιχείρηση σε έναν προμηθευτή συστημάτων σε ό, τι αφορά στη φλεξογραφία και στην ψηφιακή εκτύπωση. Από την ίδρυση της Duo-Technik το 1989, η επιχείρηση εξελίχθηκε από εμπορική επιχείρηση σε κατασκευάστρια εταιρεία και διαθέτει πλέον μεγάλη γκάμα βοηθητικών συστημάτων για τη βιομηχανία εκτύπωσης. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών είναι η κινητήρια δύναμή μας. Σήμερα, η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ξηραντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας και ζεστού αέρα για υδατοδιαλυτά μελάνια και βερνίκια, συστήματα αφαίρεσης σκόνης για συστήματα εκτύπωσης φύλλων και ρολών, συστήματα πολυμερισμού για μελάνια και βερνίκια υπεριώδους ακτινοβολίας, συστήματα προπαρασκευής μελανιών, συστήματα πλύσης κλισέ και κυλίνδρων μεταφοράς μελανιού, συστήματα μεταφοράς φύλλων

 2. HAVER NIAGARA GMBH

  Γερμανία

  Η κύρια δραστηριότητα της HAVER NIAGARA GmbH συνίσταται στην εξεύρεση λύσεων στους τομείς του κοσκινίσματος, της πλύσης και της σύμπηξης. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ενσωματώνουν και υλοποιούν τις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών. Το πρόγραμμα προϊόντων της HAVER NIAGARA GmbH εξυπηρετεί την αλυσίδα επεξεργασίας στους τομείς της εξόρυξης, των βιομηχανικών ορυκτών, της χημικής βιομηχανίας, καθώς και της βιομηχανίας δομικών υλικών και ανακύκλωσης. Το επίκαιρο φάσμα προϊόντων «συστημάτων επεξεργασίας» εκτείνεται από τη μεμονωμένη λύση με μεμονωμένα μηχανήματα, έως διατάξεις συστημάτων και ετοιμοπαράδοτες σύνθετες εγκαταστάσεις. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας ή και με κορυφαίες εταιρείες Engineering και ανάπτυξης μεθόδων σχεδιάζουμε αειφόρες λύσεις για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Θέλουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας, με τεχνικά άψογες λύσης, άριστη ποιότητα, εγγυημένη ασφάλεια και απόλυτη ευελιξία!

 3. DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS

  Τουρκία

  Η Dolfin ιδρύθηκε το 1976. Μετά από την πρώτη παραγωγή του πλυντηρίου το 1985, αναπτύσσοντας την επιχείρηση, με την προετοιμασία το 2001 της απαραίτητη υποδομής σε έναν παραγωγικό χώρο 5000 τ.μ το οποίο προσέλκυσε την ξένη αγορά και στο ξεκίνησε την βιομηχανική παραγωγή μηχανημάτων πλύσης εξαρτημάτων. Από την πρώτη ημέρα, η επιχείρηση έγινε πρότυπο στον χώρο των μηχανημάτων πλύσης εξαρτημάτων (με πιστοποιήσεις κατά ISO 9001 και CE ) και με στόχο την υψηλότερη ποιότητα. Με πάνω από 40 χρόνια πείρας στην παραγωγή μηχανημάτων, σε τυποποιημένα και ειδικά πλυντήρια για πλύση με ψεκασμό, μηχανήματα πλύσης κινητήρα/μπλοκ για τις παραγωγές μηχανημάτων πλύσης με υπερήχους, μηχανήματα συλλογής, Μηχανήματα πλύσης με υπερήχους πλυντήρια βιδών με στερεώσεις, μηχανήματα πλυσίματος για ανταλλακτικά αυτοκινήτων με τα μηχανήματα πλύσης εξαρτημάτων αεροπλάνων, τραίνων είμαστε η ηγετική εταιρεία στην Τουρκία. Η Dolfin θα συνεχίσει τον σύγχρονο και καινοτομώ τωρινό και μελλοντικό της τρόπο διοίκησης. Προσφέρει εμπιστοσύνη χάρη στην ποιοτική της υπηρεσία και ακολουθώντας την σύγχρονη τεχνολογία για τους πελάτες της. Επίσης, η Dolfin αξιοποιεί τους υπαλλήλους και εταίρους τους δυναμικά. Πέρα από την ποιότητα και εμπιστοσύνη, εξάγει σε περισσότερες από 20 χώρες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. GEYSER LLC

  Ρωσία

  Η Geyser LLC κατασκευάζει εξοπλισμό καθαρισμού με εκτόξευση για μεταλλικά προϊόντα και πάγκοι δοκιμών από το 2010. Τα καθαριστικά μας μηχανήματα μας αφαιρούν αποτελεσματικά προϊόντα λαδιού, σκόνη, υγρά ψυκτικά μέσα κοπής, σύνθετα υλικά, λάδι μετά από χύτευση, προστατευτικά λιπαντικά, συστατικά λείανσης, γαλακτώματα, κατακάθια λίπους και εφίδρωσης. Τα βιομηχανικά πλυντήρια της Geyser LLC διευκολύνουν τον αυτοματισμό της προεργασίας επιφανειών και λύνουν αποτελεσματικά τα προβλήματα επεξεργασίας και σκουριάς των χαλύβων και των υλικών τόσο σε μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις όσο και σε μικρούς σταθμούς συντήρησης οχήματος. Η εταιρεία μας κατασκευάζει σε σειρές οι ειδικές εγκαταστάσεις βιομηχανικής πλύσης για τον καθαρισμό ανταλλακτικών με βάρος από 40 γρ. ως 20 t και πάγκους για τον εντοπισμό ελαττωμάτων του εξοπλισμού και την δοκιμή κινητήρων. Τα μηχανήματα καθαρισμού ανταλλακτικών και πάγκοι δοκιμών που κατασκευάζονται από τη Geyser LLC είναι αξιόπιστα, λειτουργικώς έτοιμα και συντηρούνται εύκολα. Τα καθαριστικά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ατομικά και ως μέρος ενός βιομηχανικού μεταφορέα.

 5. DOMO MEDIOAMBIENTE

  Ισπανία

  Η εταιρεία DOMO MEDIOAMBIENTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει έδρα σε Montcada i Reixac, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN

  Γερμανία

  Η εταιρεία KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει έδρα σε Einbeck, Γερμανία.

 2. ID WASH

  Γαλλία

  Η εταιρεία ID WASH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει έδρα σε Maulévrier, Γαλλία.

 3. ROFA NIJKERK HOLDING B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία ROFA NIJKERK HOLDING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα για μηχανηματα καθαρισμου, πλυσιμο μεταλλικων στοιχειων, φωσφατωση μεταλλων, και αυτοματο πλυσιμο. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

 4. DOLLMAR MECCANICA

  Ιταλία

  Η εταιρεία DOLLMAR MECCANICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες εγκαταστασεις πλυσιματος, πλυσιμο μεταλλων, συστηματα πλυσης, και εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει έδρα σε Caleppio Di Settala, Ιταλία.

 5. AMBER ELEKTRONIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία AMBER ELEKTRONIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απολιπανση. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION

  Ιταλία

  Η εταιρεία UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός για πλύσιμο με ψεκασμό, εγκαταστάσεις πλυσίματος, μηχανηματα για πλυσιμο μεταλλων, και συραγγες πλυσης μεταλλων. Έχει έδρα σε Sala Bolognese (bo), Ιταλία.

 2. STE LHEUREUX & CIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία STE LHEUREUX & CIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα κοσκινίσματος, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος, Υπόγεια έργα - εργολάβοι, Συστήματα κοσκινίσματος, εγκαταστασεις κοκκοποιησης ορυκτων, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος, και Υπόγεια έργα - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Perigny, Γαλλία.

 1. JJ.VICEDO

  Ισπανία

  Η εταιρεία JJ.VICEDO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει έδρα σε El Puig, Ισπανία.

 2. FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη υδροδυναμικη πλυση και βαφη, και βιολογικες φυσικες βαφες. Έχει έδρα σε Bayrampaşa, Τουρκία.

 3. TEKNOX SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία TEKNOX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα πλυσης, βιομηχανικες εγκαταστασεις πλυσιματος, και Επιφανειακός καθαρισμός-μηχανήματα. Έχει έδρα σε Prunaro Di Budrio, Ιταλία.

 4. BASCA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία BASCA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει έδρα σε Vignola, Ιταλία.

 5. PADA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία PADA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα φινιρίσματος μεταλλικών επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυντηρια με υπερηχους, βιομηχανικες εγκαταστασεις πλυσιματος, και βιομηχανικα πλυντηρια. Έχει έδρα σε Santo Stefano Ticino, Ιταλία.

 6. CAR WASH MACHINE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CAR WASH MACHINE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια αυτοκινήτων - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματο πλυσιμο, βιομηχανικες εγκαταστασεις πλυσιματος, και Ψηκτροποιία. Έχει έδρα σε Trezzano Sul Naviglio, Ιταλία.

 7. TERMA-GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TERMA-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει έδρα σε Scheinfeld, Γερμανία.

 8. VERPA BENELUX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VERPA BENELUX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα διανομής πετσετών και σαπουνιού, σκονες καθαρισμου για πλυσιμο στο χερι, κατασκευαστής ξηραντικών μέσων, νιπτηρας, και Μηχανήματα διανομής πετσετών και σαπουνιού. Έχει έδρα σε Vorst (Kempen), Βέλγιο.

 1. EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI

  Ιταλία

  Η εταιρεία EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστάσεις πλυσίματος, πλυση βιομηχανικων οχηματων, και εγκαταστασεις πλυντηριων επαγγελματικων αυτοκινητων. Έχει έδρα σε Vesime, Ιταλία.

 2. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία BEST SPRING ECOCLEAN SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος, Μηχανήματα καθαρισμού με νερό, Σιδερωτήρια επαγγελματικά, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος, Μηχανήματα καθαρισμού με νερό, και Σιδερωτήρια επαγγελματικά. Έχει έδρα σε Botosani, Ρουμανία.

 3. GIBAC CHEMIE B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία GIBAC CHEMIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

 4. FOR.LAV. SARDEGNA SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία FOR.LAV. SARDEGNA SNC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες εγκαταστασεις πλυσιματος, υποστηριξη για εγκαταστασεις καθαριστηριων, εξοπλισμος πλυντηριων, και στεγνο καθαρισμα. Έχει έδρα σε Sassari, Ιταλία.

 5. VAN DAMME

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VAN DAMME, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμοι υψηλης πιεσης, βιομηχανικοι αναρροφητηρες, και βιομηχανικοι δαπεδοκαθαριστηρες. Έχει έδρα σε Waregem, Βέλγιο.

 6. CEEVER SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CEEVER SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος, επιχρισματα pvd, εγκαταστασεις πλυσης ακριβειας, Λουτρό υπερήχων, και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει έδρα σε Settala, Ιταλία.

 7. HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανη πλυσιματος κιβωτιων. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

 8. MUTEKS MACHINE TOOLS

  Τουρκία

  Η εταιρεία MUTEKS MACHINE TOOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα πλυντηριων. Έχει έδρα σε Karatay, Τουρκία.

 9. SELSU

  Τουρκία

  Η εταιρεία SELSU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυσιμο ταπετσαριων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 10. AIS EURELO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών για συναρμολογήσεις μηχανημάτων και μετακομίσεις εργοστασίων. Η AIS EURELO είναι κοινοπραξία των AIS Vanguard και EURELO Tech. Η εταιρική σχέση στηρίζεται στην εμπειρία και στους πόρους και των δύο επιχειρήσεων ως πάροχοι υπηρεσιών στη βιομηχανία. Μια βιομηχανική επιχείρηση με εξειδικευμένες γνώσεις σε σύνθετες διεθνείς μετακομίσεις με εμπειρία άνω των 40 ετών και ιστορικό επιτυχιών σε πολλούς κλάδους με διεθνή παραρτήματα. Χάρη στο συνδυασμό πόρων και εμπειρίας αυτών των δύο φημισμένων επιχειρήσεων είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες από πολυάριθμους τομείς και έδρες ασφαλείς, αξιόπιστες και χαμηλού κόστους υπηρεσίες συναρμολόγησης για βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανολογικών υπηρεσιών, από την εγκατάσταση μεμονωμένων μηχανημάτων έως ολοκληρωμένα έργα μετακόμισης και μετακόμισης της παραγωγής.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές εγκαταστάσεις πλυσίματος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.184 Επιχειρήσεις