• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βελόνες βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Βελόνες βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Γαλλία

  Η Marteau & Lemarié, ειδικοί στα σφαιρίδια από το 1922, εμπορεύεται κάθε είδους βιομηχανικά σφαιρίδια της αγοράς. Φημιζόμενη για την ποιότητα των σφαιριδίων ακριβείας της, η εταιρεία μας προμηθεύει επίσης με σφαιρίδια στίλβωσης ή σφαιρίδια θραύσης. Οι διάφοροι τύποι σφαιριδίων ακριβείας που διαθέτουμε: σφαιρίδια ακριβείας από χάλυβα και ανοξείδωτο ή πλαστικό, καθώς και άλλα σφαιρίδια ακριβείας (σφαιρίδια από καρβίδιο του βολφραμίου, κεραμικά σφαιρίδια, γυάλινα σφαιρίδια, σφαιρίδια από μπρούντζο και ορείχαλκο). Τα σφαιρίδια από χάλυβα και τα ανοξείδωτα σφαιρίδια καθορίζονται από την ονομαστική τους διάμετρο, την πρώτη ύλη από την οποία κατασκευάζονται, καθώς και από τον βαθμό ακριβείας τους. Σφαιρίδια θραύσης και σφαιρίδια στίλβωσης: διατηρούμε απόθεμα κυρίως από τα χαλύβδινα σφαιρίδια, τα ανοξείδωτα σφαιρίδια και τα γυάλινα σφαιρίδια. Για επιπλέον πληροφορίες ή για αιτήσεις για προσφορά, η τεχνική ομάδα πωλήσεών μας βρίσκεται στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 2. SCHMETZ SWITZERLAND AG

  Ελβετία

 3. ENARFRANCE

  Γαλλία

 4. AXFIL

  Γαλλία

 5. WOLFGANG HABERMANN

  Τσεχία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LEONHARD SCHMAUSER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. GROZ - BECKERT PORTUGUESA, LDA

  Πορτογαλία

 3. GROZ-BECKERT U.K. LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. SÄCHSISCHE NADEL- UND PLATINENFABRIKEN GMBH

  Γερμανία

 5. NEEDLE & TACKLE CO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. CASTLE INDUSTRIES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. BASTA HOLDINGS LTD

  Ιρλανδία

 1. LAMMERTZ INDUSTRIENADEL GMBH

  Γερμανία

 2. PHARMACIE DE PORT-VALAIS SA

  Ελβετία

 3. HAASE E KUHN PORTUGUESA - AGULHAS TEXTEIS, UNIPESSOAL, LDA.

  Πορτογαλία

 4. ANPING XINHONGYUAN WIRE MESH PRODUCTS CO.LTD

  Κίνα

 5. F. & H. ENGEL A.G.

  Ελβετία

 6. ZENOBI S.U.R.L.

  Ιταλία

 7. FURLAN RAPPRESENTANZE SNC DI FURLAN CLAUDIO & C.

  Ιταλία

 8. FIEDLER SA

  Ελβετία

 1. STEIN TRADE D.O.O.

  Σλοβενία

 2. ENTACO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. KELTEKS

  Κροατία

  Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες ολοκληρωμένης γκάμας ενισχυτικών προϊόντων από ίνες για σύνθετα υλικά στην ΕΕ.Τα τρία μας εργοστάσια βρίσκονται στην καρδιά της Ευρώπης, στην πανέμορφη Κροατία. Από εκεί, εφοδιάζουμε τους βιομηχανικούς μας πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και περήφανοι για την μακροχρόνια πείρα των 250 εξαιρετικά καταρτισμένων και αφοσιωμένων τεχνικών μας ειδικών. Διαθέτουμε πάνω από 30 χρόνια πείρας στην βιομηχανία των σύνθετων ως κατασκευαστής, και ως σχεδιαστής.Εξειδικευόμαστε στις υφασμάτινες ενισχύσεις τεχνικής χρήσης υψηλής τεχνολογίας για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Ο τομέας εξειδίκευσης μας είναι η παραγωγή σε μεγάλη και μικρή κλίμακα με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες του ιδιαίτερα ποικιλόμορφου και σύνθετου χαρτοφυλακίου προϊόντων. Επεξεργαζόμαστε τεχνικές ίνες όπως ανθρακοϊνες, γυάλινες ίνες, ίνες από βασάλτη κ.λπ. χρησιμοποιώντας μηχανήματα και τεχνολογία αιχμής.Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε ως εταίρος σας για την πλήρη αλυσίδα της προστιθεμένης αξίας του προϊόντος σας. Και έτσι να επικεντρωθείτε στην δική σας επιχείρηση. Διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015, ISO 14001 και IATF : 2015.

 4. MAIER-UNITAS GMBH

  Γερμανία

  Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

 5. SOL-MILLENNIUM

  Πολωνία

  Η SOL-MILLENIUM είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων υγείας που ασχολείται αποκλειστικά στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και διανομή ιατρικών συσκευών ανώτατης ποιότητας και προστατευτικός ατομικός εξοπλισμός για ασθενείς και επαγγελματίες. Παρέχουμε προϊόντα σε σχέση με την παράδοση φαρμάκων, την συλλογή δειγματοληψιών, την θεραπεία του διαβήτη και στην προστασία έναντι μολυσματικών νόσων όπως σύριγγες και βελόνες. Σε σχέση με την τωρινή υγειονομική κρίση, παρέχουμε επίσης προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, προστατευτικές φόρμες, μονωτικές μπλούζες ή θερμόμετρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια ασθενών και εργαζομένων. Για την ολοκλήρωση της γκάμας μας προϊόντων, προσφέρουμε και είδη για την υγεία των ζώων. Εξυπηρετούμε την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Αμερική και επιλεγμένες χώρες της Ασίας στον Ειρηνικό, από τα γραφεία και τα κέντρα μας διανομής στην Βραζιλία, Κίνα, Πολωνία και ΗΠΑ. Η SOL-MILLENNIUM παρέχει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΗ λύση medtech. Προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό ποιότητας ώστε να ικανοποιήσει όλα τα πρότυπα ασφαλείας και κλινικά σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να χτίσουμε έναν πιο υγιεινό μέλλον.

 6. IBL CONCEPT

  Γαλλία

  Η IBL SPECIFIK είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής και σχεδιασμού λύσεων καθαρισμού και απολύμανση με ξηρό ατμό για επαγγελματίες και βιομηχανίες: ατμοκαθαριστής επαγγελματικής χρήσης, βιομηχανικός ατμοκαθαριστής με ξηρό ατμό, καθαριστής ρομπότ μεταφορικών ιμάντων, κάνη αφρού και ψεκαστήρας απολύμανσης (σύμφωνα με τα πρότυπα Είμαστε μια καινότομη εταιρεία και σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε βιομηχανικούς ατμοκαθαριστές και ψεκαστήρες που επιτρέπουν τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των επιφανειών στον χώρο σας σύμφωνα με τα πρότυπα που ισχύουν.Η IBL SPECIFIK, σας προτείνει να ανακαλύψετε, μέσα από το διαδικτυακό της τόπο, την γκάμα της με επαγγελματικό και βιομηχανικό εξοπλισμό για τον καθαρισμό και την απολύμανση χώρων.Εξειδικευμένη στον τομέα της μεταφοράς, των ξενοδοχείων, των νηπιαγωγείων και βρεφικών σταθμών, στην εστίαση, στους συλλόγους, στον τομέα των τροφίμων, της βιομηχανίας, των λευκών θαλάμων και στον κλιματισμό, προσφέρουμε καινότομες λύσεις που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον του.Χάρη στην μεγάλη μας πείρα, εξασφαλίζουμε μια υψηλή ποιότητα κατασκευής και συσκευών 100% γαλλικής προέλευσης.Έχουμε την βούληση να παρέχουμε έναν εξαιρετικά αξιόπιστο εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καινότομες τεχνολογικές λύσεις που καταναλώνουν λιγότερο νερό, ενέργεια και χημικές ουσίες.Οι τεχνολογίες μας λαμβάνουν υπόψη τον χειριστή και τις απαιτήσεις του: εργονομία, απλή χρήση και υλοποίηση.

 7. MABANOL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ο συνεργάτης σας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Η Mabanol προμηθεύει με λιπαντικά και άσφαλτο τους τοπικούς και διεθνείς εμπορικούς συνεργάτες της και χρήστες από ποικιλία τομέων. Όσον αφορά στα λιπαντικά βιομηχανικής χρήσης, είναι πολύ φυσικό οι απαιτήσεις σας να είναι υψηλές. Η Mabanol είναι μια γερμανική ανεξάρτητη εμπορική επωνυμία μεσαίου μεγέθους. Τα διάφορα λιπαντικά προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Επιπλέον, προορίζονται για χρήση σε αυτοκίνητα και βιομηχανική χρήση. Η εμπιστοσύνη αποτελεί τη βάση των εμπορικών σχέσεων. Όταν επιλέγετε τη Mabanol, έχετε αποδεδειγμένα έναν άριστο συνεργάτη δίπλα σας. Επαγγελματική ικανότητα, αυθεντική προσέγγιση, αξιοπιστία και ευελιξία. Όλα αυτά μας καθορίζουν τέλεια. Εμπιστευτείτε μας σήμερα και στο μέλλον, για να σας προσφέρουμε υψηλό επίπεδο ποιότητας, αποτελεσματική εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

 8. HANS KÖRBER GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευάζουμε προϊόντα που δεν είναι πλέον ορατά - όταν τοποθετηθούν στο σημείο εφαρμογής. Ωστόσο, η λειτουργία τους γίνεται αισθητή. Τα προϊόντα μας εγγυώνται την ασφάλεια. Στα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στα ναυπηγεία ή σε εργοτάξια. Όπου χρησιμοποιούνται υγρά, αέρια ή ατμός σε όλον τον κόσμο, εφαρμόζονται τα προϊόντα μας. Με πάθος παράγουμε γωνιαστούς σωλήνες, πυθμένες λέβητα, ρακόρ και ειδικές κατασκευές από χάλυβα, που ικανοποιούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις ασφάλειας. Και επειδή το κάνουμε αυτό εδώ και πάνω από 100 χρόνια, η οικογενειακή μας επιχείρηση είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ειδικούς στον τομέα αυτό. Αξιόπιστη, ικανή και με προσωπική εξυπηρέτηση. Αποστολή μας ως συνεργατών θεωρούμε την υποστήριξη των πελατών μας και την παροχή βοήθειας σε αυτούς για την επιτυχία των έργων τους. Με τα προϊόντα μας, θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να έχουν την κατάλληλη γωνία και το κατάλληλο τόξο για κάθε εφαρμογή.

 9. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Γερμανία

  Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

 10. KRASNODAR PLANT OF BOILER AND POWER EQUIPMENT (KZKEO)

  Ρωσία

  Η Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment (KZKEO) κατασκευάζει μπόιλερ, ατμογεννήτριες ECO-PAR για βιομηχανικές εφαρμογές και δομοστοιχειωτές μπόιλερ ζεστού νερού και ατμού, στην βάση της. Η εταιρεία σχεδιάζει, συναρμολογεί, κατασκευάζει και εγκαθιστά τους παρακάτω εξοπλισμούς: —ατμολέβητες με δυνατότητα δημιουργίας ατμού από 100 ως 10, 000 kg/h, —δομοστοιχειωτοί ατμολέβητες, —Ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη συμπαραγωγής, —Λέβητες ζεστού νερού, —Υποσταθμοί θέρμανσης, —φορητές ατμογεννήτριες, —εστίες και σωλήνες θέρμανσης, —απαερωτήρες, —άλλες δεξαμενές και συναφής εξοπλισμός. Η KZKEO κατασκευάζει σταθμούς θέρμανσης με ατμό και ζεστό νερό, βιομηχανικές ατμογεννήτριες και ατμολέβητες που έχουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλή αποδοτικότητα, αυτόματος έλεγχος και είναι ασφαλείς στην λειτουργία. Οι μηχανικοί του εργοστασίου παρέχουν υπηρεσίες θέσης σε λειτουργία και συντήρησης για όλον τον εξοπλισμό που παράγεται.Η εταιρεία ολοκληρώνει έργα σχετικά με εγκαταστάσεις ηλεκτρισμού και θέρμανσης για βιομηχανικές, αστικές και ιδιωτικές εφαρμογές. Τα είδη που παράγει η Krasnodar Plant of Boiler and Power Equipment χρησιμοποιούνται ευρέως από εταιρείες στο Αζερμπαϊτζάν, στην Αρμενία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Μολδαβία, στο Καζακστάν, Κιργιστάν, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, στην Χιλή κ.λπ. Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει πάνω από 530 έργα κατά την 15ετία λειτουργίας της. Το εργοστάσιο απασχολεί πάνω από 100 καταρτισμένους υπαλλήλους. Oι τεχνολογικά προηγμένες παραγωγικές μας εγκαταστάσεις διαθέτουν πιστοποίηση σύμφωνα με το ποιοτικό σύστημα ЕАС και ο εξοπλισμός τηρεί τις προδιαγραφές κατά TR CU.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βελόνες βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.051 επιχειρήσεις

Kατηγορια