• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βαρια μη σιδηρουχα μεταλλα

Αποτελέσματα για

Βαρια μη σιδηρουχα μεταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WEINMANN AACH AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία Lanza ιδρύθηκε με τη μορφή εμπορικής επιχείρησης. Με βάση την εμπορία μεταλλικών ημιτελών προϊόντων αναπτύχθηκε με την πάροδο των ετών με την ποιοτική παροχή συμβουλών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μια μακροπρόθεσμη συνεργατική επιχειρηματική σχέση με τους κύριους πελάτες που είναι κατασκευαστές τορναριστών εξαρτημάτων ακριβείας. Η μεταβίβαση της κυριότητας επιμέρους επιχειρήσεων επεξεργασίας μετάλλων ανάγκασε την εταιρεία Lanza να απευθύνεται απευθείας στον τελικό καταναλωτή προκειμένου να διασφαλίσει την αγορά διάθεσης με την επεξεργασία των εμπορικών προϊόντων σε τορναριστά εξαρτήματα. Η πρόσθετη εμπορία των τορναριστών εξαρτημάτων που προέκυψε έτσι οδήγησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στη σκέψη της απόκτησης μηχανημάτων και πρόσληψης προσωπικού, καθώς και της προσέλκυσης πελατών διαλυόμενων εξειδικευμένων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μικρής, αλλά εξελίξιμης παραγωγικής επιχείρησης.

 3. ELKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στην Πολωνική αγορά από το 1992 διαθέτει πείρα στη διανομή μη σιδηρούχων μετάλλων και στα προϊόντα από χάλυβα ανθεκτικά στον οξύ, που κατασκευάζονται εντός και εκτός της χώρας. Έχουμε αναλάβει την αντιπροσωπεία της Huta Aluminium KONIN S.A. – ο Impexmetal Group για πολλά χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ράβδων, σωληνώσεων, λαμαρινών, ταινιών, μεμβρανών, προφίλ, φίλτρων.

 4. ROBA METAL PROCESSING

  Βέλγιο

 5. METICO PRODUCTS GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BRONZAMET S.C.

  Πολωνία

 2. PRECISIE MEKANIEK RONSE

  Βέλγιο

 3. MECOMSA SA DE CV

  Μεξικό

 4. MELTAL D.O.O.

  Κροατία

 5. ORION METAL RECYCLING

  Βέλγιο

 1. VIMEX S. A.

  Πολωνία

 2. TELCOMET SYSTEMS LTD

  Λευκορωσία

 3. PLANSEE SE

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η Plansee Hochleistungswerkstoffe είναι ο ειδικός στα εξαρτήματα από μολυβδαίνιο, βολφράμιο, ταντάλιο, νιόβιο και χρώμιο και τα κράματά τους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. M.M. GRIGLIATI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  H M.M. λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της υαλορητίνης PRFV (πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα), παράγοντας υψηλής ποιότητας καφασωτά, προφίλ και σύνθετες κατασκευές. Οι εγγενείς ιδιότητες των PRFV (κυρίως η ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χωρίς μαγνητισμό, η ηλεκτρική μόνωση και η έλλειψη συντήρησης) επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις. Πιστοποίηση ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Ρωσία

  Η Bryansk Plant of Draft Gears (BPDG) κατασκευάζει μηχανισμούς σύνδεσης αμαξοστοιχιών και σιδηροδρομικά στοιχεία για βαγόνια εμπορευμάτων, ανταλλακτικά σιδηροδρομικού εξοπλισμού και τροχαίο υλικό, έδρανα για την βιομηχανία πετρελαίου και αερίου, προϊόντα από χάλυβα, χυτεμένα αντικείμενα από μη σιδηρούχο χάλυβα βάρους 5 ως 180 κιλά, αντικείμενα από πλαστικό και πολυμερή ως 6, 5 κιλά.Ωστόσο, η κύρια δραστηριότητα της BPDG είναι η παραγωγή και επισκευή του αποσβεστήρα δονήσεων PMKP-110 που χρησιμοποιεί μια συσκευή επιστροφής- συγκράτησης (ένα σύνολο ελαστικών μπλοκ από πολυμερές υλικό) αντί για ελατήρια. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας της εταιρείας τηρεί τα κρατικά Ρωσικά πρότυπα (GOST) και έχει εγκριθεί κατά τα πρότυπα IRIS, ISO 9001: 2015, ISO/TS 22163: 2017. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2008 και προσφέρει αναλώσιμα χονδρικής σε μεταλλικά και πλαστικά εξαρτήματα για την βιομηχανία του σιδηρόδρομου καθώς και την συντήρηση και επισκευή συστημάτων σύνδεσης αμαξοστοιχιών κατηγορίας T1, T2 και T3 καθόλη την διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

 6. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα σύρματα και τα συρματόσχοινα της εταιρείας μας για την ιατρική τεχνολογία υποβάλλονται σε αυστηρές μεθόδους παραγωγής και καθαρισμού βάσει ιατρικών προτύπων. Γενικά παραδίδουμε στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας αποκλειστικά κλώνους περιορισμένης συστροφής και μηχανικής τάσης και συρματόσχοινα σε ποιότητα καθαρισμένης, υψηλής στίλβωσης και ομοιογενούς επιφάνειας. Παραδίδουμε την πλειοψηφία των προϊόντων μας για αυτόν τον τομέα με εξωθημένες μονώσεις από βιοσυμβατά υλικά και όπου είναι αναγκαίο (π.χ., για καρδιακά ηλεκτρόδια) και λαμβανομένων υπόψη επαρκών διηλεκτρικών τιμών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε άκρως καθαρούς τομείς παραγωγής και ειδικές εγκαταστάσεις. Τα ενσωματωμένα συστήματα μέτρησης και ελέγχου πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και ελέγχουν τη διαδικασία. Γενικά σας παρέχουμε προϊόντα με σύρματα από τα υλικά 1.4401, 1.4404 και 1.4441. Εκτός αυτού είναι διαθέσιμα και άλλα κατάλληλα για συρματόσχοινα και εγκεκριμένα για την εκάστοτε εφαρμογή υλικά σε εκδόσεις με και χωρίς χιτώνιο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. TRANSCERAM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή μορφοτεμαχίων σκληρού μετάλλου & μπλοκ διάβρωσης και ανθεκτικών στη διάβρωση, ακατέργαστων τεμαχίων σκληρού μετάλλου & ημιτελών προϊόντων, παραγωγή εξαρτημάτων σκληρού μέταλλου βάσει σχεδίου, πυριτικό καρβίδιο και άλλα τεχνικά κεραμικά υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, αναλώσιμα από σκληρό μέταλλο & τεχνικά κεραμικά υλικά για αντλίες (δακτύλιοι και έδρανα ολίσθησης, θερμοσυστελλόμενοι δακτύλιοι, βαλβίδες, έμβολα κ..α.) βάσει σχεδίου, μεταλλοκεραμικά εξαρτήματα & δίοδοι (διάθεση) Πρόγραμμα υλικών κατασκευής: σκληρό μέταλλο (καρβίδιο βολφραμίου), ανοξείδωτο σκληρό μέταλλο, καρβίδιο πυριτίου (SSiC & SiSiC), οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2), νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), οξείδιο αργιλίου (Al2O3), εμποτισμένος με μέταλλα γραφίτης Λειαντήριο ακριβείας για σκληρά υλικά και σκληρές επιστρώσεις, επίπεδη, χιαστί, στρογγυλή λείανση και λείανση συντεταγμένων, επίπεδη/στρογγυλή λείανση με πάστα & στίλβωση, Τεχνικές ένωσης: συρρίκνωση, κασσιτεροκόλληση, κόλληση Τα προϊόντα μας: κεραμικά υλικά τεχνικών εφαρμογών, κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης, κεραμικά έδρανα ολίσθησης, αναλώσιμα σκληρού μετάλλου για μηχανές, ακατέργαστα τεμάχια σκληρού μετάλλου, κεραμικοί δακτύλιοι ολίσθησης

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή τεχνικών συγκροτημάτων από μέταλλο, ιδίως από σύρμα και λαμαρίνα. Επεξεργασία σύρματος Ø 0, 5 έως 14 mm και για μικρές σειρές από χάλυβα, χάλυβα ελατηρίων και ανοξείδωτο χάλυβα. Ήδη από το 1830 παράγονται συρμάτινα προϊόντα στην περιοχή Vulkaneifel. Στο πλαίσιο αυτής της παράδοσης σχεδόν 200 ετών, οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας παράγουν από το 1997 με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων στη μονάδα Hillesheim κλωβούς και πλέγματα από σύρμα και λαμαρίνα. Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συρμάτινων και μεταλλικών προϊόντων για βιομηχανικά είδη, είδη επαγγελματικών κουζινών και εργαστηρίων, καθώς και για την ιατρική τεχνολογία και τη φαρμακευτική βιομηχανία, ιδίως συρμάτινοι κλωβοί, σχάρες και πλαίσια.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. HANS KÖRBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευάζουμε προϊόντα που δεν είναι πλέον ορατά - όταν τοποθετηθούν στο σημείο εφαρμογής. Ωστόσο, η λειτουργία τους γίνεται αισθητή. Τα προϊόντα μας εγγυώνται την ασφάλεια. Στα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στα ναυπηγεία ή σε εργοτάξια. Όπου χρησιμοποιούνται υγρά, αέρια ή ατμός σε όλον τον κόσμο, εφαρμόζονται τα προϊόντα μας. Με πάθος παράγουμε γωνιαστούς σωλήνες, πυθμένες λέβητα, ρακόρ και ειδικές κατασκευές από χάλυβα, που ικανοποιούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις ασφάλειας. Και επειδή το κάνουμε αυτό εδώ και πάνω από 100 χρόνια, η οικογενειακή μας επιχείρηση είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ειδικούς στον τομέα αυτό. Αξιόπιστη, ικανή και με προσωπική εξυπηρέτηση. Αποστολή μας ως συνεργατών θεωρούμε την υποστήριξη των πελατών μας και την παροχή βοήθειας σε αυτούς για την επιτυχία των έργων τους. Με τα προϊόντα μας, θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να έχουν την κατάλληλη γωνία και το κατάλληλο τόξο για κάθε εφαρμογή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ειδικοί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή χυτών εξαρτημάτων αλουμινίου. Οι σύνδεσμοι σωληνώσεων Arens της εταιρείας μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές και θέτουν νέα πρότυπα ποιότητας και σχεδίασης. Παράγουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με την οδηγία RoHS λαμβανομένου υπόψη του κανονισμού Reach, με πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής στο Iserlohn. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις και ειδικές κατασκευές για εσάς. Απλή και γρήγορη συναρμολόγηση. Οι σύνδεσμοι σωληνώσεων Arens συναρμολογούνται πολύ απλά χωρίς ειδικά εργαλεία και χωρίς συγκόλληση, π.χ., ως κιγκλιδώματα μηχανημάτων, σε εξέδρες εργασίας ή σε λεωφορεία και σιδηροδρόμους ως συστήματα χειρολαβών. Τα προϊόντα μας εξασφαλίζουν τη συγκράτηση. Παράγουμε όλα τα προϊόντα από υψηλής ποιότητας κράματα αλουμινίου κατά DIN που παρέχουν το μέγιστο βαθμό σταθερότητας και τη διαρκή αντοχή στη διάβρωση με μικρό ίδιο βάρος.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Προϊόντα NHT για μέγιστες απαιτήσεις. Η Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ασχολείται από το 1980 με την πυροσυσσωμάτωση και την παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων ακριβείας με βάση την κονεομεταλλουργία. Από τα υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης σκληρό μέταλλο, βολφράμιο-χαλκός, βαρύ μέταλλο, βολφράμιο και μολυβδαίνιο πυροσυσσωματώνονται ακατέργαστα τεμάχια υπό μορφή στρογγυλών ράβδων, τετράγωνων ράβδων, χιτωνίων, δακτυλίων, πλακών και διαμορφωμένων εξαρτημάτων κατά DIN ISO. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων. Η NHT παρέχει επίσης παραγωγή κατά παραγγελία εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και παράγει ημιτελή ή ολοκληρωμένα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε οποιονδήποτε αριθμό τεμαχίων από ένα τεμάχιο έως μεγάλες σειρές – γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Posa Tubi κατασκευάζει και πωλεί μικροεξοπλισμούς και ελαστικούς σωλήνες για χαμηλή - μέση, υψηλή και πολύ υψηλή πίεση. Προμηθεύουμε με υδραυλικούς σωλήνες για υψηλή πίεση προσφέροντας υπηρεσίες στις επαρχίες της Brescia και στα προάστια του Μπέργκαμο, του Μιλάνου, του Τρέντο, της Βερόνα και της Βιτσέντσα. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ιταλία, χάρη σε ένα αποτελεσματικό δίκτυο που διαχειρίζεται την οργάνωση, την επικοινωνία και τις παραδόσεις. Ειδικευόμαστε στην προμήθεια μεγάλης γκάμας εξαρτημάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SIMER SAC METAL SHEET PROCESSING & FORKLIFT

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Simer Sac Metal Processing & Lift είναι μια εταιρεία με έδρα την Τουρκία που εξειδικεύεται, τόσο στην κοπή και κύρτωση ψηφιακού ελέγχου όσο και στην κατασκευή ανυψωτικών μηχανημάτων.Με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Ως κέντρο επεξεργασίας μετάλλου Simer Sac, παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες: κοπή λέιζερ, κοπή πλάσμα, κοπή λέιζερ σωλήνων και προφίλ, οπτική κοπή, στράντζες, κύρτωση σωληνώσεων, επεξεργασία σωλήνων με ψηφιακό έλεγχο, ρομποτική συγκόλληση και κύρτωση λαμαρίνας στις ιδιόκτητες μας εγκαταστάσεις. Μπορούμε να ικανοποίησουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας για μηχανήματα κύρτωσης και κοπής ψηφιακού ελέγχου. Επίσης, προσφέρουμε πωλήσεις λαμαρινών στον κλειστό μας χώρο 5000 τ.μ. Ως Simer Lift, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα συστημάτων ανύψωσης ανώτατης ασφαλείας με την χρήση των ύψιστων ποιοτικών υλικών. Πάντα προσπαθούμε να αυξήσουμε τα πρότυπα που ισχύουν. Η Simerlift είναι η εργασία μιας προσεγμένα προγραμματισμένης παραγωγής εκμεταλλεύοντας την πείρα και την γνώση που αναπτύξαμε μέσα από μακροχρόνιες διαδικασίες έρευνας και ανάπτυξης και δοκιμών. Σας εγγυόμαστε πως αγοράζοντας ανυψωτικά συστήματα Simerlift θα λάβετε προϊόντα αιχμής, βιώσιμα, με καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και εγγύηση ανταλλακτικών. Σκοπεύουμε να κατακτήσουμε την παγκόσμια αγορά στον τομέα των βιομηχανικών ανυψωτικών μηχανημάτων. Στοχεύουμε και επικεντρωνόμαστε πάντα στα υψηλότερα πρότυπα. Αφοσιωνόμαστε πάντα στην ικανοποίηση των υψηλότερων απαιτήσεων σε ότι αφορά την ποιότητα. Η αποστολή μας: να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών και των μετόχων μας παράγοντας ταυτόχρονα οικολογικά ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ALCOBRA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στο πλαίσιο του έργου μας θέτουμε συνεχώς νέους και υψηλότερους στόχους. Για να τους πραγματοποιήσουμε, πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την οργάνωση και την επιχείρηση, τις διαδικασίες εργασίας και τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες. Ταυτόχρονα προάγουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την εκπαίδευση των συνεργατών μας με επιμόρφωση, αποτελεσματική ανταλλαγή γνώσεων και ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Η Alcobra διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προφίλ αλουμινίου, προφίλ μα βάση τα σχέδια του πελάτη, ράβδων, σωλήνων και Coil. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα αποθήκης σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία. Επιπλέον, η Alumeco διαθέτει ιδιόκτητο κέντρο σέρβις που μας παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε πλάκες και προφίλ συγκεκριμένων διαστάσεων, καθώς και με επίστρωση μεμβράνης. Ένα απόλυτα μοναδικό και εξατομικευμένο προφίλ από αλουμίνιο είναι ένα σταθερό και „ευέλικτο" υλικό το οποίο διαμορφώνεται σε εξειδικευμένα προφίλ και συνεπώς μπορεί να προσαρμόζεται σε συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργία, παραγωγή, σύστημα ή προϊόν κλπ. Στο πρώιμο στάδιο ανάπτυξης είναι πολύ συχνά ιδανικό να σχεδιάζεται ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για ένα συγκεκριμένο σκοπό χρήσης. Αυτό ισχύει ιδίως για προϊόντα ειδικής κατασκευής. Ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη είναι μοναδικό και σχεδιάζεται για συγκεκριμένο σκοπό. Έτσι παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με μια τυποποιημένη λύση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. MAURI ALDA E FIGLI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας A.Mauri συμπεριλαμβάνει ειδικά προφίλ, υλοποιημένα με την διαδικασία μορφοποίησης εν ψυχρώ λαμαρινών με καθαρισμό επιφάνειας, εξέλασης εν ψυχρώ της λαμαρίνας, επιψευδαργυρωμένες λαμαρίνες με ηλεκτρόλυση σύμφωνα με την διαδικασία Sendzimir, λαμαρίνες από ανοξείδωτο χάλυβα και λαμαρίνες από ορείχαλκο και αλουμίνιο. Τα προϊόντα υλοποιούνται βάσει σχεδίου του πελάτη, αναπτύσσονται σε συνεργασία με το τεχνικό μας γραφείο, ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους εξής τομείς: αυτοκινητοβιομηχανία, δόμηση, ναυπηγία, ηλεκτροτεχνική, θέρμανση και επίπλωση. Οι παραγωγικές μας γραμμές αναλαμβάνουν λαμαρίνες με μεγ. πλάτος 800 χιλ. με πάχος από 0, 3 χιλ. έως 4 χιλ και μεγ. μήκος 12.500 χιλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά μας επιτρέπουν να καλύψουμε εύκολα τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Τα προφίλ παράγονται σε μορφή εμπορικής ράβδου ή κόβονται στα μέτρα του πελάτη. Η δομή της παραγωγής μας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσουμε κυρτά προφίλ ακριβείας. Τέλος, διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού και της υλοποίησης ειδικών εγκαταστάσεων μορφοποίησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σύνδεσμοι σωλήνων και χυτά αλουμινένια εξαρτήματα απευθείας από τον κατασκευαστή. Κατασκευάζουμε συνδέσμους σωλήνων αποκλειστικά από κράματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας με αντοχή στις καιρικές συνθήκες της θάλασσας, μικρό ίδιον βάρος, μεγάλη σταθερότητα και φυσική αντοχή στη διάβρωση για ποικίλες δυνατότητες χρήσης.Σχεδιάζουμε για εσάς εξατομικευμένες κατασκευές σωλήνων, δημιουργούμε τα κατασκευαστικά σχέδια με καταλόγους εξαρτημάτων και σας αποστέλλουμε τους συνδέσμους των σωλήνων μαζί με τα τμήματα των σωλήνων που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς.Η κατασκευή κιγκλιδωμάτων μηχανημάτων και κιγκλιδωμάτων ασφαλείας από συνδέσμους σωλήνων της Brinck διαθέτει πιστοποίηση TÜV κατά EN ISO 14122-3. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στη χύτευση αλουμινίου και ως παρόχου συστημάτων.Εδώ και εξήντα χρόνια είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής και παράγουμε χυτά εξαρτήματα αλουμινίου σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας για την αυτοκινητοβιομηχανία και τη βιομηχανία κατασκευής μηχανών.Προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την υλοποίηση των κατασκευασμένων συγκροτημάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. ESKATE ROHRVERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εν ψυχρώ κεκαμένες φλάντζες από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα, συστήματα δακτυλίων σύσφιξης, την εν ψυχρώ πλαστική παραμόρφωση χάλυβα και προφίλ ανοξείδωτου χάλυβα, καθώς και συγκολλητά συγκροτήματα εξαρτημάτων μηχανημάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η Dixon Group Europe Ltd είναι μέλος της εταιρείας Dixon Valve & Coupling, που κατασκευάζει σωλήνες και βαλβίδες και προϊόντα σύζευξης παρέχοντας την "σωστή σύνδεση" σε πολλές εταιρείες σε έναν ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Η Dixon κατασκευάζει σωλήνες και συναρμολογήσεις σωληνώσεων από μέταλλο, σύνθετα υλικά, Καουτσούκ, PTFE, σιλικόνη κ.α. Παρέχουμε συνδέσμους αέρα, υδραυλικές συζεύξεις, σφιγκτήρες σωληνώσεων, υδραυλικούς σωλήνες, συνδέσμους και εξαρτήματα συνδέσμων, ενεργοποιημένες υγειονομικές βαλβίδες, συζεύξεις γρήγορης απελευθέρωσης, σφιγκτήρες, υδραυλικούς σωλήνες και ρακόρ δεξαμενών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. PERFIQUINA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βαρια μη σιδηρουχα μεταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.786 επιχειρήσεις