...Η βιομηχανία τροφίμων επεξεργάζεται σχεδόν όλα τα εντόσθια των βοοειδών. Το λεπτό έντερο (ή βοδινό έντερο) χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή σαβέλων (σερβελέτας), μαύρης πουτίγκας και ξηρών λουκάνικων. Ένα άλλο ευρέως χρησιμοποιούμενο έντερο είναι το καπάκι του βοδινού, το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή λουκάνικου από ζαμπόν (σπαμ), λουκάνικου από μοσχάρι, μαύρης πουτίγκας και ξηρού λουκάνικου.
...Φρέσκο ολόκληρο ή φρέσκο κατεψυγμένο πουλί, χωρίς λαιμό και πόδια. Χωρίς εντόσθια μέσα στο πουλί. Το φρέσκο κοτόπουλο μπορεί να παρασχεθεί χωρίς δέσιμο, δεμένο ή δεμένο και σε σακούλα. Όλα τα κατεψυγμένα κοτόπουλα είναι δεμένα, σε σακούλα και μεμονωμένα ετικετοποιημένα.
Προδιαγραφή Ετικέτας
Περιγραφή προϊόντος
Βάρος προϊόντος
Ημερομηνία λήξης
Οδηγίες αποθήκευσης
Διάρκεια ζωής – 10 ημέρες από την...