Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βάνες και βαλβίδες

Αποτελέσματα για

Βάνες και βαλβίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η Schubert & Salzer Control Systems αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει ρυθμιστικές βαλβίδες και βαλβίδες απομόνωσης υψηλής ακρίβειας για βιομηχανική χρήση σε διαδικασίες τεχνολογίας μεταποίησης. Ως προς την κατανάλωση ενέργειας, τη διάρκεια ζωής και την εκπομπή θορύβου, οι βαλβίδες μας συγκαταλέγονται σήμερα μεταξύ των πλέον αποδοτικών στην αγορά. Η συμπαγής κατασκευή τους και η υψηλή ποιότητα ρύθμισης ελαχιστοποιούν το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης και διασφαλίζουν την υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και διεργασίας με εξαιρετικά μεγάλα διαστήματα λειτουργίας. Εμείς, η Schubert & Salzer Control Systems GmbH με έδρα το Ingolstadt παρέχουμε σε εσάς και στους πελάτες σας απευθείας ή μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στο Μπενελούξ, στην Αγγλία, στη Γαλλία, στην Ινδία και στις ΗΠΑ, καθώς και μέσω περισσότερων από 40 διεθνών εταίρων προϊόντα ποιότητας Schubert & Salzer „Made in Germany”.

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με την FERGO Armaturen GmbH έχετε έναν εξειδικευμένο και αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα των συστημάτων ρύθμισης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για κάθε είδους συρταρωτές βαλβίδες, δικλείδες απομόνωσης και αντεπιστροφής, καθώς και πνευματικούς και ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης. Εξυπακούεται ότι σάς παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά σε περιφερικές συσκευές, π.χ., για μαγνητικές βαλβίδες, ρυθμιστές θέσης, κιβώτια τερματικών διακοπτών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τη βιομηχανική χρήση για τις οποίες απαιτούνται τα προϊόντα μας. Ρυθμίζουμε – αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας! Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητα της FERGO Armaturen GmbH. Τα υψηλής ποιότητα εξαρτήματα και υλικά, οι ευνοϊκοί όροι, καθώς οι ελάχιστες προθεσμίες διεκπεραίωσης και παράδοσης μάς βοηθούν να υπερκαλύπτουμε κάθε φορά τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Δώστε μας μια πρόκληση! Θα επεξεργαστούμε σε ελάχιστο διάστημα ευέλικτες λύσεις εντελώς εξατομικευμένα με βάση τις ανάγκες σας.

 3. FRITZ GYGER AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Fritz Gyger AG είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για μικροβαλβίδες και συσκευές τροφοδοσίας. Αναπτύσσουμε, παράγουμε, διαθέτουμε και προσφέρουμε υπηρεσίες μέσω των εταίρων μας ή εξ ιδίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ίδρυση το 1959, έναρξη με βελόνες γραμμοφώνων από σάπφειρο. 1978 Βελόνες διαμαντιού ανώτερης κατηγορίας με κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λαβή Gyger. Σήμερα, δύο γενιές αργότερα, είναι ακόμη η τεράστια περιέργεια, ρο εφευρετικό πνεύμα και η τελειομανία που μας ωθούν να επιχειρούμε να επιτύχουμε το αδύνατο. 1992 Ανάπτυξη και παραγωγή της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας διανομής 2/2 από σκληρό υλικό και στοιχεία ανοξείδωτου χάλυβα για την χωρίς επαφή δοσιμέτρηση. Νέα πρότυπα ως προς το μέγεθος, την ακρίβεια, την ταχύτητα και τη διάρκεια ζωής. Δομοστοιχειωτά δοσιμετρικά συστήματα στον τομέα των μικρολίτρων και νανολίτρων. Ο τροφοδότης Liquid Dispenser CERTUS FLEX τροφοδοτεί υγρά με μικρό όγκο. Δοσιμέτρηση πολλαπλών καναλιών με έως 8 ανεξάρτητα κανάλια σε μεμονωμένη ή παράλληλη λειτουργία υψηλής ταχύτητας. Κεφαλή βαλβίδας με ευθύγραμμα ή λοξά κατευθυνόμενη ριπή δοσιμέτρησης για την τροφοδοσία διαφόρων υγρών και όγκων. Απεριόριστες δυνατότητες προγραμματισμού σε ευρύ πεδίο εφαρμογών. Τροφοδοσία υγρών από φιάλες ή σύριγγες σε όλες τις διαδεδομένες πλάκες μικροτιτλοδότησης. Μπορεί να ενσωματωθεί μέσω της διεπαφής SiLA στη δική σας ροή εργασιών αυτοματισμού. ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ για το γρήγορο και αυτόματο καθαρισμό με 3 διαλύματα καθαρισμού για έως 8 μικροβαλβίδες σε συνδυασμό με άψογα αποτελέσματα καθαρισμού

 4. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ADIS France, όμιλος ATEO, κατασκευάζει και διανέμει υλικό διοχέτευσης νερού και κρουνοποιίας. Θα βρείτε στον ιστότοπο μας πολλές λύσεις για τις ανάγκες σας με υλικό διοχέτευσης νερού που προορίζεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Ο διαδραστικός κατάλογος θα σας δώσει την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην γκάμα των προϊόντων μας από χυτοσίδηρο και ορείχαλκο και να τηλεφορτώσετε τεχνικές καρτέλες προδιαγραφών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Αυτό αποτελεί για εσάς μια εγγύηση μιας ελεγχόμενης διαδικασίας και αυστηρών ελέγχων σε όλα τα παραγωγικά στάδια. Τα προϊόντα μας, που τηρούν τα πρότυπα CE, εξασφαλίζουν ποιότητα, καινοτομία και ασφάλεια. Από ανέκαθεν, η εταιρεία ATEO δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για να τους προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι διαδικασίες που έχουν υλοποιηθεί στο επίκεντρο της δομής μας αποτελούν πραγματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την ποιότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ομάδα μας απέναντι στους πελάτες της.

 5. VALVOMEC SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Valvomec είναι μια επιχείρηση ενοποιημένης παραγωγής με 85 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βιομηχανικών βαλβίδων σε μπρούντζο. Βρίσκεται σε ένα σύγχρονο, υψηλής χωρητικότητας κτίριο στη Valsesia, στη βιομηχανική περιοχή της Roccapietra (Vercelli), που λειτουργεί με νέο και δυναμικό προσωπικό για την υποστήριξη της πείρας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια ετών

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. IMEBUR ASYSER

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IMEBUR ASYSER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαλβίδες LPG (υγροποιημένο αέριο πετρελαίου), και ρυθμιστές υψηλής πίεσης. Έχει έδρα σε Burgos, Ισπανία.

 2. AST GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AST GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Dorsten, Γερμανία.

 3. ANDRÉ RAMSEYER AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANDRÉ RAMSEYER AG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Flamatt, Ελβετία.

 4. KÜHME ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KÜHME ARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

 5. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, ρουφράκτης, Δικλείδες συγκράτησης, Βάνες και βαλβίδες, και βαλβιδες διαφραγματος. Έχει έδρα σε Borgosesia, Ιταλία.

 1. A & S FÖRDERANLAGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A & S FÖRDERANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Oelde, Γερμανία.

 2. TURKOGLU

  Τουρκία

  Η εταιρεία Sensoylar ιδρύθηκε με την επωνυμία TURKOGLU το 1978, και ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Τουρκία υλικών όπως μετρητές νερού, μεταλλικοί εύκαμπτοι αγωγοί νερού και αερίου, εγκαταστάσεις και σύνδεσμοι, προϊόντα πυροπροστασίας και ειδικές κατασκευές. Αναπτύχθηκε σε μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην βιομηχανία με το σήμα της να φημίζεται για τον επαγγελματισμό της χάρη στην αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα, ποιότητα και σταθερότητα του προϊόντος της. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας νερού, αερίου και λυμάτων. Η εταιρεία συνέχισε να επενδύει σε τεχνολογικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες της αγοράς από δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου να αυξήσεις τις πωλήσεις της τόσο στην εγχώρια όσο στην διεθνή αγορά. Η εταιρεία προχώρησε σε εξαγωγές σε πολλές αγορές παγκοσμίως όπου την ακολούθησαν ανταγωνιστές της βιομηχανίας. Η πλειονότητα της παραγωγικής και διαχειριστικής διαδικασίας κατέχει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, σήμανση CE, MID, οδηγία ISO-EU, πρότυπα GOST, EN, TSE.

 1. TAKO ARMATURA RUROCIAGI SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Tako Armatura Rurociągi Sp. z o.o. Κατασκευαστής τμημάτων από ρακόρ σωληνώσεων. Προμηθευτής συνδυασμένων τμημάτων για την κατασκευή υδάτινων δικτύων, συστήματα καθαρισμού, συστήματα αερίου, συστήματα άρδευσης και βιομηχανίας. Παρέχουμε στους επενδυτές και στους εργολάβους ολοκληρωμένη εγκατάσταση συστημάτων, ποιότητας και σύγχρονα, και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την απόλυτη μας προτεραιότητα. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.tako-ar.eu. Θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Tako Armatura Rurociągi!

 2. WATERGATES GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Από το 2004, η εταιρεία Watergates είναι γνωστή ως αξιόπιστος συνεργάτης για την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση εξελιγμένων συρταρωτών δικλείδων υλικού και ηλεκτρικών μηχανισμών κίνησης για βιομηχανικό αυτοματισμό. Είμαστε γνωστοί ως αξιόπιστος παραγωγός και προμηθευτής με ένα πρόγραμμα εξελιγμένων συρταρωτών δικλείδων υλικού, το οποίο, εκτός από το πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, παρέχει επίσης καινοτομικές ειδικές λύσεις. Ταυτόχρονα είμαστε γνωστοί ως γνήσιος συνεργάτης στην αγορά, ο ποίος παρέχει τεκμηριωμένες συμβουλές και επιλύει προβλήματα με αποτελεσματικό τρόπο.

 3. ORBINOX SA

  Ισπανία

  Στην ORBINOX, με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και διανέμουμε βαλβίδες με κόπτη, βαλβίδες, αποσβεστήρες και υδρο-μηχανικός εξοπλισμός.

 4. INDUS AGAR SA

  Ισπανία

  βαλβίδες ίσιας διαδρομής και Φυγόκεντρες αντλίες προσαρμοσμένες σε κάθε είδος υγρού, κυρίως λειαντικών και διαβρωτικών υγρών.

 5. GE OIL & GAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία Masoneilan, του ομίλου Dresser, είναι ηγέτης διεθνώς στις βαλβίδες ρύθμισης για τυποποιημένες και δύσκολες εφαρμογές, στους ρυθμιστές πεπιεσμένου αέρα και στα όργανα εδάφους.

 6. KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, στραγγαλιστικες βαλβιδες, Μηχανοκίνηση για βιομηχανικές βαλβίδες, Κατασκευάζονται είδη κρουνοποιίας, και Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Bottrop, Γερμανία.

 7. RISTERM VALVES & MAINTENANCE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία RISTERM VALVES & MAINTENANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, και Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Villers-Le-Bouillet, Βέλγιο.

 8. SOPAL

  Τυνησία

  Η εταιρεία SOPAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Βάνες και βαλβίδες, συλλεκτες, ορειχαλκινοι συνδεσμοι, και κρουνοι για φιαλες αεριου. Έχει έδρα σε Sfax, Τυνησία.

 1. HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Τουρκία

  Η εταιρεία HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδατοφρακτες, τιμονια, χυτευσεις για ειδη κρουνοποιιας, και ανταλλακτικα για βρυσες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. INOXPA S.A.U

  Ισπανία

  Η εταιρεία INOXPA S.A.U, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αντλίες, Βάνες και βαλβίδες, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αντλίες, και Αναδευτήρες. Έχει έδρα σε Banyoles, Ισπανία.

 3. MARCO TECH SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία MARCO TECH SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βυτιοφόρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, περιελικτικτες για σωληνες αναρροφησης, και Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Mios, Γαλλία.

 4. GESA TERMÓMETROS SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία GESA TERMÓMETROS SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμόμετρα, Βάνες και βαλβίδες, Θερμόμετρα, Μανόμετρα, και Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Urduliz-Vizcaya, Ισπανία.

 5. SODELUX SA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SODELUX SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χυτοσίδηρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Φλάντζες κρουνοποιΐας, Βάνες και βαλβίδες, Σωλήνες και αγωγοί από PVC, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Φλάντζες κρουνοποιΐας, και Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Recogne, Βέλγιο.

 6. TECVAL, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία TECVAL, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαλβίδα αντεπιστροφής, ειδικα κραματα, και Βαλβίδες με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Vacarisses, Ισπανία.

 7. HÜCOBI GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HÜCOBI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Συζεύξεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Συζεύξεις πεπιεσμένου αέρα, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 8. THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 9. ADG - ALPES DIFFUSION EN GROS, SA.

  Γαλλία

  Η εταιρεία ADG - ALPES DIFFUSION EN GROS, SA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βάνες και βαλβίδες, Ηλεκτροβάννες, και βαλβίδες αντεπιστροφής. Έχει έδρα σε Albens, Γαλλία.

 10. STEINCONNECTOR GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία STEINCONNECTOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συζεύξεις πεπιεσμένου αέρα, Συζεύξεις πεπιεσμένου αέρα, και Υποδοχές γλωττίδας ταχείας σύνδεσης. Έχει έδρα σε Wermelskirchen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βάνες και βαλβίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

674 Επιχειρήσεις