• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βάνες και βαλβίδες

Αποτελέσματα για

Βάνες και βαλβίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Ως δραστήρια αναπτυσσόμενη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η Schubert & Salzer Control Systems αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει βαλβίδες ρύθμισης και απομόνωσης υψηλής ακρίβειας για βιομηχανική χρήση σε διεργασίες μεταποίησης. Ως προς την κατανάλωση ενέργειας, τη διάρκεια ζωής και την εκπομπή θορύβου, οι βαλβίδες μας συγκαταλέγονται σήμερα μεταξύ των πλέον αποδοτικών στην αγορά. Η συμπαγής κατασκευή τους και η υψηλή ποιότητα ρύθμισης ελαχιστοποιούν το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης και διασφαλίζουν την υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και διεργασίας με εξαιρετικά μεγάλα διαστήματα λειτουργίας. Εμείς, η Schubert & Salzer Control Systems GmbH με έδρα το Ingolstadt, προμηθεύουμε σε εσάς και τους πελάτες σας απευθείας ή μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στο Μπενελούξ, στην Αγγλία, στη Γαλλία, στην Ινδία και στις ΗΠΑ, καθώς και μέσω των περισσότερων από 40 διεθνών συνεργατών προϊόντα υψηλής ποιότητας Schubert & Salzer „Made in Germany”.

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Με την FERGO Armaturen GmbH έχετε έναν εξειδικευμένο και αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα των συστημάτων ρύθμισης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για κάθε είδους συρταρωτές βαλβίδες, δικλείδες απομόνωσης και αντεπιστροφής, καθώς και πνευματικούς και ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης. Εξυπακούεται ότι σάς παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά σε περιφερικές συσκευές, π.χ., για μαγνητικές βαλβίδες, ρυθμιστές θέσης, κιβώτια τερματικών διακοπτών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τη βιομηχανική χρήση για τις οποίες απαιτούνται τα προϊόντα μας. Ρυθμίζουμε – αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας! Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητα της FERGO Armaturen GmbH. Τα υψηλής ποιότητα εξαρτήματα και υλικά, οι ευνοϊκοί όροι, καθώς οι ελάχιστες προθεσμίες διεκπεραίωσης και παράδοσης μάς βοηθούν να υπερκαλύπτουμε κάθε φορά τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Δώστε μας μια πρόκληση! Θα επεξεργαστούμε σε ελάχιστο διάστημα ευέλικτες λύσεις εντελώς εξατομικευμένα με βάση τις ανάγκες σας.

 3. IMEBUR ASYSER

  Ισπανία

 4. AST GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. ANDRÉ RAMSEYER AG

  Ελβετία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HAWLIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Ιταλία

 3. KÜHME ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

 4. ACG AUTOMATION CENTER GERMANY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. GEP VALVES SAS

  Ιταλία

 1. A & S FÖRDERANLAGEN GMBH

  Γερμανία

 2. TURKOGLU

  Τουρκία

  Η εταιρεία Sensoylar ιδρύθηκε με την επωνυμία TURKOGLU το 1978, και ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Τουρκία υλικών όπως μετρητές νερού, μεταλλικοί εύκαμπτοι αγωγοί νερού και αερίου, εγκαταστάσεις και σύνδεσμοι, προϊόντα πυροπροστασίας και ειδικές κατασκευές. Αναπτύχθηκε σε μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην βιομηχανία με το σήμα της να φημίζεται για τον επαγγελματισμό της χάρη στην αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα, ποιότητα και σταθερότητα του προϊόντος της. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας νερού, αερίου και λυμάτων. Η εταιρεία συνέχισε να επενδύει σε τεχνολογικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες της αγοράς από δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου να αυξήσεις τις πωλήσεις της τόσο στην εγχώρια όσο στην διεθνή αγορά. Η εταιρεία προχώρησε σε εξαγωγές σε πολλές αγορές παγκοσμίως όπου την ακολούθησαν ανταγωνιστές της βιομηχανίας. Η πλειονότητα της παραγωγικής και διαχειριστικής διαδικασίας κατέχει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, σήμανση CE, MID, οδηγία ISO-EU, πρότυπα GOST, EN, TSE.

 1. WATERGATES GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Από το 2004, η εταιρεία Watergates είναι γνωστή ως αξιόπιστος συνεργάτης για την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση εξελιγμένων συρταρωτών δικλείδων υλικού και ηλεκτρικών μηχανισμών κίνησης για βιομηχανικό αυτοματισμό. Είμαστε γνωστοί ως αξιόπιστος παραγωγός και προμηθευτής με ένα πρόγραμμα εξελιγμένων συρταρωτών δικλείδων υλικού, το οποίο, εκτός από το πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, παρέχει επίσης καινοτομικές ειδικές λύσεις. Ταυτόχρονα είμαστε γνωστοί ως γνήσιος συνεργάτης στην αγορά, ο ποίος παρέχει τεκμηριωμένες συμβουλές και επιλύει προβλήματα με αποτελεσματικό τρόπο.

 2. TAKO ARMATURA RUROCIAGI SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Tako Armatura Rurociągi Sp. z o.o. Κατασκευαστής τμημάτων από ρακόρ σωληνώσεων. Προμηθευτής συνδυασμένων τμημάτων για την κατασκευή υδάτινων δικτύων, συστήματα καθαρισμού, συστήματα αερίου, συστήματα άρδευσης και βιομηχανίας. Παρέχουμε στους επενδυτές και στους εργολάβους ολοκληρωμένη εγκατάσταση συστημάτων, ποιότητας και σύγχρονα, και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την απόλυτη μας προτεραιότητα. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.tako-ar.eu. Θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Tako Armatura Rurociągi!

 3. CONSTRUCCIONES HIDRÁULICAS ERNIO

  Ισπανία

  Υδραυλικές αντλίες και εξαρτήματα: Αντλίες για τη χημική βιομηχανία, τροφίμων, τη βιομηχανία χάρτου, εγκαταστάσεις υψηλής πίεσης, φυγόκεντρες αντλίες και βύθισης. Υδραυλικές λύσεις για τον εφοδιασμό πόσιμο νερού, ανύψωση νερού, πηγάδια, βιομηχανικές διαδικασίες, θέρμανση. Εκκένωση των λυμάτων και καθαρό νερό για όμβρια ύδατα και φιλτράρισμα. Ανύψωση και εφοδιασμός σε πόσιμο νερό, καθαρό νερό και λύματα, ανύψωση νερού σε μεγάλα ύψη.

 4. VALVOMEC SRL

  Ιταλία

  Η Valvomec είναι μια επιχείρηση ενοποιημένης παραγωγής με 85 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βιομηχανικών βαλβίδων σε μπρούντζο. Βρίσκεται σε ένα σύγχρονο, υψηλής χωρητικότητας κτίριο στη Valsesia, στη βιομηχανική περιοχή της Roccapietra (Vercelli), που λειτουργεί με νέο και δυναμικό προσωπικό για την υποστήριξη της πείρας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια ετών

 5. INDUS AGAR SA

  Ισπανία

  βαλβίδες ίσιας διαδρομής και Φυγόκεντρες αντλίες προσαρμοσμένες σε κάθε είδος υγρού, κυρίως λειαντικών και διαβρωτικών υγρών.

 6. GE OIL & GAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία Masoneilan, του ομίλου Dresser, είναι ηγέτης διεθνώς στις βαλβίδες ρύθμισης για τυποποιημένες και δύσκολες εφαρμογές, στους ρυθμιστές πεπιεσμένου αέρα και στα όργανα εδάφους.

 7. RISTERM VALVES & MAINTENANCE

  Βέλγιο

 8. HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Τουρκία

 1. KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

 2. ADBULCO TRADING BV BULKHANDLING COMPONENTEN

  Κάτω Χώρες

 3. SOPAL

  Τυνησία

 4. INOXPA S.A.U

  Ισπανία

 5. MARCO TECH SAS

  Γαλλία

 6. HÜCOBI GMBH

  Γερμανία

 7. SODELUX SA

  Βέλγιο

 8. TECVAL, S.L.

  Ισπανία

 9. GESA TERMÓMETROS SL

  Ισπανία

 10. THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βάνες και βαλβίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

627 επιχειρήσεις