• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αντισταθμιστές

Αποτελέσματα για

Αντισταθμιστές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FLEXOMAT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Flexomat GmbH είναι γνωστός κατασκευαστής αντισταθμιστών, μεταλλικών φυσουνών και εύκαμπτων σωλήνων. Οι ιδρυτές της εταιρείας ασχολήθηκαν από το 1975 με τα προαναφερόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια υλοποίησής τους. Οι μεταλλικές φυσούνες και οι αντισταθμιστές υπολογίζονται σύμφωνα με τους αναγνωρισμένους τεχνικούς κανόνες και μεθόδους και κατασκευάζονται με CAD. Με οργάνωση με ένα σύστημα PPS, τα προϊόντα κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής, μετασχηματισμού και συγκόλλησης. Ως κατασκευαστής, η Flexomat έχει ελεγχθεί και αναγνωριστεί κατά τα πρότυπα AD-2000 HPO, TRD 201 και DIN EN ISO 3834-2 και έχει πιστοποιηθεί από τους οργανισμούς TÜV SÜD, GL και DVGW. Η Flexomat διαθέτει επίσης σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015.

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με την FERGO Armaturen GmbH έχετε έναν εξειδικευμένο και αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα των συστημάτων ρύθμισης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για κάθε είδους συρταρωτές βαλβίδες, δικλείδες απομόνωσης και αντεπιστροφής, καθώς και πνευματικούς και ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης. Εξυπακούεται ότι σάς παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά σε περιφερικές συσκευές, π.χ., για μαγνητικές βαλβίδες, ρυθμιστές θέσης, κιβώτια τερματικών διακοπτών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τη βιομηχανική χρήση για τις οποίες απαιτούνται τα προϊόντα μας. Ρυθμίζουμε – αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας! Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητα της FERGO Armaturen GmbH. Τα υψηλής ποιότητα εξαρτήματα και υλικά, οι ευνοϊκοί όροι, καθώς οι ελάχιστες προθεσμίες διεκπεραίωσης και παράδοσης μάς βοηθούν να υπερκαλύπτουμε κάθε φορά τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Δώστε μας μια πρόκληση! Θα επεξεργαστούμε σε ελάχιστο διάστημα ευέλικτες λύσεις εντελώς εξατομικευμένα με βάση τις ανάγκες σας.

 3. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1960, η REIFLEXA – πρώην Gummi Reischl - ασχολείται με αντισταθμιστές και εύκαμπτους αγωγούς. Με έδρα το Αμβούργο συνεργαζόμαστε με διεθνείς συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η στενή συνεργασία με αποδοτικούς προμηθευτές στη Γερμανία και στην Ευρώπη, καθώς και οι τεκμηριωμένες εξειδικευμένες γνώσεις μας, διασφαλίζουν την ισχυρή θέση μας σε αυτή την αγορά. Τα πλεονεκτήματά μας: Από την ίδρυση της εταιρείας μας εξακολουθούμε να μετεξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Κατά τις προηγούμενες δεκαετίες έχουμε θέσει πρότυπα με τις ιδέες, τις καινοτομίες και τις εν μέρει σχεδιάσεις μας που προστατεύονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας: Ανάπτυξη του πρώτου αντισταθμιστή φυσούνας με περιστρεφόμενες φλάντζες. Ανάπτυξη του απόλυτα συμμετρικού συνδέσμου εύκαμπτου σωλήνα έως DN 150 για χρήση υπό αντίξοες συνθήκες από το γερμανικό ομοσπονδιακό στρατό και το ναυτικό. Ανάπτυξη του εξοπλισμού τροφοδοσίας στη θάλασσα του ναυτικού για τροφοδοσία πρύμνης/πλώρης με εύκαμπτους σωλήνες μα ανακούφιση του εφελκυσμού. Ανάπτυξη εύκαμπτων σωλήνων υψηλής πίεσης για αγωγούς με τις ανάλογες δικλείδες.

 4. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμούχες, σύνδεσμος στεγανοποίησης, συσκευασία, Αντισταθμιστές, σφραγίδες, υφάσματα αντισταθμιστών, και εργαλεία ψηφιακού ελέγχου. Έχει έδρα σε Lubawka, Πολωνία.

 5. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες μεταφοράς, Αλυσίδες, μεταφορικές, Αλυσίδες, Αντισταθμιστές, Ταινίες μεταφοράς, Αλυσίδες, μεταφορικές, μεταφορείς με κοχλία, Αλυσίδες, και Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Traiskirchen, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SCHIERITZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHIERITZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Großröhrsdorf, Γερμανία.

 2. AL GUMMI- + KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AL GUMMI- + KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Dormagen, Γερμανία.

 3. ASPAG GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASPAG GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 4. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KOREMA® GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Τουρμπίνες αερίου, σωληνες απο ptfe, κατασκευη αγωγων και σωληνωσεων, Υφασμάτινοι αντισταθμιστές, Αντισταθμιστές από μαλακό υλικό, Αντισταθμιστές ειδικής κατασκευής, Αντισταθμιστές για κανάλια καυσαερίων, και Αντισταθμιστές διαστολής σωλήνων. Έχει έδρα σε Weiterstadt, Γερμανία.

 5. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Τεχνικά υφάσματα, Τεχνικά υφάσματα βιομηχανικής χρήσης, Υφάσματα τεχνικής χρήσης, υφασματα βιομηχανικης χρησης, Σχοινιά χωρίς αμίαντο, συσκευασίες, ταινίες, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Τεχνικά υφάσματα, και Τεχνικά υφάσματα βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Hummeltal, Γερμανία.

 1. PTFE-SPEZIALVERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PTFE-SPEZIALVERTRIEB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Stuhr, Γερμανία.

 2. HÖHL & WESTHOFF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HÖHL & WESTHOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 1. WELLFLEX GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Welllflex – το συνεργάτη σας για αντισταθμιστές, απαγωγούς συμπυκνώματος και βιομηχανικές δικλείδες. Η Wellflex ιδρύθηκε το 1989 αρχικά ως μονοπρόσωπη εταιρεία και μετατράπηκε το 1990 σε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις παρακάτω ομάδες προϊόντων: αντισταθμιστές, εύκαμπτοι μεταλλικοί σωλήνες, απαγωγοί συμπυκνώματος, βαλβίδες αντεπιστροφής, κλαπέτα αντεπιστροφής, πτερυγιοφόρες χειραντλίες, βαλβίδες απομόνωσης, ηλεκτρόδια στάθμης, ενδείκτες μαγνητικού κλαπέτου.

 2. IBK WIESEHAHN GMBH

  Γερμανία

  Η ποιότητα είναι ο καλύτερος τρόπος διασύνδεσης. Η IBK WIESEHAHN GMBH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εδώ και 50 χρόνια εξασφαλίζει σύγχρονες λύσεις για τη βιομηχανική τεχνολογία - με βάση την εμπειρία και την καινοτομία. Με τον καιρό, η γκάμα προϊόντων μας έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο για τη βιομηχανία των σωληνώσεων, της στεγανοποίησης και της τεχνολογίας αντισταθμιστών. Επιπλέον, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα συζευκτών και πλαστικών εξαρτημάτων. Διαθέτουμε στην αγορά εξειδικευμένες ιδέες και προϊόντα εδώ και μισό αιώνα. Παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλευτικές υπηρεσίες ως συνεργάτες τους. Οι πελάτες μας προέρχονται από διάφορους βιομηχανικούς κλάδους, όπως η χαλυβουργία, η χημική βιομηχανία και η τεχνολογία τροφίμων, η κατασκευή συστημάτων και μηχανών. Εδώ και πολλές γενιές, η IBK Wiesehahn είναι συνώνυμο της μέγιστης αξιοπιστίας, της μεγάλης διάρκειας ζωής και της οικονομίας. Διαθέτουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις καθημερινές σας προκλήσεις - προσωπικά, αξιόπιστα και άμεσα.

 3. EUROPOLIT SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία Europolit LTD είναι μία από τους κορυφαίους παραγωγούς τεχνικών επενδύσεων και θερμομονωτικών υλικών στην Πολωνία. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και τη διανομή στεγανοποιητικών υλικών χωρίς αμίαντο, μονώσεων για υψηλές θερμοκρασίες, αντιτριβικά υλικά και αντισταθμιστές δομών.

 4. KOREMA® GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Αντισταθμιστές μαλακών υλικών KOREMA® - δυνατότητα εξατομικευμένων διαστάσεων και πιστοποιημένα υλικά για τις δικές σας απαιτήσεις!

 5. SENIOR FLEXONICS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SENIOR FLEXONICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Kassel, Γερμανία.

 6. SENAPLASTICS AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία SENAPLASTICS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, και Αντιδιαβρωτική προστασία. Έχει έδρα σε Aesch, Ελβετία.

 7. D&M ABSAUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία D&M ABSAUGTECHNIK GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Rheinbach, Γερμανία.

 8. HD INDUSTRIE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HD INDUSTRIE GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Gevelsberg, Γερμανία.

 1. PIREP BELGIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PIREP BELGIUM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ινες απο πολυτετραφθοροαιθυλενιο (ptfe), πολυτετραφθοροαιθυλενιο (ptfe), και Σύνδεσμοι φυσούνας. Έχει έδρα σε Overijse, Βέλγιο.

 2. KTA FLEXIBLE TECHNOLOGY GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία KTA FLEXIBLE TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εύκαμπτοι μεταλλικοί σωλήνες. Έχει έδρα σε Pöchlarn, Αυστρία.

 3. BAMEX SP. Z O. O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία BAMEX SP. Z O. O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντισταθμιστές, Καλύμματα προστασίας - συσκευασία κατά παραγγελία, Αντισταθμιστές, γρασο λευκου χρωματος, λιπαντικα ελαια, και Καλύμματα προστασίας - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Kutno, Πολωνία.

 4. STENFLEX

  Γαλλία

  Η εταιρεία STENFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντισταθμιστές, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Αντισταθμιστές, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και ελαστομερη. Έχει έδρα σε Neuilly-Sur-Marne, Γαλλία.

 5. PRO-SEPT

  Γαλλία

  Η εταιρεία PRO-SEPT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα αντισταθμιστικα διαστολης, και αξονικοι αντισταθμιστες. Έχει έδρα σε Saint Vincent Sur Graon, Γαλλία.

 6. P. BOONEN EN CO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία P. BOONEN EN CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, Αντισταθμιστές, Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, Αντισταθμιστές, Αντιολισθητικά πατάκια, και σωληνωσεις. Έχει έδρα σε Niel, Βέλγιο.

 7. LUMOX

  Γαλλία

  Η εταιρεία LUMOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και ευκαπτοι σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Saint-Ouen-L'aumône, Γαλλία.

 8. DEKOMTE BENELUX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DEKOMTE BENELUX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Αντισταθμιστές, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Αντισταθμιστές, και τουρμπινες αεριου. Έχει έδρα σε Oostende, Βέλγιο.

 9. SEALUX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SEALUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντισταθμιστές, δακτύλιοι στεγανοποίησης, υφασματα βιομηχανικης χρησης, και Αντισταθμιστές. Έχει έδρα σε Bertrix, Βέλγιο.

 10. STEEN LUFTTECHNISCHE ANLAGEN AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία STEEN LUFTTECHNISCHE ANLAGEN AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντισταθμιστές, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εναλλάκτες θερμότητας, Αντισταθμιστές, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Greifensee, Ελβετία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αντισταθμιστές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

112 Επιχειρήσεις