• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αντισταθμιστές

Αποτελέσματα για

Αντισταθμιστές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FERGO ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Με την FERGO Armaturen GmbH έχετε έναν εξειδικευμένο και αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα των συστημάτων ρύθμισης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για κάθε είδους συρταρωτές βαλβίδες, δικλείδες απομόνωσης και αντεπιστροφής, καθώς και πνευματικούς και ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης. Εξυπακούεται ότι σάς παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά σε περιφερικές συσκευές, π.χ., για μαγνητικές βαλβίδες, ρυθμιστές θέσης, κιβώτια τερματικών διακοπτών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τη βιομηχανική χρήση για τις οποίες απαιτούνται τα προϊόντα μας. Ρυθμίζουμε – αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας! Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητα της FERGO Armaturen GmbH. Τα υψηλής ποιότητα εξαρτήματα και υλικά, οι ευνοϊκοί όροι, καθώς οι ελάχιστες προθεσμίες διεκπεραίωσης και παράδοσης μάς βοηθούν να υπερκαλύπτουμε κάθε φορά τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Δώστε μας μια πρόκληση! Θα επεξεργαστούμε σε ελάχιστο διάστημα ευέλικτες λύσεις εντελώς εξατομικευμένα με βάση τις ανάγκες σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. FLEXOMAT GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Flexomat GmbH είναι γνωστός κατασκευαστής αντισταθμιστών, μεταλλικών φυσουνών και εύκαμπτων σωλήνων. Οι ιδρυτές της εταιρείας ασχολήθηκαν από το 1975 με τα προαναφερόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια υλοποίησής τους. Οι μεταλλικές φυσούνες και οι αντισταθμιστές υπολογίζονται σύμφωνα με τους αναγνωρισμένους τεχνικούς κανόνες και μεθόδους και κατασκευάζονται με CAD. Με οργάνωση με ένα σύστημα PPS, τα προϊόντα κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής, μετασχηματισμού και συγκόλλησης. Ως κατασκευαστής, η Flexomat έχει ελεγχθεί και αναγνωριστεί κατά τα πρότυπα AD-2000 HPO, TRD 201 και DIN EN ISO 3834-2 και έχει πιστοποιηθεί από τους οργανισμούς TÜV SÜD, GL και DVGW. Η Flexomat διαθέτει επίσης σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Από το 1960, η REIFLEXA – πρώην Gummi Reischl - ασχολείται με αντισταθμιστές και εύκαμπτους αγωγούς. Με έδρα το Αμβούργο συνεργαζόμαστε με διεθνείς συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η στενή συνεργασία με αποδοτικούς προμηθευτές στη Γερμανία και στην Ευρώπη, καθώς και οι τεκμηριωμένες εξειδικευμένες γνώσεις μας, διασφαλίζουν την ισχυρή θέση μας σε αυτή την αγορά. Τα πλεονεκτήματά μας: Από την ίδρυση της εταιρείας μας εξακολουθούμε να μετεξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Κατά τις προηγούμενες δεκαετίες έχουμε θέσει πρότυπα με τις ιδέες, τις καινοτομίες και τις εν μέρει σχεδιάσεις μας που προστατεύονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας: Ανάπτυξη του πρώτου αντισταθμιστή φυσούνας με περιστρεφόμενες φλάντζες. Ανάπτυξη του απόλυτα συμμετρικού συνδέσμου εύκαμπτου σωλήνα έως DN 150 για χρήση υπό αντίξοες συνθήκες από το γερμανικό ομοσπονδιακό στρατό και το ναυτικό. Ανάπτυξη του εξοπλισμού τροφοδοσίας στη θάλασσα του ναυτικού για τροφοδοσία πρύμνης/πλώρης με εύκαμπτους σωλήνες μα ανακούφιση του εφελκυσμού. Ανάπτυξη εύκαμπτων σωλήνων υψηλής πίεσης για αγωγούς με τις ανάλογες δικλείδες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. JB RUBBER & INDUSTRIE BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η JB RUBBER & INDUSTRIE BV παρέχει εξειδικευμένες βιομηχανικές υπηρεσίες στον τομέα του καουτσούκ και των βιομηχανικών προϊόντων. Η JB Rubber & Industrie BV προμηθεύει στην βιομηχανία της ναυτιλίας και της μηχανικής μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Η δύναμη μας βρίσκεται στην εμπειρογνωμοσύνη μας και καμία ερώτηση δεν μας φαίνεται απίστευτη ή τρελή. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση ενώ μελετάμε το πρόβλημα από την σκοπιά του πελάτη. Το απόθεμα μας αποτελείται από πάνω από 10 000 διαθέσιμα είδη . Η JB Rubber & Industrie BV παρέχει βιομηχανικούς σωλήνες σε διάφορα σχήματα και διάφορες διαστάσεις της φίρμας Alfagomma. Υπάρχει ένας κατάλληλος σωλήνας για όλες τις βιομηχανίες και όλες τις εφαρμογές. Μεγάλο απόθεμα, γρήγορη παράδοση και υψηλή ποιότητα, αυτά προσφέρει η JB Rubber & Industrie BV. Οι προθεσμίες παράδοσης δεν είναι ποτέ υπερβολικά μεγάλες στην απρόοπτη περίπτωση κατά την οποία δεν διαθέτουμε το προϊόν σε απόθεμα λόγω των σύντομων συνδέσεων μας με τους σχεδόν αποκλειστικά Ευρωπαίους μας προμηθευτές. Το νέο μας ιστότοπο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να βρείτε το είδος ή το φύλλο δεδομένων που αναζητάτε μέσα σε λίγα κλικ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. KOREMA® GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Αντισταθμιστές μαλακών υλικών KOREMA® - δυνατότητα εξατομικευμένων διαστάσεων και πιστοποιημένα υλικά για τις δικές σας απαιτήσεις!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SENIOR FLEXONICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. SENAPLASTICS AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 3. ASPAG GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 4. SCHIERITZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. AL GUMMI- + KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. PTFE-SPEZIALVERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. HÖHL & WESTHOFF GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. WELLFLEX GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Welllflex – το συνεργάτη σας για αντισταθμιστές, απαγωγούς συμπυκνώματος και βιομηχανικές δικλείδες. Η Wellflex ιδρύθηκε το 1989 αρχικά ως μονοπρόσωπη εταιρεία και μετατράπηκε το 1990 σε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις παρακάτω ομάδες προϊόντων: αντισταθμιστές, εύκαμπτοι μεταλλικοί σωλήνες, απαγωγοί συμπυκνώματος, βαλβίδες αντεπιστροφής, κλαπέτα αντεπιστροφής, πτερυγιοφόρες χειραντλίες, βαλβίδες απομόνωσης, ηλεκτρόδια στάθμης, ενδείκτες μαγνητικού κλαπέτου.

 6. IBK WIESEHAHN GMBH

  Γερμανία

  Η ποιότητα είναι ο καλύτερος τρόπος διασύνδεσης. Η IBK WIESEHAHN GMBH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εδώ και 50 χρόνια εξασφαλίζει σύγχρονες λύσεις για τη βιομηχανική τεχνολογία - με βάση την εμπειρία και την καινοτομία. Με τον καιρό, η γκάμα προϊόντων μας έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο για τη βιομηχανία των σωληνώσεων, της στεγανοποίησης και της τεχνολογίας αντισταθμιστών. Επιπλέον, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα συζευκτών και πλαστικών εξαρτημάτων. Διαθέτουμε στην αγορά εξειδικευμένες ιδέες και προϊόντα εδώ και μισό αιώνα. Παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλευτικές υπηρεσίες ως συνεργάτες τους. Οι πελάτες μας προέρχονται από διάφορους βιομηχανικούς κλάδους, όπως η χαλυβουργία, η χημική βιομηχανία και η τεχνολογία τροφίμων, η κατασκευή συστημάτων και μηχανών. Εδώ και πολλές γενιές, η IBK Wiesehahn είναι συνώνυμο της μέγιστης αξιοπιστίας, της μεγάλης διάρκειας ζωής και της οικονομίας. Διαθέτουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις καθημερινές σας προκλήσεις - προσωπικά, αξιόπιστα και άμεσα.

 7. EUROPOLIT SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία Europolit LTD είναι μία από τους κορυφαίους παραγωγούς τεχνικών επενδύσεων και θερμομονωτικών υλικών στην Πολωνία. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και τη διανομή στεγανοποιητικών υλικών χωρίς αμίαντο, μονώσεων για υψηλές θερμοκρασίες, αντιτριβικά υλικά και αντισταθμιστές δομών.

 8. HD INDUSTRIE GMBH

  Γερμανία

 9. D&M ABSAUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 10. HALOGEN LTD

  Ρωσία

 1. SEALUX

  Βέλγιο

 2. LUMOX

  Γαλλία

 3. PIREP BELGIUM

  Βέλγιο

 4. KTA FLEXIBLE TECHNOLOGY GMBH

  Αυστρία

 5. PRO-SEPT

  Γαλλία

 6. DEKOMTE BENELUX

  Βέλγιο

 7. P. BOONEN EN CO

  Βέλγιο

 8. BAMEX SP. Z O. O.

  Πολωνία

 9. STENFLEX

  Γαλλία

 10. CLEANTAXX GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αντισταθμιστές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

121 επιχειρήσεις