• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Αποτελέσματα για

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PLUS SAFETY

  Τουρκία

  Με έτος ίδρυσης το 1998, η αποστολή της PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. είναι να "Ενισχύει και να αναπτύξει την PLUS GROUP ώστε να είναι ο πρώτος προμηθευτής ιατρικών προϊόντων και εξοπλισμών στον κόσμο". Με πάνω από είκοσι χρόνια πείρας στην παραγωγή ιατρικών προϊόντων μιας χρήσης, η PLUS SAFETY έγινε έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερους επαγγελματίες κατασκευαστές ιατρικών προϊόντων μιας χρήσης στην Τουρκία, καλύπτει επίσης υπηρεσίες ΚΑΚ. Μέχρι σήμερα, πάνω από 180 προϊόντα της εταιρείας έχουν λάβει πιστοποίηση κατά CE, ISO9001 και ISO13485 και πωλούνται σε περισσότερες από 15 χώρες στον κόσμο. Η PLUS GROUP διαθέτει 2 θυγατρικές : το παράρτημα Hadımköy και το παράρτημα Yeşilköy. Τα κύρια προϊόντα της PLUS GROUP συμπεριλαμβάνουν : Χειρουργική μάσκα, προσωπίδα και γυαλιά, ιατρική μπλούζα, χειρουργικά καλύμματα και άλλες σειρές ιατρικών προϊόντων. Μέχρι τώρα, η PLUS GROUP καταχώρισε 6 προϊόντα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αφοσιώνεται στην έρευνα και στην κατασκευή νέων προϊόντων. Η PLUS GROUP στοχεύει να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με καινότομη επιστήμη και τεχνολογία στους πελάτες της.

 2. GTC GMBH

  Γερμανία

  Η GTC GmbH δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαρτημάτων εξοπλισμού, φρένων, στοιχείων συστήματος τροχών, αναλωσίμων, ελαστικών, λιπαντικών και τεχνικών υγρών για επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα. Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε, είναι στη διάθεσή μας για παράδοση σε καθημερινή βάση και προέρχονται απευθείας από τις κεντρικές αποθήκες των κατασκευαστών αυτοκινήτων και ανταλλακτικών. Προμηθεύουμε πελάτες χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Οι επιχειρηματικοί μας εταίροι είναι οι μεγαλύτεροι προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινήτων, τροχών, ελαστικών, λιπαντικών και παρελκομένων στην Ευρώπη. Όπως για παράδειγμα, κινητήρες, φίλτρα, υδρόψυκτα ψυγεία λαδιού, σύστημα καυσαερίων, καταλύτες, σιγαστήρες, συμπλέκτης, κιβώτιο ταχυτήτων, κιβώτιο ταχυτήτων Tiptronic PDK, μπροστινός & πίσω άξονας, ψαλίδια, βάσεις τροχών, προφυλακτήρες, κινητήριος άξονας, κιβώτιο συστήματος διεύθυνσης, τιμόνι, αερόσακος, τροχοί, ζάντες, θερινά & χειμερινά ελαστικά, δίσκοι & τακάκια φρένου, εξαρτήματα αμαξώματος, φτερά & πλευρικό τμήμα, μαρσπιέ, πόρτα, τζάμια, μπροστινός προφυλακτήρας.

 3. FIBERTEK GMBH

  Γερμανία

  Ως αυτόνομα δραστηριοποιούμενη θυγατρική εταιρεία του ομίλου SJS παράγουμε από το 2011 λύσεις για ημιφορτηγά επαγγελματικής χρήσης με βάση τις ευρωπαϊκές ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στη σχεδίαση και σε προσανατολισμένες στο μέλλον καινοτομίες σε συνδυασμό με τη γρήγορη παράδοση και τη διαρκή διαθεσιμότητα. Τα προϊόντα μας αποσκοπούν να τονίζουν τη διαθέσιμη σχεδίαση και όχι να έχουν την εμφάνιση ξένου σώματος. Για το λόγο αυτό εργαζόμαστε με την ομάδα μας με επίπεδη ιεραρχία - οι απόψεις και οι προτάσεις συγκεντρώνονται και υλοποιούνται γρήγορα και χωρίς σύνθετες διαδικασίες στα προϊόντα μας. Χάρη στη μητρική μας εταιρεία διαθέτουμε τεχνογνωσία δεκαετιών στον τομέα των ημιφορτηγών επαγγελματικής χρήσης και θέλουμε να την αξιοποιούμε σε συνδυασμό με τη δική μας εμπειρία στις εξειδικευμένες ιδιαιτερότητες της ευρωπαϊκής αγοράς ώστε να παρέχουμε στους επαγγελματίες και στους ιδιώτες πελάτες μας την καλύτερη δυνατή λύση.

 4. MABANOL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ο συνεργάτης σας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Η Mabanol προμηθεύει με λιπαντικά και άσφαλτο τους τοπικούς και διεθνείς εμπορικούς συνεργάτες της και χρήστες από ποικιλία τομέων. Όσον αφορά στα λιπαντικά βιομηχανικής χρήσης, είναι πολύ φυσικό οι απαιτήσεις σας να είναι υψηλές. Η Mabanol είναι μια γερμανική ανεξάρτητη εμπορική επωνυμία μεσαίου μεγέθους. Τα διάφορα λιπαντικά προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Επιπλέον, προορίζονται για χρήση σε αυτοκίνητα και βιομηχανική χρήση. Η εμπιστοσύνη αποτελεί τη βάση των εμπορικών σχέσεων. Όταν επιλέγετε τη Mabanol, έχετε αποδεδειγμένα έναν άριστο συνεργάτη δίπλα σας. Επαγγελματική ικανότητα, αυθεντική προσέγγιση, αξιοπιστία και ευελιξία. Όλα αυτά μας καθορίζουν τέλεια. Εμπιστευτείτε μας σήμερα και στο μέλλον, για να σας προσφέρουμε υψηλό επίπεδο ποιότητας, αποτελεσματική εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

 5. SATIMACO INDUSTRIES CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η υπόσχεση μας όσον αφορά την ποιότητα: • Απολογισμός ελέγχου με κάθε παραγγελία • 'Ολα τα εξαρτήματα ελέγχονται με προηγμένο εξοπλισμό Q.C. συμπ. CMM •FAS, έλεγχος κατά την διαδικασία, έλεγχος τελικών προϊόντων •'Ολοι οι κατασκευαστές εταίροι μας ελέγχονται και διοικούνται αυστηρά • Πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας κατά ISO9001 • Εγγυημένη ποιότητα.Ολα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα σχέδια •Πιστοποίηση υλικών διαθέσιμη. Προσπαθούμε πάντα το κάθε μεταλλικό εξάρτημα κατεργασμένο ΚΑΚ να ικανοποιεί τις προδιαγραφές του πελάτη. Δεχόμαστε έργα που προσφέρουν προκλήσεις, λύνουμε προβλήματα που τυχόν προκύπτουν χάρη στην σκληρή μας δουλειά και επιμονή. Ειλικρινή και ομαλή επικοινωνία με τους πελάτες μας χάρη στο καταρτισμένο και επαγγελματικό μας προσωπικό. Μεγάλη γκάμα προϊόντων από την οποία μπορείτε να επιλέξετε: Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει χυτά μέρη αλουμινίου, εκ των οποίων χυτά εξαρτήματα από μόνιμο καλούπι και βαρύτητα, προφίλ εξώθησης αλουμινίου, μεταλλικά μέρη μηχανημάτων, εξαρτήματα σταμπαρισμένα με ακρίβεια και συναρμολογήσεις με σύμβαση. Οι αρχές μας είναι οι εξής: • Προορατική σκέψη και στάση σε κάθε παραγωγικό στάδιο • Καμία αποστολή μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμές εγγύησης της ποιότητας • Σε περίπτωση που βρεθούν προϊόντα μη συμβατά με τα πρότυπα QA, αναλαμβάνουμε την ευθύνη 100%. Τα κύρια ανταγωνιστικά μας προτερήματα είναι τα εξής: • Ικανότητα PPAP • Πηγή αλουμινίου μιας στάσης • Ικανότητα ΚΑΚ • Ικανότητα σχεδιασμού εργαλείων • Ικανότητα μηχανικής παραγωγής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Γαλλία

  Βρίσκεται στο Aveyron, το συνεργείο αυτοκινήτων AUTO PIECE BURGUIERE βρίσκεται στη διάθεσή σας εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Η ομάδα μας σα προσφέρει τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων μηχανικών συστατικών, εξαρτήματα αυτοκινήτου και / ή τρακαρισμένα αυτοκίνητα και σε κατάσταση. Η εταιρεία προτείνει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών: τουριστικών οχημάτων, επαγγελματικών οχημάτων, μικρών οχημάτων για γήπεδα γκολφ, 4X4 και ενίοτε μοτοσυκλετών και αγροτικού υλικού. Όλα τα εξαρτήματά μας που επαναχρησιμοποιούνται έχουν 3 μήνες εγγύηση. Η παράδοση των ανταλλακτικών σας σε 48 με 72 ώρες στην ηπειρωτική Γαλλία μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για να μπορούμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις σας, θέτουμε στη διάθεσή σας ένα στόλο 6000 τ.μ. για την αποσυναρμολόγηση των εξαρτημάτων σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα τρακαρισμένα οχήματα και έτοιμα σε κατάσταση πώλησης. Οι διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών μεταφορών μας είναι πιθανό να παραδώσουν μέσα σε 8 ημέρες. Η επιχείρηση προσπαθεί να συμμορφωθεί με τα περιβαλλοντικά πρότυπα και να σας εξυπηρετήσουμε.

 2. LOYAL AUTO

  Τουρκία

  Η Loyal Auto είναι μια τουρκική εταιρεία που διαθέτει γνήσια ανταλλακτικά για γερμανικές μάρκες αυτοκινήτων όπως οι: BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, κλπ. Αναπτύσσουμε συνεχώς την εταιρεία και παρέχουμε στους πελάτες μας άμεσες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αυτό είναι δυνατό χάρη στο γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο εφοδιασμού μας με εξειδικευμένες υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. Η εμπειρία και οι αξιόπιστοι προμηθευτές μας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να πληρούμε τα ανώτατα πρότυπα ξένων υπηρεσιών διοικητικής μέριμνας και διαδικασιών εισαγωγής και εξαγωγής.

 3. CORISUD

  Ιταλία

  Η Corisud δραστηριοποιείται στον τομέα των ανταλλακτικών για βιομηχανικά οχήματα, ελαφρά και βαρέα επαγγελματικά οχήματα, και διαθέτει στην αγορά ευρύ φάσμα ειδών ποιοτικών και υψηλής ευκολίας. Η Corisud είναι ο κορυφαίος διανομέας σε εθνικό επίπεδο νέων και περιστρεφόμενων ταχογράφων μάρκας siemens vdo kienzle. Για την αγορά νέων στροβιλοσυμπιεστών οποιουδήποτε κατασκευαστή, πραγματοποιούμε αποστολές σε όλη την Ιταλία εντός 24/48 ωρών. Προσφέρουμε έξυπνες λύσεις για πιο αποτελεσματική και αποδοτική...

 4. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

  Κίνα

 5. S.K. HANDELS GMBH

  Γερμανία

 1. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Πορτογαλία

 2. PIACENTI ALESSANDRO

  Ιταλία

 1. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Ιταλία

 2. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Γερμανία

 3. CORPORIS DISTRIBUTION

  Γαλλία

 4. CNC-METALWORKS

  Πολωνία

 5. VAR

  Ιταλία

 6. PADANA DIESEL

  Ιταλία

 7. C.R.A. CENTRO RICAMBI AUTO DI CELLI ALESSANDRO & C. SAS

  Ιταλία

 8. AUTO IN DI GIACOBBE MICHELE

  Ιταλία

 1. DIMEXCO GROUP

  Βέλγιο

 2. PALMACCI SRL

  Ιταλία

 3. AMO SERVICE OLAD

  Κάτω Χώρες

 4. MECARM SRL

  Ιταλία

 5. BAKO EXPORT

  Γαλλία

 6. AUTO GS

  Ελλάδα

  Η εταιρία AUTO GS A.E. διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής αρωματικών προϊόντων, προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου, καθώς και χημικών / καθαριστικών προϊόντων αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 από τον κ. Γιώργο Συμεωνίδη. Η εταιρία έχει μακρόχρονη ιστορία, η οποία ξεκινά με το εμπόριο και την εισαγωγή αξεσουάρ αυτοκινήτων. Το 2005 η ομάδα μας δημιούργησε το νέο εμπορικό σήμα FERAL® με το οποίο διατίθενται προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, αρωματικά και άλλα χημικά προϊόντα για οχήματα, όπως καθαριστικά, προϊόντα συντήρησης, αντιψυκτικά και γυαλιστικά. Επίσης η εταιρία μας έχει εστιάσει στην παραγωγή προϊόντων “Ιδιωτικής ετικέτας” η οποία είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη παραγωγή. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης συνεχώς αναζητά νέα ενδιαφέροντα προϊόντα, τα οποία θα κερδίσουν την προσοχή των πελατών. Το πάθος μας να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας για μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα, είναι το μοναδικό κίνητρο ώστε να παραγάγουμε νέα και πρωτοποριακά προϊόντα στην αγορά τα επόμενα χρόνια. Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων είναι απόλυτα συμμορφωμένη με τους κανονισμούς CLP βάση της Ε.Ε. για την ασφάλεια και την ταξινόμηση των προϊόντων. Επίσης η εταιρεία εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2008 και είναι πλήρως συμμορφωμένη με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς. Η AUTO GS κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά εξαιτίας της σκληρής δουλειάς και της εγρήγορσης απέναντι στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

  Όλα τα προϊόντα για "ανταλλακτικά αυτοκινήτων"

 7. GARAGE 1 MOTORI USATI AUTODEMOLIZIONI DI CECCONI P.& C. SNC

  Ιταλία

  Η GARAGE 1 αγοράζει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, φορτηγά και τζιπ, τρακαρισμένα ή μη, με σκοπό να ανακτήσει ολόκληρα τα κιβώτια ταχυτήτων και μηχανικά στοιχεία ως ανταλλακτικά, των οποίων η ποιότητα ελέγχεται συστηματικά. Αφού περάσει δοκιμές και ελέγχους, το κιβώτιο αποσυναρμολογείται από το όχημα και με μέγιστη προσοχή τοποθετείται και ενσωματώνεται στο σύστημα πληροφορικής. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την ιταλική επικράτεια και από το 1982, ξεκινήσαμε εισαγωγές - εξαγωγές. Παραδίδουμε μεταχειρισμένους κινητήρες για αυτοκίνητα, φορτηγά και τζιπ σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη.

 8. BRECHMANN HANDELS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Brechmann προμηθεύει ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Οι πελάτες είναι εισαγωγείς, χονδρέμποροι, συνεργεία επισκευής και διανομείς. Η διαχείριση της Brechmann γίνεται από τους ιδιοκτήτες και είναι φορέας κατάρτισης. Με πάνω από 80 υπαλλήλους και επιφάνεια αποθήκευσης πάνω από 7.000 m², οι ανάγκες των πελατών ικανοποιούνται. Η άριστη εφοδιαστική, η επαγγελματική συσκευασία και η σύγχρονη τεχνολογία πληροφορικής επιτρέπουν την ταχεία και ασφαλή παράδοση των εμπορευμάτων που παραγγέλνονται. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων για την υποστήριξη των αυτοκινήτων μετά την αγορά. Η μάρκα PREXAparts ανταποκρίνεται στις μεγάλες προσδοκίες ποιότητας και διαθεσιμότητας των προϊόντων. Στο τρέχον πρόγραμμα παρέχεται εγγύηση 5 ετών.

 9. SAPRISA SPARE PARTS S.L.

  Ισπανία

  Η AETSA / SAPRISA κατασκευάζει ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό βιομηχανικό εξοπλισμό μέσω του εμπορικού σήματός της SAPRISA. Προϊόντα: εναλλάκτες/ρυθμιστές/πλαίσια ελέγχου/οργάνων. Νούμερο ένα στην Ευρώπη στην τεχνολογία εναλλακτών με μόνιμους μαγνήτες. Διαθέτουμε πετρελαιοκινητήρες ή καυσίμων από τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές. Λύσεις για τον τομέα της γεωργίας, των βιομηχανικών μηχανημάτων, κατασκευών, ναυτιλίας, κλπ. Το μυστικό της επιτυχίας μας : τεχνολογία/δέσμευση/ποιότητα και βιομηχανική απόδοση.

 10. AUTODEMOLIZIONI F.LLI ARTUSO GROUP SRL

  Ιταλία

  Εγκεκριμένο κέντρο ανταλλαγής αυτοκινήτων, καινούργιων και μεταχειρισμένων, με αγορά υπό ευνοϊκούς όρους ή απόσυρση των παλιών αυτοκινήτων, των τρακαρισμένων ή εκτός χρήσης οχημάτων. Βέλτιστες εκτιμήσεις τρακαρισμένων αυτοκινήτων. Η επιχείρηση μας F.lli Artuso δραστηριοποιείται στον τομέα της μάνδρας αυτοκινήτων από το 1967 και πήρε την ονομασία F.LLI ARTUSO GROUP srl το 2006. Είναι εγκεκριμένο κέντρο συλλογής από την Επαρχία της Βενετίας για την ανάληψη και καταστροφή άχρηστων οχημάτων. Συνεργάζεται με την ADA από το 1988 και είναι μέλος της συμφωνίας FARE-ANIA και EUROPASSISTANCE.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.329 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια