Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Θραυστήρες, τεμαχιστές και εξατομικευμένες εγκαταστάσεις ανακύκλωσης - αυτός είναι ο κόσμος της ERDWICH. Είμαστε μια άκρως εξειδικευμένη επιχείρηση κατασκευής και παραγωγής συστημάτων ανακύκλωση και τεμαχισμού. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι μηχανικοί θραυστήρες, ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες. Στη βιομηχανία ή σε επιχειρήσεις διάθεσης αποβλήτων - όταν πρόκειται για τεμαχισμό και ανακύκλωση, η ERDWICH είναι ο συνεργάτης σας. Οι θραυστήρες ενός, δύο και τριών αξόνων και οι ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας μας διασφαλίζουν την αποδοτική επεξεργασία του υλικού - ως μεμονωμένοι μηχανικοί θραυστήρες ή ενσωματωμένοι σε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις τεμαχισμού και ανακύκλωσης. Η ERDWICH θέτει νέα πρότυπα και στον τομέα της ανακύκλωση οθονών υγρών κρυστάλλων και σάς υποστηρίζει με δύο διαφορετικές μεθόδους για την επεξεργασία οθονών υγρών κρυστάλλων έως 55“ για την προστασία της υγείας. Οι θραυστήρες της ERDWICH διακρίνονται για την αξιοπιστία και τη μακρά διάρκεια ζωής τους.

 2. DUTCH SCRAP RECYCLING B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Dutch Scrap Recycling B.V. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 35 χρόνια πείρας στον τομέα της ανακύκλωσης. Τέσσερις γενιές εργάζονται για να προσφέρουν καινοτομίες στην βιομηχανία της ανακύκλωσης. Η Dutch Scrap Recycling B.V. αναπτύχθηκε σε 2 χώρες, απασχολεί πάνω από 130 υπαλλήλους και ανακυκλώνει πάνω από μια εκατονταετία. Τα προϊόντα μας: - άχρηστο αλουμίνιο - άχρηστο πλαστικό - άχρηστο καουτσούκ - άχρηστο μεταχειρισμένο χαρτί - άχρηστο χυτοσίδηρο - ανακύκλωση πλαστικών - ανακύκλωση ηλεκτρονικών - άχρηστο χάλκινο σύρμα - καθοδικός χαλκός. Η καινοτομία αποτελεί μια αρχή κλειδί και έναν παράγοντα επιτυχίας στην Dutch Scrap Recycling B.V. Η υπάλληλοι προτείνουν σε μέσο όρο 200 ιδέες για συνεχή βελτίωση ετησίως. Η νέα καινοτομία επηρεάζει όλες τις όψεις της επιχείρησης μας ενώ βελτιώνει τις δικές σας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, αντιμετωπίσαμε όλες τις προκλήσεις ώστε να επανεπενδύσουμε στους υπαλλήλους μας, στις οικογένειες μας και στις κοινότητες που εξυπηρετούμε. Από την ανάπτυξη κοινοτικών προγραμμάτων δραστηριοτήτων μέχρι την βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος, δεσμευόμαστε στην υποστήριξη της κοινότητας μας ώστε να εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες της. Η Dutch Scrap Recycling B.V λειτουργεί σε 2 χώρους ανακύκλωσης στις ΗΠΑ και στην Τανζανία και υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης σε όλα τα επίπεδα για υποψήφιους με ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Το κριτήριο μας είναι η θετική σκέψη σε συνδυασμό με μια ισχυρή ηθική στην εργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε μια μακροχρόνια απασχόληση. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. HAMMEL RECYCLINGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HAMMEL Recyclingtechnik GmbH δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια στους τομείς της τεχνολογίας τεμαχισμού και εγκαταστάσεων ανακύκλωσης και διακρίνεται για την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα και την ποιότητα. Με τη γνωστή «Αρχή δύο αξόνων HAMMEL» αναπτύσσονται μηχανήματα υψηλής απόδοσης εύχρηστα ως προς το σέρβις και τη συντήρηση. Οι τεμαχιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν γενικά για παλαιωμένη και νωπή ξυλεία, ριζώματα, σιδηροδρομικούς στρωτήρες, ογκώδη, επαγγελματικά και βιομηχανικά απορρίμματα, καθώς και για την επεξεργασία αμαξωμάτων αυτοκινήτων, παλιών ελαστικών και αλουμινίου.Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει κινητούς και σταθερούς προκαταρκτικούς θραυστήρες (τύπους VB 450/650/750/850, VB 950 RED GIANT, VB 1500) και μηχανήματα συμπληρωματικού τεμαχισμού (τύπου NZS 700/NZS 1000). Η γκάμα συμπληρώνεται με συστήματα διαλογής και διαχωρισμού που λειτουργούν συνδυασμένα ως ενιαία εγκατάσταση. Οι «γνήσιοι» τεμαχιστές HAMMEL σχεδιάζονται και παράγονται στο Bad Salzungen της Γερμανίας. Με ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και σέρβις, η HAMMEL δραστηριοποιείται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.

 4. REP INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η REP international, προμηθευτής λύσεων για τη βιομηχανία καουτσούκ, θερμοπλαστικών και λοιπών πολυμερών. Η REP international σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πρέσες έγχυσης, κάθετες και οριζόντιες, τυποποιημένες ή ειδικές, για τη μορφοποίηση καουτσούκ και πλαστικού. Η REP international είναι μια εκατονταετής εταιρεία, πιστοποιημένη κατά ISO9001, που κατασκευάζει πρέσες έγχυσης υψηλής τεχνολογίας για τις ακόλουθες βιομηχανίες : αυτοκινητοβιομηχανία, οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, ηλεκτρικών, φαρμακευτική και στρατιωτική.

 5. NAESSENS HYDRAULICS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NAESSENS HYDRAULICS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές κοσκινίσματος, και Θραυστήρες με σιαγόνες. Έχει έδρα σε Oosterzele, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MSR MÜNSTERLAND SCHROTT RECYCLING INH. AHMAD AL KRAIDY

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MSR MÜNSTERLAND SCHROTT RECYCLING INH. AHMAD AL KRAIDY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Nottuln, Γερμανία.

 2. MYSCRAPMACHINE

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MYSCRAPMACHINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Θραυστήρες και θρυμματιστές, Φορτηγά-γερανοί, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, συλλογη, ανακυκλωση, αποκομιδη απορριμματων, κατασκευαστικες εργασιες, και Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Luxembourg, Λουξεμβούργο.

 3. IDEAL TECHNOLOGIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IDEAL TECHNOLOGIES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος μηχανων για ανακυκλωση, κατασκευαζονται μηχανηματα ανακυκλωσης, Ανακύκλωση προϊόντων διατροφής, και εξοπλισμος για ανακυκλωση μεταλλου. Έχει έδρα σε Rambouillet, Γαλλία.

 4. NCA FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NCA FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριονίδι και ροκανίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Μηχανές κατεργασίας ξύλου, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, βιομηχανικά μηχανήματα κοκκοποiησης για την επεξεργασiα αποβλήτων, και Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Reims, Γαλλία.

 5. ENVIROCHEMIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENVIROCHEMIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Roßdorf, Γερμανία.

 1. MASUR ENERGIESYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MASUR ENERGIESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hörstel, Γερμανία.

 2. BRONNEBERG DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRONNEBERG DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 1. LIST TECHNOLOGY AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LIST TECHNOLOGY AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνολογία αντιδραστήρων μάλαξης, Αντιδραστήρας μάλαξης ενός άξονα, Αντιδραστήρας μάλαξης δύο αξόνων, Πειραματικοί αντιδραστήρες μάλαξης, Πρόσθετος εξοπλισμός για αντιδραστήρες μάλαξης, Πειραματικές μονάδες LIST προς ενοικίαση, Εγκαταστάσεις για τη θερμική τεχνολογία μεταποίησης, Γραφεία μηχανικών για θερμικές διεργασίες διαχωρισμού, και Γραφεία μηχανικών για θερμικά συστήματα διαχωρισμού. Έχει έδρα σε Arisdorf, Ελβετία.

 2. KARATSIALIS BROS & CO

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KARATSIALIS BROS & CO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Εμπορευματοκιβώτια, Πολυαιθυλένιο, πλαστικό, ανακύκλωση πλαστικών, χαρτικα, και ανακυκλωση χαρτιου. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

 3. REMA ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REMA ANLAGENBAU GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mölln, Γερμανία.

 4. VECOPLAN AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VECOPLAN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Bad Marienberg, Γερμανία.

 5. WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LIMITED είναι Βρετανός κατασκευαστής μηχανημάτων ανακύκλωσης : μηχάνημα απογύμνωσης καλωδίου, κοκκοποιητές και τεμαχιστές για επιχειρήσεις πλαστικών, σιδηρούχων και μη σιδηρούχων προϊόντων. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μια από της πιο ισχυρές, βιώσιμες και ανθεκτικές μηχανές απογύμνωσης καλωδίων της αγοράς. Οι ανθεκτικοί μας ΑΠΟΓΥΜΝΩΤΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ είναι κατάλληλοι για τις πιο σκληρές συνθήκες εργασίας και ξεγυμνώνουν τα περισσότερα καλώδια ή να απογυμνώσουν τετρακύκλους, ρυπαρό χαρτί, καλώδια απλού και διπλού συρματοοπλισμού (SWA), μεταλλική ταινία, επικάλυψη PVC, μόλυβδο, καλώδια με μεγάλη στρώση καουτσούκ και νάιλον, κ.λπ. Η WRIGHTS REEL SPLITTER επεξεργάζεται αποτελεσματικά βαριά και ογκώδη καρούλια που δεν μπορούν να επεξεργαστούν από απλά εργαλεία κοπής. Ο διαχωριστής/ τεμαχιστής καρουλιών μπορεί να κόψει καρούλια διαμέτρου από 800 χιλ. x 1500 χιλ. πλάτους μέχρι ρολά διαμέτρου 1200 χιλ. x 3000 χιλ. πλάτους. Πουλάμε σε ολόκληρο τον κόσμο τους απογυμνωτές μας καλωδίων, τα ψαλίδια τύπου κροκόδειλου, τις πρέσες μας οχημάτων και ψαλιδίσματος, τους διαχωριστές χάρτινων και πλαστικών πηνιών, τα συστήματα κοκκοποίησης, τεμαχιστές, φορητοί κόπτες.

 6. HELLENIC WASTE RECYCLING S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρία HELLENIC WASTE RECYCLING S.Α., αποτελεί την συνέχεια της πρώτης εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων στην Ελλάδα, διαθέτει γραφεία κι εγκαταστάσεις στην Αθήνα, καθώς και στον Ασπρόπυργο, τα Άνω Λιόσια στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στη Λαμία και στην Κρήτη. Δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων (συλλογή - μεταφόρτωση - μεταφορά, και απόρριψη), επεξεργασίας, ανακύκλωσης και καθαρισμού χώρων. Η HELLENIC WASTE RECYCLING S.Α. εξελίχθηκε δυναμικά έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα τη συλλογή και επεξεργασία μεταλλικού scrap, το οποίο διέθετε στις Βιομηχανίες χάλυβος. Παράλληλα η εταιρεία επέκτεινε τη δραστηριότητά της στα σύγχρονα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων, δίνοντας έμφαση στα νέα συστήματα συλλογής, συμπίεσης, μεταφοράς και ανακύκλωσης των κυριότερων κατηγοριών απορριμμάτων (αστικών, οικιακών, βιομηχανικών, εμπορικών, κτλ.), αναπτύσσοντας ταυτόχρονα συνεργασίες με ξένους ομίλους για τη μεταφορά πρωτοποριακής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στον ελληνικό χώρο. Μέσα σε αυτό το διάστημα η εταιρεία αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία, που την καθιέρωσε στο χώρο.

 7. ALREC-TEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALREC-TEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, συστηματα διαλογης, ανιχνευτης μεταλλων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mömbris, Γερμανία.

 8. FIMAK PLASTIK MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία FIMAK PLASTIK MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 1. ISIVAC

  Γαλλία

  Η εταιρεία ISIVAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Συστήματα αποθήκευσης, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, σειρές συσκευασίας σε μεμβράνη μεγάλων διαστάσεων, και βιομηχανία. Έχει έδρα σε Ennevelin, Γαλλία.

 2. ALTERVAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALTERVAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, πιεστηρια για μπαλες, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Θραυστήρες τεμαχιστές, και αξιολόγηση αποβλήτων ξύλου. Έχει έδρα σε Epouville, Γαλλία.

 3. PALBASE - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PALBASE - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Marinha Grande, Πορτογαλία.

 4. NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θρυματιστες με λεπιδες, και βιομηχανικά μηχανήματα κοκκοποiησης για την επεξεργασiα αποβλήτων. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

 5. ANLAGENBAU GÜNTHER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANLAGENBAU GÜNTHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wartenberg, Γερμανία.

 6. RECAP MAKINA MÜHENDISLIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία RECAP MAKINA MÜHENDISLIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκλειστα. Έχει έδρα σε Eskisehir, Τουρκία.

 7. METALINE SURFACE PROTECTION GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία METALINE SURFACE PROTECTION GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hildrizhausen, Γερμανία.

 8. TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία TARTAR RECYCLING EQUIPMENTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Κινητοί γερανοί, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, παλαιοσιδηρος, και Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 9. SOLUTEX LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SOLUTEX LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις εξατμισης υδατων, αποστακτηρες διαλυτη, και θραυστηρες με κυλινδρους. Έχει έδρα σε Ellesmere, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. MIZAR RECYCLING

  Τουρκία

  Η εταιρεία MIZAR RECYCLING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακυκλωση ηλεκτρικων καλωδιων, κατασκευαζονται μηχανηματα ανακυκλωσης, ανακυκλωση πλαστικων υλικων, και ανακτηση καουτσουκ. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

494 Επιχειρήσεις

Kατηγορια