Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλόγονα - λάμπες και σποτ

Αποτελέσματα για

Αλόγονα - λάμπες και σποτ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  ΑΤΕΛΙΕ JEAN PERZEL : καλλιτέχνης, δημιουργός φωτιστικών του κρουαζιερόπλοιου Νορμανδία και του Μεγάρου των Εθνών (ΟΗΕ) στην Γενεύη. Δημιουργός κατασκευαστής φωτιστικών από τη δεκαετία του '30 ως τις μέρες μας. Αρχιτεχνίτης υαλουργός, χρυσοχόος, δημιουργός με μεγάλη τεχνολογική γνώση, ο Jean Perzel ήταν πράγματι πρωτοπόρος στον τομέα του φωτισμού και του σχεδιασμού. Εξέφρασε εξαιρετικά την σπάνια υλοποιημένη ισορροπία μεταξύ ευγένειας και χάρης, μεταξύ πλούτου και λιτότητας. Με τον ανιψιό του, μελέτησαν και σχεδίασαν χιλιάδες φωτιστικά, απλίκες, πολυέλαια, φωτιστικά οροφής, σε στύλους, αλλά και έπιπλα όπως τραπέζια ή γυάλινες κονσόλες. Ο Olivier Raidt, ο γιος του ανιψιού του ιδρυτή, προωθεί μια σύγχρονη σκέψη που υλοποιεί με όλη την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων εργατών, υπό τις γνώσεις της αριστείας του Jean Perzel. Όλα τα τεμάχια των εργαστηρίων Perzel είναι ακόμα κατασκευασμένα στο χέρι, με το κομμάτι, όπως το 1923 με την υπογραφή « Perzel », που πιστοποιεί την αυθεντικότητα τους.

 2. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Terme Quartz Internazionale κατασκευάζει λαμπτήρες χαλαζία με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες από το 1980. Σήμερα είναι ο μόνος Ιταλός κατασκευαστής λαμπτήρων χαλαζία που χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς, όπως οι τομείς της ιατρικής, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της οικολογίας, της χημείας, της ορυκτολογίας, της εγκληματολογίας, της ηλεκτρονικής, της πληροφορικής, της φαρμακολογίας, του κινηματογράφου, της βιομηχανίας τροφίμων και κονσερβοποιίας, της αποστείρωσης και της απολύμανσης υγρών, καθαρισμός νερού, με Πιστοποίηση ISO 9001

 3. MANNEQUINS SHOPPING

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MANNEQUINS SHOPPING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κούκλες για βιτρίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλόγονα - λάμπες και σποτ, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, κουκλες βιτρινας σταθερου μεγεθους, επιπλα για καταστηματα, διαρρυθμιση καταστηματων ενδυματων, συσκευες φωτισμου, τσερκια, κουκλες ραπτικης, και διαρρυθμιση βιτρινων. Έχει έδρα σε Boulogne, Γαλλία.

 4. CLAUSEN OHG - TREBLE-LIGHT SPECIAL LIGHTING

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLAUSEN OHG - TREBLE-LIGHT SPECIAL LIGHTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 5. JIAXING BINGSHENG LIGHTING APPLIANCE CO., LTD

  Κίνα

  Jiaxing Bingsheng Lighting Appliance Co., Ltd. (Haiyan Bingsheng Bulb Co., Ltd ), κατασκευαστής πηγών φωτός, η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας, λαμπτήρες LED, οικολογικοί λαμπτήρες αλογόνου, λαμπτήρες πυρακτώσεως και φθορισμού κ.λπ. Ολοι οι λαμπτήρες μας έχουν εξαιρετική φήμη στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες. Διαθέτουμε μια παραγωγική έκταση 40000 τετραγωνικών μέτρων. Το εργοστάσιο μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FMB LEUCHTEN SCHMIEDEEISEN GMBH

  Γερμανία

  Διάθεση φωτιστικών και σφυρήλατων ειδών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μάρκα Fmb® ανήκει στην οικογενειακή επιχείρηση Finke που ιδρύθηκε το 1967 με έδρα το Borken. Το πρόγραμμα φωτιστικών της Fmb περιλαμβάνει σήμερα περισσότερες από 500 προκατασκευασμένες σειρές σχεδίων και πολυάριθμα μεμονωμένα προϊόντα για κατασκευές έργων. Προκειμένου η ποιότητα των προϊόντων μας να διατηρείται πάντοτε σε αυτό το υψηλό επίπεδο, υπάρχουν διάφορες κατευθυντήριες γραμμές, για τις οποίες έχουμε δεσμευτεί. Μοναδικά είδη για κάθε στιλ κατοικίας. Κάθε σφυρήλατο προϊόν κατασκευάζεται σε μεμονωμένη βάση και προσλαμβάνει την εξατομικευμένη γοητεία του. Από ρουστίκ έως παραδοσιακό στιλ, από μοντέρνο έως κλασικό στιλ. Ή ένα εντελώς προσωπικό στιλ με ξεχωριστή παραγγελία. Ιστορία - έντιμη εργασία για περισσότερα από 40 χρόνια! Υψηλής ποιότητας επιφανειακή επεξεργασία με τη μέθοδο Duplex (διπλή προστασία), θερμή επιψευδαργύρωση υψηλής κατηγορίας και επακόλουθη ηλεκτροστατική βαφή ως ιδανική αντισκωριακή προστασία κατά το πρότυπο DIN EN ISO 12944-5.

 2. ELECTRICITY STORES

  Ελλάδα

  Τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σας σε τιμές αποθήκης! Λάμπες όλων των ειδών (led, οικονομίας, αλογόνου, φθορίου, ειδικές λάμπες), εποχιακά είδη (ανεμιστήρες, εντομοαπωθητικές συσκευές, σόμπες, χριστουγεννιάτικα), κεριά με κινούμενη φλόγα led, ηλεκτρολογικά είδη (προεκτάσεις, πολύπριζα, φις, ντουί, κ.α.), φωτιστικά (οροφής, επιτραπέζια, τοίχου, εξωτερικών χώρων), ηλεκτρονικά είδη (φορτιστές, καλώδια HDMI, δικτύου, μετασχηματιστές, κ.α.), όλη η γκάμα καλωδίων και υλικών εγκατάστασης (κανάλια, ηλεκτρολογικοί πίνακες, υλικά ράγας, κ.α.), κουδούνια, θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις Urmet, μπαταρίες, τηλεφωνικά είδη. Με περισσότερα από 20 χρόνια στον ηλεκτρολογικό χώρο προσφέρουμε λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες άμεσα, αξιόπιστα και στις καλύτερες τιμές.

 3. LEDIN

  Ελλάδα

  Η βασική δραστηριότητα της εταιρίας είναι η εμπορία φωτισμού LED, οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών εφαρμογών. Σε παρεμφερείς τομείς κατασκευή growing light φυτών - αλγών (δίπλωμα ευρεσιτεχνείας σε φωτοαντιδραστήρα). Σχεδιασμός και κατασκευή συστήματος εξοικονόμησης θερμότητας θέρμανσης για καλοριφέρ (Greenofilm).

 4. SB LIGHT GROUP.

  Ισπανία

  Η εταιρεία SB LIGHT GROUP., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτοδιοδοι, Κατασκευάζονται φωτισμοί και φωτιστικά, Λάμπα, και προβολείς LED. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 5. CRISTALRECORD S.L.U.

  Ισπανία

  Η εταιρεία CRISTALRECORD S.L.U., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, και Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

 1. GENÇ AYDINLATMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία GENÇ AYDINLATMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. FOSFARI

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FOSFARI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Αλόγονα - λάμπες και σποτ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Αλόγονα - λάμπες και σποτ, συσκευες εξωτερικου φωτισμου για οικοδομες, και συσκευες φωτισμου για εξωτερικους χωρους και κηπους. Έχει έδρα σε Rijmenam, Βέλγιο.

 1. DOCTEUR MUSEO

  Γαλλία

  Η εταιρεία DOCTEUR MUSEO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτισμός LED, και εργαστηριο επισκευων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. M&L LICHTTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία M&L LICHTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαρρύθμιση φωτισμού. Έχει έδρα σε Innsbruck, Αυστρία.

 3. ARIC SA - SITE DE SEGRÉ

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARIC SA - SITE DE SEGRÉ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λυχνίες LED, και λαμπτηρες εκκενωσης. Έχει έδρα σε Segre, Γαλλία.

 4. LUCIDE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LUCIDE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτισμός εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, φωτιστικα γραφειου, και πηλινα φωτιστικα. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 5. BRITISH ELECTRIC LAMPS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BRITISH ELECTRIC LAMPS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λυχνίες LED, λαμπες φθορισμου, λαμπες αλογονου, και λαμπτηρες πυρακτωσης. Έχει έδρα σε Normanton, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. MT LED

  Πολωνία

  Η εταιρεία MT LED, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτοδίοδοι LED, Φωτοδίοδοι LED, φωτοδιοδοι, επιδαπεδια φωτιστικα, και λαμπες φθορισμου. Έχει έδρα σε Szczecin, Πολωνία.

 7. SUNACA ILUMINACION

  Ισπανία

  Η εταιρεία SUNACA ILUMINACION, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτιστικα επιπλωσης, κλασικα φωτιστικα, και συγχρονα πολυφωτα. Έχει έδρα σε Linares (jaén), Ισπανία.

 8. ABA LIGHTING

  Τουρκία

  Η εταιρεία ABA LIGHTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι φωτισμου για εσωτερικους χωρους, φωτισμος εξωτερικων σωρων, και απλικες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. LEDHERO

  Ισπανία

  Η εταιρεία LEDHERO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρυφό φωτιστικό, και ηλεκτρικοι λαμπτηρες και λαμπτηρες φθορισμου. Έχει έδρα σε Malaga, Ισπανία.

 2. LED LIGHT DESIGN S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία LED LIGHT DESIGN S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 3. ELECTROMEL

  Αλγερία

  Η εταιρεία ELECTROMEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυροφανια, οικονομικές λυχνίες, λαμπες για εξωτερικους χωρους, και Λυχνίες LED. Έχει έδρα σε Bejaia, Αλγερία.

 4. CEMPA ITHALAT ELEK TIC LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία CEMPA ITHALAT ELEK TIC LTD STI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. LASER SRL INFRARED LAMPS

  Ιταλία

  Η εταιρεία LASER SRL INFRARED LAMPS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί λαμπτήρες, λυχνιες υπερυθρων ακτινων, και Ηλεκτρικοί λαμπτήρες. Έχει έδρα σε Olginate, Ιταλία.

 6. ILUMINACION Y FUNDICIONES FASE

  Ισπανία

  Η εταιρεία ILUMINACION Y FUNDICIONES FASE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουτζινα επιδαπεδια φωτιστικα, και αξεσουαρ και λαμπες. Έχει έδρα σε Alcalá De Guadaíra, Ισπανία.

 7. VENTIDECOR

  Ισπανία

  Η εταιρεία VENTIDECOR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει έδρα σε Dos Hermanas, Ισπανία.

 8. KMS HANDEL + MARKETING INH. ANGELIKA KNIPFER

  Γερμανία

  Η εταιρεία KMS HANDEL + MARKETING INH. ANGELIKA KNIPFER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Φωτισμοί γραφείου, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Αλόγονα - λάμπες και σποτ, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Φωτισμοί γραφείου, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, και Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει έδρα σε Bingen, Γερμανία.

 9. DAY LIGHT CENTER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DAY LIGHT CENTER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζιες λάμπες, Αλόγονα - λάμπες και σποτ, Φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζιες λάμπες, διακοσμησεις και φωτιστικα, Αλόγονα - λάμπες και σποτ, και φωτισμοι νεον για φωτισμο. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 10. RESISTEX

  Γαλλία

  Η εταιρεία RESISTEX, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλόγονα - λάμπες και σποτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυέλαιοι, Προβολείς (σποτ), Διακοσμητικός φωτισμός, Φωτιστικά εφέ, Πολυέλαιοι, Προβολείς (σποτ), Διακοσμητικός φωτισμός, και Φωτιστικά εφέ. Έχει έδρα σε Saint André De La Roche, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλόγονα - λάμπες και σποτ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

137 Επιχειρήσεις