• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

 2. HANS KÖRBER GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευάζουμε προϊόντα που δεν είναι πλέον ορατά - όταν τοποθετηθούν στο σημείο εφαρμογής. Ωστόσο, η λειτουργία τους γίνεται αισθητή. Τα προϊόντα μας εγγυώνται την ασφάλεια. Στα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στα ναυπηγεία ή σε εργοτάξια. Όπου χρησιμοποιούνται υγρά, αέρια ή ατμός σε όλον τον κόσμο, εφαρμόζονται τα προϊόντα μας. Με πάθος παράγουμε γωνιαστούς σωλήνες, πυθμένες λέβητα, ρακόρ και ειδικές κατασκευές από χάλυβα, που ικανοποιούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις ασφάλειας. Και επειδή το κάνουμε αυτό εδώ και πάνω από 100 χρόνια, η οικογενειακή μας επιχείρηση είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ειδικούς στον τομέα αυτό. Αξιόπιστη, ικανή και με προσωπική εξυπηρέτηση. Αποστολή μας ως συνεργατών θεωρούμε την υποστήριξη των πελατών μας και την παροχή βοήθειας σε αυτούς για την επιτυχία των έργων τους. Με τα προϊόντα μας, θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να έχουν την κατάλληλη γωνία και το κατάλληλο τόξο για κάθε εφαρμογή.

 3. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Γερμανία

  Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

 4. HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. ROHRBOGEN AG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KONTINOX GMBH

  Αυστρία

 2. BECKER INSULATION GMBH

  Γερμανία

 3. SCHENK METALL

  Ελβετία

 4. METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR

  Γερμανία

 5. FRIEDRICH GERKE VERSCHLEISSSCHUTZ-, FÖRDER-, HÜTTEN- UND FLUIDISIERUNGSTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία Friedrich Gerke ειδικεύεται σε συστήματα προστασίας από φθορά, μεταφοράς, μεταλλουργίας και ρευστοποίησης. Διαθέτουμε βέλτιστα προσαρμοσμένες λύσεις προστασίας από φθορά από κεραμικό υλικό και χάλυβα για όλα τα πεδία εφαρμογής. Οι δικές μας εγκαταστάσεις μεταφοράς, συστήματα μεταφοράς και ρευστοποιήσεις υλικών συμπληρώνουν την οικονομικά αποδοτική, ολοκληρωμένη γκάμα υλικών και προϊόντων της εταιρείας μας. Εκπροσωπούμαστε με επιτυχία σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Με τη χρήση στοιχείων προστασίας από φθορά διασφαλίζουμε την αποδοτικότητα για το χρήστη: αύξηση των διαστημάτων λειτουργίας, εξοικονόμηση ενέργειας, περιορισμός των διαστημάτων επισκευής και διακοπής της λειτουργίας. Η ποιότητα δεν αποτελεί απλώς λέξη κλειδί για την εταιρεία μας, αλλά ένα απολύτως απαραίτητο στοιχείο των στόχων της επιχείρησης. Η πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015 ήταν ένα ουσιαστικό βήμα της περαιτέρω εξέλιξής μας.

 1. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Γερμανία

  Μεσάζων μεταξύ παραγωγής και χρήσης. Ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθήκης σε συνδυασμό με εξαιρετικά μεγάλη ευελιξία - Η ικανότητά μας είναι το δικό σας πλεονέκτημα! Από την ίδρυση της επιχείρησής μας το 1972 θεωρούμε ότι είμαστε ο μεσάζων μεταξύ παραγωγής και χρήσης. Με ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθήκης στον τομέα των παρελκομένων σωλήνων είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε τα πάντα για την ασφαλή σύνδεση. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε ανά πάσα στιγμή στο πλευρό σας με εξειδικευμένες συμβουλές. Η ERZET, με απόθεμα αποθήκης περίπου 10.000 τόνων και 15.000 θέσεις σε ράφια συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εμπορικών επιχειρήσεων με διατήρηση αποθέματος παρελκομένων σωλήνων στην Ευρώπη. Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι πελάτες εμπιστεύονται τα υψηλά πρότυπα, την αξιοπιστία και την ευελιξία της ERZET. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα των προϊόντων μας; Κανένα πρόβλημα! Επισκεφτείτε απλώς το τμήμα προγράμματος προϊόντων και υπηρεσιών.

 2. CGOODS GMBH

  Γερμανία

 1. LIV MACHINE

  Τουρκία

 2. ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH

  Αυστρία

 3. SHIKHAR STEEL CORPORATION

  Ηνωμένες Πολιτείες

 4. URALNEFTEGAZKOMPLEKT

  Ρωσία

 5. INTERMETALL EDELSTAHL GBR

  Γερμανία

 6. MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V.

  Κάτω Χώρες

 7. TECNOMEC DELTA S.R.L.

  Ιταλία

 8. P & V S.R.L.

  Ιταλία

 1. KREBS DISTANZ

  Ελβετία

 2. GARDENPIU' S.R.L.

  Ιταλία

 3. HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH

  Γερμανία

 4. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Ιταλία

 5. TUBE-TEC ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. EFTEN ENGINEERING PVT LTD

  Ινδία

 7. ARREDAMENTI 3G

  Ιταλία

 8. SAMALTECH SRLS

  Ιταλία

 9. CURVELINE S.R.L.

  Ιταλία

 10. SKENTERPRISES

  Ινδία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγκυλωτοί σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.402 επιχειρήσεις