• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Έμπορος λιανικής
  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. NEVER DY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Τρόφιμα, καλλυντικά και φαρμακοθρεπτικά από το 2017. Είμαστε εξαιρετικά αυστηροί στον πορισμό των πρώτων μας υλών και συστατικών, εξασφαλίζουμε την ιχνηλάτηση καθώς και την ποιότητα όλων των προϊόντων μας καθ όλη την διαδικασία (συγκομιδή, συσκευασία, εισαγωγή, αποθήκευση, παράδοση). Προσφέρουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας για να ικανοποιήσουμε τις προκλήσεις σας και την βιομηχανία σας, την έρευνα και ανάπτυξη, την συστημική ανάλυση, τον πορισμό και την εισαγωγή, μεγάλη εμπειρία και δραστηριότητα στην ποιοτική εισαγωγή, συσκευασία, διαχείριση διακίνησης και μεταφορά. Μεγάλη γκάμα προϊόντων βιολογικής (και συμβατικής) καλλιέργειας με πάνω από διαφορετικές 25 πρώτες ύλες και συστατικά - Σκόνες- 'Άλευρα Σπόροι- Φύλλα- Ροφήματα- Έλαια - Ολόκληρα προϊόντα- Σκελίδες- Περικαλύμματα - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΝΙΛΙΑ χαραγμένη ή μη | Γκουρμέ μαύρη βανίλια | Γκουρμέ TK | Κόκκινη US/EU | Μπούρμπον - Ωμό ΚΑΚΑΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ | Σκόνη| Κουκιά - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ PSYLLIUM | Περικαλύμματα | Σκόνη - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΡΙΝΓΚΑ | Σκόνη | Αποξηραμένα φύλλα | Σπόροι | Έλαιο. - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ | Σκόνη.... ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ - ΚΥΠΕΙΡΟΣ- ΜΠΑΟΜΠΑΜΠ- ΙΒΙΣΚΟΣ- ΑΡΟΝΙΑ- ΙΠΠΟΦΑΕΣ- ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ - ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ - ΚΑΝΕΛΑ - ΚΑΝΝΑΒΗ - ΚΑΡΔΑΜΟ - ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΠΑΠΑΓΙΑ Κ.ΛΠ. Βρείτε τον κατάλογο με τα προϊόντα μας στον ιστότοπο μας. Παράδοση στην Γαλλία, Ευρώπη. Αναλαμβάνουμε τις διοικητικές διατυπώσεις.

  3. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  4. L'ARBRE PERSAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    L'Arbre Persan, . εμπορικό σήμα εισαγωγής ξηρών καρπών ανώτατης ποιότητας που τηρεί τα πρότυπα τροφίμων και τις νομοθεσίες εν ισχύ. Οι ιδρυτές του σήματος έζησαν στο Ιράν και στο Αφγανιστάν, όπου συνηθίζεται η χρήση των ξηρών καρπών στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική. Ωστόσο, κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, διαπίστωσαν πως δύσκολα έβρισκε κανείς ειδικά προϊόντα από αυτές τις χώρες και αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το κενό προσφέροντας ξηρούς καρπούς ποιότητας, καθώς και σκόνες και αλοιφές με ξηρούς καρπούς. L'Arbre Persan διαθέτει διάφορες συλλογές προκειμένου να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές προτιμήσεις: Αιώνια: τα φυστίκια από την Ispahan, τα αμύγδαλα της Samangan, τα καβουρδισμένα ρεβύθια της Badakhshan, οι χουρμάδες Mazafati και οι ελιές της Βοημίας. Πλούσια: προϊόντα με σαφράν από το Ιράν, αμύγδαλα με τριαντάφυλλο, φυστίκια με σαφράν, μεταξύ άλλων. Φρουτώδες : προϊόντα όπως καρπούς της βερβερίδας από την Mashad, το δαμάσκηνο της Parwan, το σύκο της Ghazni, τα αφυδατωμένα βερύκοκα Peshak και Kishtai, καθώς και διάφορα είδη σταφίδων. Καρποφόρα προσφέρει σπόρους πεπονιού από την Herat, σπόρους κολοκύθας και καβουρδισμένους σπόρους καρπουζιού. Ανθοκομική: τα προϊόντα όπως το σαφράν από το Αφγανιστάν, το άνθος Khatmi και το τριαντάφυλλο από το Ιράν. Για τους ζαχαροπλάστες, L'Arbre Persan προσφέρει ξηρούς καρπούς σε μορφή σκόνης και αλευριών. Μέσα από το εμπορικό μας σήμα, θέλουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε την τοπική γεωργία σε αυτές τις χώρες.

  5. 3C DISTRIBUTION

    Λιθουανία

    Verified by europages badge

    Η 3C DISTRIBUTION είναι μια επιχείρηση διανομής χονδρικής πώλησης διεθνώς αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων τροφίμων και προϊόντων καθαρισμού/ομορφιάς. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στους τομείς του εμπορίου και της διοικητικής μέριμνας, καθώς και στην ικανοποίηση των πελατών. Επιπλέον μελετούμε διαρκώς την αγορά ώστε να προμηθευόμαστε επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, να τα αποθηκεύουμε και να παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τιμές εισαγωγής στους πελάτες μας σε περισσότερες από 90 χώρες.   Αξιολογούμε σχολαστικά τους προμηθευτές μας και ασχολούμαστε αποκλειστικά με υψηλής ποιότητας προϊόντα και εμπορικά σήματα. Κατά συνέπεια, οι πελάτες μας μπορούν να αποκομίζουν οφέλη από τη διανομή χονδρικής πασίγνωστων προϊόντων όπως Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & πολλά άλλα. Η 3C DISTRIBUTION είναι ήδη έμπιστος και επιλεγμένος συνεργάτης B2B πολλών διεθνών αλυσίδων λιανικής, cash & carry, σούπερ μάρκετ, υπεραγορών, αλλά και επιχειρήσεων ενός καταστήματος. Είμαστε προσαρμόσιμοι και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις. Οι υπηρεσίες μας έχουμε αναπτυχθεί πέραν της διανομής χονδρικής ώστε να συμπεριλάβουν τη διανομή, τη διοικητική μέριμνα και την τοποθέτηση ετικετών. Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση ετικετών του προϊόντος σας στη γλώσσα που θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και να προετοιμάσουμε όλα τα πιστοποιητικά, τα εμπορικά και τα τελωνειακά έγγραφα. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών χάρη στη σύγχρονη υποδομή και την τεχνογνωσία της δικής μας μονάδας διοικητικής μέριμνας χονδρικής. Αποστέλλουμε με αεροπορικά, οδικά και θαλάσσια μέσα και αναλαμβάνουμε την παράδοση πόρτα-πόρτα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η FOOD BROKERAGE ITALIA προσφέρει Made in Italy σε όλο τον κόσμο. Καλά ιταλικά ζυμαρικά, κατεψυγμένη πίτσα, ντομάτες (πολτός, αποφλοιωμένες ντομάτες, έτοιμες σάλτσες κ.λπ.), αποξηραμένα φρούτα, χυμοί φρούτων και ειδικά ζυμαρικά (ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ζυμαρικά με όσπρια, βιολογικά ζυμαρικά, ζυμαρικά με όσπρια) Εδώ και 30 χρόνια, φροντίζουμε τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων, την εμπορική αποτελεσματικότητα και την υποστήριξη. Πιστοποιημένες εταιρείες ISO, IFS, BRC κ.λπ. για τη διασφάλιση των απαιτήσεων του διεθνούς εμπορίου.

  2. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  3. RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Αποξηραμένα φρούτα, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, σαφρανι, αποξηραμενα συκα, συκα, χουρμαδες, και φυστικια. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

  4. KARAPINAR SPRL

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARAPINAR SPRL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ξυλοκάρβουνα, Ανδρικά ενδύματα, Κοστούμια-Ανδρικά, Γυναικεία ενδύματα, αλευρι, Κόκκοι ξύλου, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ξυλοκάρβουνα. Έχει έδρα σε Quaregnon, Βέλγιο.

  5. SANTI LANFRANCO DI SANTI ALESSANDRO & C. SAS

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SANTI LANFRANCO DI SANTI ALESSANDRO & C. SAS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Cantagallo, Ιταλία.

  1. ILANGA NATURE

    Βέλγιο

    Η ILANGA NATURE είναι παραγωγός μπαχαρικών, μελιού από άγριες κυψέλες, ελαιόλαδου και φρούτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν εγγύηση ποιότητας και ιχνηλάτησης. Η ILANGA NATURE βρίσκει τις μοναδικές της γεύσεις στη Μαδαγασκάρη, στο Μαυρίκιο, στην Σαρδηνία και γευστικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία φυσικών προϊόντων στις καλύτερες συνθήκες. Μπορούμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας για φυσικά και αυθεντικά προϊόντα με τοπική αυθεντική γεύση ! Εργάζεστε στον τομέα της εστίασης; Είστε ιδιοκτήτης ενός μπακάλικου; Συμμερίζεστε τις αξίες και το όραμα μας; Προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Οι επαγγελματίες που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής θα μείνουν ικανοποιημένοι. Η ILANGA NATURE προσφέρει μέλι, μπαχαρικά, αλάτια, ζάχαρες, μαρμελάδες και ελαιόλαδα σε διάφορες μορφές. Σας ακούμε και σας προσφέρουμε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Ο κατάλογος των προϊόντων μας βρίσκεται στο Whatsapp, αρ. 0456/56 19 97, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

  2. PORC MERCATUS APS

    Δανία

    Η Porc Mercatus εξάγει Δανέζικα χοιρίδια στις ευρωπαϊκές αγορές. Η κεντρική μας δραστηριότητα είναι η εξαγωγή 3 ρατσών χοιριδίων Δανίας και χοίροι σφαγής στις ευρωπαϊκές αγορές. Προσφέρουμε πλήρη υπηρεσία που περιλαμβάνει μεταφορά, έγκριση από κτηνίατρο επίσημη εγγραφή και προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων εξαγωγής. Με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία, προσφέρουμε άριστη υπηρεσία και επικεντρωνόμαστε σε μακροπρόθεσμες σχέσεις όντας ελκυστικοί, αξιόπιστοι και παρέχοντας έμπνευση ως συνεργάτες για τους πελάτες μας. Η Porc Mercatus είναι εγκεκριμένος εξαγωγέας ζωντανών χοίρων από τη Δανία. Εάν θέλετε να αγοράσετε απογαλακτισμένους χοίρους ή χοίρους για σφαγή, ζητήστε μας μια εξατομικευμένη προσφορά.

  1. JANETS COUNTRY FAYRE

    Ιρλανδία

    Η Janet’s Country Fayre είναι μια ιρλανδική εταιρεία χειροποίητων τροφίμων που παράγει μια μοναδική, βραβευμένη σειρά τσάτνεϊ, μεζέδων και πέστο, συσκευασμένων σε πολύ χαρακτηριστικά τετράγωνα βαζάκια με μοβ ετικέτα. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και περιλαμβάνουν γεύσεις παραδοσιακού αλλά και σύγχρονου στιλ, για κάθε είδος κουζίνας. Το Sweet Pepper Relish της Janet είναι “μάλλον το πιο αντιγραμμένο χειροποίητο τρόφιμο που έχει δημιουργηθεί ποτέ στην Ιρλανδία”. Οδηγός Bridgestone Irish Food Guide. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, απλώς με τα καλύτερα συστατικά.

  2. TPK VARNA, LLC

    Ρωσία

    Η "TPK" Varna" LLC είναι εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στον εφοδιασμό τροφίμων υπό τα εξής εμπορικά σήματα : "Tsar" (ζυμαρικά, αλεύρι, σιμιγδάλι, πολύσπορες νιφάδες, νιφάδες, πόριτζ, νιφάδες βρώμης, κατεψυγμένη ζύμη, εδώδιμα έλαια), " Soyuzpischeprom "(ζυμαρικά), "Healthy menu”(νιφάδες δημητριακών, προϊόντα ζυμαρικών, παξιμάδια, εδώδιμα έλαια, νιφάδες ολικής, φυτικά ποτά). Η ποικιλία της εταιρείας συμπεριλαμβάνει πάνω από 100 ονομασίες προϊόντων που προτιμούν και γνωρίζουν οι πελάτες όχι μόνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά και των χωρών της τελωνειακής ένωσης, ακόμα και οι πελάτες μας στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στον Καναδά, στο Ισραήλ και στην Νότια Κορέα. Ο κατασκευαστής των προϊόντων έχει καταγραφεί στο Ρωσικό βιβλίο κατασκευαστών και προμηθευτών φυσικών και οικολογικών προϊόντων και έχει λάβει την μεγαλύτερη επιβράβευση εκ μέρους του Διεθνές Οικολογικού Ταμείου. Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού στην παραγωγή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα που τηρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

  3. MAEREFLOW

    Βέλγιο

    Maereflow : Εισαγωγή- εξαγωγή συσκευασμένων προϊόντων (τόνος- αγκινάρες…), κατεψυγμένα τρόφιμα (Θαλασσινά και διάφορα ψάρια, κρέατα κάθε είδους) , με ειδίκευση επίσης στα έλαια οικιακής χρήσης (ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, φοινικέλαιο) και κυρίως ελαιόλαδο (έξτρα παρθένο) καθώς και διάφορα είδη βαλσάμικου ξύδι, σε γυάλινες φιάλες ή φιάλες PET. Ειδικευόμαστε επίσης στις κονσερβοποιημένες αγκινάρες, αντζούγιες και αποφλοιωμένες ντομάτες.

  4. PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE

    Ιταλία

    Το έργο αυτό γεννήθηκε από την λατρεία μια κατοίκου AOC de Camaiore στην γενετείρα της και στόχος του είναι να αξιοποιήσει την περιοχή της Camaiore σε όλες τις μορφές του : Εδαφική: Προώθηση των ιστορικών- γαστρονομικών χώρων : ανακάλυψη και πάλι των παραδοσιακών συνταγών. Στήριξη των παραδοσιακών επιχειρήσεων : πρακτική βοήθεια σε όλες τις τοπικές παραδοσιακές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία ανάπτυξης της παραγωγής τους, και συνεπώς, του τζίρου τους.

  5. VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX

    Γαλλία

    Η VDC France κατέχει σημαντική θέση στις διεθνείς εξαγωγές γαλλικών προϊόντων. Η γκάμα μας εκτείνεται από αλλαντικά, φουά γκρα, τρούφες, μέλι, γλυκά, μαρμελάδες και σοκολάτες άριστης ποιότητας έως σαμπάνιες; και κρασιά από την περιοχή Μπορντό. Μπορούμε να προσαρμόσουμε και να επεξεργαστούμε το προϊόν ανάλογα με τις γευστικές απαιτήσεις και τους τελωνειακούς περιορισμούς της χώρας ( προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας). VDC σημαίνει « Vie de Château », και αποσκοπεί να αναβιώσει τον γαλλικό τρόπο ζωής.

  6. TOUTOUDAKIS GALANAKIS SOTIRIADIS O.E.

    Ελλάδα

    Η foodsngoods είναι μία νέα εταιρία με έδρα τα Χανιά της Κρήτης και κύρια δραστηριότητα μας είναι αυτή τη στιγμή η εμπορία - διανομή οίνου σε τοπικές επιχειρήσεις εστίασης ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο είναι σε δοκιμαστική λειτουργία στην διεύθυνση (http: //www.foodsngoods.com) και στο οποίο προωθούμε ποιοτικά κρητικά προτίστως και ποιοτικά ελληνικα προϊόντα δευτερευόντως

  7. VASSILAGAS S.A. SUPERMARKETS

    Ελλάδα

    Σούπερμάρκετ Τροφίμων Λιανικής Αλυσίδα Καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Εισαγωγές Τροφίμων και μη Τροφίμων , όπως απορρυπαντικά, καλλυντικά, είδη οικοιακής χρήσης.

  8. E-SARDINIAFOOD.COM

    Ιταλία

    Η εταιρεία E-SARDINIAFOOD.COM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Σαρδηνίας, Κρασιά, Σαρδηνίας, και πωληση γαλακτοκομικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Oristano, Ιταλία.

  1. EASTERN STARS GROUP

    Βέλγιο

    Η εταιρεία EASTERN STARS GROUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, αγροδιατροφικά, συστατικά διατροφής, και Συστατικά. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  2. ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALIAN FAMYFOOD DISTRIBUZIONE DI SOLUNTO FUSCHI JESSICA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προβειο τυρι. Έχει έδρα σε Reggio Emilia, Ιταλία.

  3. TRADECONNEX

    Βραζιλία

    Η εταιρεία TRADECONNEX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Porto Alegre, Βραζιλία.

  4. ALONSO HIPERCAS, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ALONSO HIPERCAS, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλαθια δωρων χριστουγεννων, και μεριδες για ενα ατομο. Έχει έδρα σε ALCORCON, Ισπανία.

  5. FRUVER DE COLOMBIA

    Χιλή

    Η εταιρεία FRUVER DE COLOMBIA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φακες, εμπόριο όσπριων, καφες, και Φασόλια. Έχει έδρα σε Valparaiso, Χιλή.

  6. OLIJFOLIE EN MEER

    Ισπανία

    Η εταιρεία OLIJFOLIE EN MEER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vélez-Blanco, Ισπανία.

  7. MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A.

    Ισπανία

    Η εταιρεία MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμαγειρεμενα τροφιμα, και κρεας κοτοπουλου. Έχει έδρα σε Calahorra, Ισπανία.

  8. AMGI BELFAST LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία AMGI BELFAST LIMITED, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα. Έχει έδρα σε Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο.

  9. YAHEN

    Σαουδική Αραβία

    Η εταιρεία YAHEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Jeddah, Σαουδική Αραβία.

  10. ECOLIVE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ECOLIVE FRANCE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vertou, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

131 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ