• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοσμηματοποιΐα- ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Κοσμηματοποιΐα- ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Έμπορος λιανικής
  1. L'ECHOPPE D'OR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η ECHOPPE D'OR ιδρύθηκε το 1976, είναι ένα ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο και πουλά αρμένικα κοσμήματα. 'Ολοι οι κοσμηματοπώλες μας είναι πτυχιούχοι σχεδιαστές κοσμημάτων. 'Ετσι, είμαστε ειδικοί σε ωρολογοποιία, κοσμήματα και αργυροχρυσοχοΐα. Σας προσφέρουμε τις καλύτερες μας ικανότητες για οτιδήποτε σχετικά με τα κοσμήματα. Οι τελευταίες μας δημιουργίες παρουσιάζονται στον ιστότοπο μας και στο κατάστημα μας στην διεύθυνση 47 οδός Endoume, 13007 Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στους Αρμενικούς σταυρούς καθώς και σε πλακίδια με την Αρμενική αλφάβητο, σε κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό, ροζ χρυσό 18 καρατίων και σε ασήμι. Είμαστε επίσης οι επίσημοι σχεδιαστές της συλλογής των μενταγιόν που τιμούν τα τραγούδια του Αζναβούρ σε συνεργασία με το ίδρυμα Aznavour. Επίσης, το 15% επί των πωλήσεων δωρίζεται στο ίδρυμα Aznavour. 'Όλα τα προϊόντα μας είναι από χρυσό 18 καρατίων ή ασήμι 925 χιλ.και κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας. Συνεπώς, χάρη στην τεχνογνωσία μας, 40 ετών, μπορούμε να σας προσφέρουμε εκπληκτικά κοσμήματα. Τα έξοδα αποστολής προσφέρονται με κάθε παραγγελία πάνω από 100€ αποκλειστικά για εγχώριες παραγγελίες και 30€ διεθνώς. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 04-91-52-00-32 από τις 9 έως 12 π.μ και από τις 2 έως τις 6 μ.μ.

  2. PRINT 3D CAST

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRINT 3D CAST, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, Χρυσοχοεία, Βιομηχανικά πρότυπα, κοσμηματα - παραγωγη, ντιζαϊν και σχεδιασμος κοσμηματων, τρισδιαστατο σχεδιο, κατασκευη κοσμηματων, σχεδιασμος κοσμηματοπωλειο, και χύτευση με τη μέθοδο του χαμένου κεριού. Έχει έδρα σε Uccle, Βέλγιο.

  3. RAMBAKA

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAMBAKA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ μόδας, ειδη δωρου, και αφρικανικα ειδη χειροτεχνιας. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  4. VIP-WATCHES.NET

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία VIP-WATCHES.NET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  5. VENDER-RELOJ.ES

    Ισπανία

    Η εταιρεία VENDER-RELOJ.ES, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Vinaroz, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAARTEN CROUSEN HORLOGEMAKER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAARTEN CROUSEN HORLOGEMAKER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ransdaal, Κάτω Χώρες.

  2. ITTER UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ITTER UG, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερες, και κράματα. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

  3. THE NINES MANSCHETTENKNÖPFE

    Γαλλία

    Η εταιρεία THE NINES MANSCHETTENKNÖPFE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουμπια για μανσετες, ειδη ασημικων, κοσμηματα με λαζουριτη, και ξυλινα αντικειμενα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  4. GIOIELLO SICURO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIOIELLO SICURO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοσμηματα με διαμαντια, κοσμηματα απο κιτρινο χρυσο, αγορες κοσμηματων, και κοσμηματα απο λευκο χρυσο. Έχει έδρα σε Desio, Ιταλία.

  5. PRECIOVS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία PRECIOVS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tournai, Βέλγιο.

  1. LAAR PASKU

    Ελβετία

    Η εταιρεία LAAR PASKU, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασημενια βραχιολια, και ασημένια δαχτυλίδια. Έχει έδρα σε Zug, Ελβετία.

  2. BESEN GÜMÜŞ

    Τουρκία

    Η εταιρεία BESEN GÜMÜŞ, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες κοσμηματοποιιας και χρυσοχοϊας. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  1. MARKENUHREN PRODUKTION UND VERTRIEB POHLMANN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKENUHREN PRODUKTION UND VERTRIEB POHLMANN E.K., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικα ρολογια τοιχου, ρολογια χειρος, επιτραπεζια ρολογια, και εκκρεμη. Έχει έδρα σε Herford, Γερμανία.

  2. YOUNOIRE

    Αυστρία

    Η εταιρεία YOUNOIRE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολογια χειρος. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  3. EURO-STRIKE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία EURO-STRIKE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαμάντια - μηχανήματα και εξοπλισμός για την επεξεργασία, και λειαντικα και στιλβωτικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Putte, Βέλγιο.

  4. ROMANE BIJOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROMANE BIJOUX, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοσμηματα, αξεσουάρ δημιουργίας κοσμημάτων, και κοσμήματα χειροτεχνίας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. WILLENBERG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLENBERG, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σετ κοσμηματων, και ρολογια. Έχει έδρα σε Mainz, Γερμανία.

  6. FREITAS & FERREIRA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία FREITAS & FERREIRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασημενια κοσμηματα, και χρυσα κοσμηματα. Έχει έδρα σε Guimaraes, Πορτογαλία.

  7. GOLDMINE JUWELIER (GOLDANKAUF)

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOLDMINE JUWELIER (GOLDANKAUF), είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hennef (Sieg), Γερμανία.

  8. COMPRO ORO ARGENTO & ROLEX

    Ιταλία

    Η εταιρεία COMPRO ORO ARGENTO & ROLEX, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Piano Di Sorrento, Ιταλία.

  1. CIRCLES TROUWRINGEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CIRCLES TROUWRINGEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερες. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Κάτω Χώρες.

  2. STEINBERG TROUWRINGEN CENTRUM ROTTERDAM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STEINBERG TROUWRINGEN CENTRUM ROTTERDAM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερες, και οφθαλμολογια νεογεννητων. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. SUBLIME BY BS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SUBLIME BY BS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοσμηματα, μοντερνα κοσμηματα, και σκουλαρικια. Έχει έδρα σε Velizy-Villacoublay, Γαλλία.

  4. ORO GEMA VALENCIA

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORO GEMA VALENCIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  5. ONLINESAATCI

    Τουρκία

    Η εταιρεία ONLINESAATCI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολογια χειρος, και παραδοση ολο το 24ωρο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. TRAURINGSTUDIO TRAU-DICH JÜRGEN BAUEREISS

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRAURINGSTUDIO TRAU-DICH JÜRGEN BAUEREISS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ντιζαϊν και σχεδιασμος κοσμηματων, και βερες. Έχει έδρα σε Fürth, Γερμανία.

  7. EUROPA GOLD

    Γαλλία

    Η εταιρεία EUROPA GOLD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  8. ŞAMDAN TAKI

    Τουρκία

    Η εταιρεία ŞAMDAN TAKI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος κοσμηματοπωλειο, και Ασημένια κοσμήματα. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

  9. VEM ELETTROMECCANICA DI DEMELAS GIUSEPPE

    Ιταλία

    Η εταιρεία VEM ELETTROMECCANICA DI DEMELAS GIUSEPPE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιία - εργαλεία επισκευής, Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ωρολογοποιία - εργαλεία επισκευής, και Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Valenza, Ιταλία.

  10. ATTENBERGER HOHMANN GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATTENBERGER HOHMANN GBR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν