• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα

Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. LAMBIOTTE & CIE

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η Lambiotte & Cie S.A. είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή μια κατηγορίας χημικών ουσιών που ονομάζονται ακετάλες. Οι φυσικό-χημικές τους ιδιότητες καθώς και η χαμηλή του τοξικολογική και οικο-τοξικολογική τους ετικετοποίηση τις καθιστούν ως εναλλακτικές που αναζητά η βιομηχανία για την σύνθεση καινοτόμων και ασφαλέστερων προϊόντων, τόσο για τους επαγγελματίες χρήστες όσο για το κοινό. Χάρη στην πολλαπλή τους χρήση, οι ακετάλες μπορούν να χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη ποικιλία τελικών προϊόντων και εφαρμογών, όπως αφαιρετικά χρωμάτων και βερνικιών και κάθε άλλο είδος καθαριστικό βιομηχανικής ή οικιακής χρήσης, ψεκαστήρες καλλυντικών ή τεχνικής χρήσης, πλαστικά, σύνθετα και αφροί πολυουρεθανίου, χρώματα, μελάνια και κόλλες, φαρμακευτική σύνθεση, κτηνιατρική ή αγροχημεία. Μέσα από το δίκτυο διανομέων μας, το 98% της ετήσιας παραγωγής εξάγεται εκτός Βελγίου, εκ του οποίου πάνω από το 30% προορίζεται για αγορές εκτός Ευρώπης (Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία).

  2. HIMBALT SIA

    Λετονία

    Η εταιρεία HIMBALT SIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, Βιομηχανικά έλαια, φαινολες, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, και Βιομηχανικά έλαια. Έχει έδρα σε RIGA, Λετονία.

  3. DOW FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOW FRANCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, Μελάνια, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, και Μελάνια. Έχει έδρα σε St Denis, Γαλλία.

  4. NOVASOL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία NOVASOL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Wezembeek-Oppem, Βέλγιο.

  5. SC CHIMKOMPLET SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία SC CHIMKOMPLET SRL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, Μελάνια, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Filipestii De Targ, Ρουμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η BÜFA Chemikalien είναι μέλος του ομίλου BÜFA, μιας μικρομεσαίας, ανεξάρτητης οικογενειακής επιχείρησης χημικής βιομηχανίας. Ασχολούμαστε με χημικά προϊόντα από το 1883. Αξιοποιούμε αυτήν την εμπειρία ώστε να σάς παρέχουμε ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές. Το φάσμα των υπηρεσιών μας ξεπερνά σήμερα κατά πολύ την εμπορία βασικών χημικών ουσιών. Συσκευάζουμε, αποθηκεύουμε και διαθέτουμε χημικά προϊόντα όλων σχεδόν των κατηγοριών επικινδυνότητας – γρήγορα, ευέλικτα και αξιόπιστα. Οι ομάδες των δύο κέντρων διανομής μας – Altmoorhausen στο Oldenburg και Almelo στην Ολλανδία – εγγυώνται την εμπρόθεσμη παράδοση. Είναι επίσης αυτονόητη η παροχή υπηρεσιών just-in-time, π.χ., με μετρήσεις στάθμης πλήρωσης απευθείας στις εγκαταστάσεις σας. Οι συνεργάτες μας σε υποστηρίζουν ευχαρίστως και δραστήρια και έχουν πάντοτε κατά νου τις μεταβαλλόμενες περιβαλλοντικές απαιτήσεις, τις νομικές προδιαγραφές και τις τεχνικές δυνατότητες για λογαριασμό σας.

  2. EL MOHANDES COMPANY FOR MODERN CHEMICALS.

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία EL MOHANDES COMPANY FOR MODERN CHEMICALS., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα χημικα προϊοντα, χημικα διαλυτικα, χημικο προϊον, και Χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Behira, Αίγυπτος.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις