• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οργανικές και σύνθετες βάσεις

Αποτελέσματα για

Οργανικές και σύνθετες βάσεις

Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. LANHIT LTD

    Ρωσία

    Η LANHIT LTD κατασκευάζει χημικά σύνθετα υψηλής αγνότητας: ανόργανες βάσεις και σύνθετα, σύνθετα σπάνιων γαιών, ιωδίδες και άλλα χημικά προϊόντα για εξαγωγές και εισαγωγές. Ο κατασκευαστής χημικών παράγει πάνω από 400 διαφορετικά σύνθετα 60 στοιχείων του περιοδικού συστήματος, με βάση το δικό του τμήμα έρευνας και ανάπτυξης: άνυδρες και εξαιρετικά ξηρές μεταλλικές αλογονούχες ενώσεις (χλωριούχα, βρωμίδια, ιωδίδες) σε μορφή κρυστάλλων, σκόνης σε μονοδιεσπαρμένα σφαιρίδια (σβώλοι), μεταλλικές ενώσεις σπάνιων γαιών (οξείδια, αλογονίδια, ανθρακούχα, θειϊκά άλατα, νιτρικά οξυλικά οξέα) με αγνότητα της τάξεως του 99.9-99.999%, μέταλλα και μεταλλικά οξέα υψηλής αγνότητας, συμπεριλαμβανομένου αλκαλιμέταλλα συσκευασμένα σε λαμπτήρες υπό κενό. 'Ολοι οι μόνιμοι υπάλληλοι της εταιρείας είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου με ορισμένους επαγγελματίες κλειδιά που κατέχουν μεταπτυχιακά πτυχία και PhD. Τα βασικά χημικά και συναφή προϊόντα που παράγει η LANHIT μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς επιστημονικούς και τεχνολογικούς κλάδους: μεταλλουργία, μικρο-ηλεκτρονική και οπτοηλεκτρονική, σε οργανική σύνθεση κ.λπ.

  2. WEBER NETZE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBER NETZE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Οργανικές και σύνθετες βάσεις, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Οργανικές και σύνθετες βάσεις. Έχει έδρα σε Niedenstein, Γερμανία.

  3. LAMBIOTTE & CIE

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η Lambiotte & Cie S.A. είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή μια κατηγορίας χημικών ουσιών που ονομάζονται ακετάλες. Οι φυσικό-χημικές τους ιδιότητες καθώς και η χαμηλή του τοξικολογική και οικο-τοξικολογική τους ετικετοποίηση τις καθιστούν ως εναλλακτικές που αναζητά η βιομηχανία για την σύνθεση καινοτόμων και ασφαλέστερων προϊόντων, τόσο για τους επαγγελματίες χρήστες όσο για το κοινό. Χάρη στην πολλαπλή τους χρήση, οι ακετάλες μπορούν να χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη ποικιλία τελικών προϊόντων και εφαρμογών, όπως αφαιρετικά χρωμάτων και βερνικιών και κάθε άλλο είδος καθαριστικό βιομηχανικής ή οικιακής χρήσης, ψεκαστήρες καλλυντικών ή τεχνικής χρήσης, πλαστικά, σύνθετα και αφροί πολυουρεθανίου, χρώματα, μελάνια και κόλλες, φαρμακευτική σύνθεση, κτηνιατρική ή αγροχημεία. Μέσα από το δίκτυο διανομέων μας, το 98% της ετήσιας παραγωγής εξάγεται εκτός Βελγίου, εκ του οποίου πάνω από το 30% προορίζεται για αγορές εκτός Ευρώπης (Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία).

  4. GB-CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Από το 1974 διαθέτουμε οργανικά και ανόργανα βιομηχανικά και ειδικά χημικά προϊόντα για διάφορους κλάδους. Στον τομέα της βιομηχανίας απορρυπαντικών και απολυμαντικών διαθέτουμε, π.χ., αμίνες, οξοαλκοόλες, βρωμιούχες ενώσεις, παράγωγα αμύλου, φωσφορικές ενώσεις και NTA που προμηθευόμαστε κατά κύριο λόγο από γνωστούς παραγωγούς της Ευρώπης. Προκειμένου τα προϊόντα μας να είναι γρήγορα και χωρίς προβλήματα διαθέσιμα στην περιοχή διανομής της εταιρείας μας, κυρίως στην περιοχή D/A/CH, διατηρούμε αποθέματά τους σε πολλές αποθήκες. Ως επιχείρηση διανομής για χημικά προϊόντα, η ποιότητα των προϊόντων μας και της παράδοσής τους αποτελεί κεντρικό στοιχείο. Η πιστοποίηση κατά DIN EN ISO 9001: 2008 της εταιρείας μας βεβαιώνει ότι είμαστε αξιόπιστοι εμπορικοί συνεργάτες. Ευελιξία, ισχύς και συνεργατικότητα: είμαστε μικρομεσαία επιχείρηση εκ πεποιθήσεως και καλλιεργούμε μια επιχειρηματική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. «Στην εταιρεία μας κτυπά η καρδιά του πελάτη, αλλά και του προμηθευτή» – Horst Ludwig, διευθύνων σύμβουλος.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οργανικές και σύνθετες βάσεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις