• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου
  1. SILIRIS GMBH

    Γερμανία

    Η Siliris GmbH ιδρύθηκε το 2009 και εξελίχθηκε σε κορυφαίο προμηθευτή φαρμάκων και φαρμακευτικών προϊόντων κάθε είδους, καθώς και μικρών και μεγάλων ιατρικών συσκευών. Χάρη στην πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε και εσείς, και στη μεγάλη αφοσίωσή μας, έχουμε εδραιωθεί διεθνώς στο χονδρεμπόριο φαρμάκων. Ο πελάτης είναι για εμάς προτεραιότητα. Στόχος και πρότυπο των εμπορικών μας δραστηριοτήτων είναι να ανταποκρινόμαστε κατά το δυνατόν καλύτερα στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Η εκπλήρωσή τους καθορίζει την επιτυχία μας.Οι εμπορικές μας δραστηριότητες δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομερή παροχή συμβουλών και την άψογη εξυπηρέτηση.Η προσωπική επαφή με τους πελάτες μάς βοηθά ιδιαίτερα να κατανοήσουμε τις επιθυμίες τους και να δημιουργήσουμε μια συνεργατική σχέση που να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Η επιτυχία των πελατών μας είναι και δική μας.Η πολύγλωσση ομάδα μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει στα γερμανικά, τα αγγλικά και τα ρωσικά.

  2. CHEMICAL PARTNERS EUROPE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CHEMICAL PARTNERS EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και εκτιμητες χημειας. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  3. BRENNTAG

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BRENNTAG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου. Έχει έδρα σε Mouscron, Βέλγιο.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις