• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός
  1. SHADOW DI PEZZOTTA GERARDO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SHADOW DI PEZZOTTA GERARDO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Lurano, Ιταλία.

  2. SRC SYSTEMS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SRC SYSTEMS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ipswich, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. PACK - F.A.G. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PACK - F.A.G. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bussero, Ιταλία.

  4. SICILIA UFFICIO DI CANTARELLA MARIO E C S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SICILIA UFFICIO DI CANTARELLA MARIO E C S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Catania, Ιταλία.

  5. VAG PUBBLICITA' DI CERIANI VALERIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία VAG PUBBLICITA' DI CERIANI VALERIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Uboldo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FIDES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIDES S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκαλερί, έργα τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  2. GRAF SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  3. FINDER STUDIO FINDER

    Ιταλία

  4. LA FOTOCOPIA DI GIANLUCA COLLU

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA FOTOCOPIA DI GIANLUCA COLLU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Assemini, Ιταλία.

  5. CENTROMODULI S.N.C. DI BOCCIOLINI E C..

    Ιταλία

  1. PRE&STAMPA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRE&STAMPA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Segrate, Ιταλία.

  2. 2MV SERVIZI GRAFICI EDITORIALI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία 2MV SERVIZI GRAFICI EDITORIALI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Moncalieri, Ιταλία.

  1. FOTOLITO LA PROGRESSIVA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOTOLITO LA PROGRESSIVA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

  2. ALA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί - πρώτες ύλες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Χαρτί - πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Lonate Pozzolo, Ιταλία.

  3. TIPOLITOGRAFIA AZZI DI AZZI PAOLO - GUIDANI GIORGIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  4. TIPOLITOGRAFIA E.L.C. DI LANCINI EMILIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOLITOGRAFIA E.L.C. DI LANCINI EMILIO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Travagliato, Ιταλία.

  5. GRAFICA SUD

    Ιταλία

  6. BAUMANN ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BAUMANN ITALIA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Rovato, Ιταλία.

  7. GHIRARDELLO ANTONINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GHIRARDELLO ANTONINO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Bovisio Masciago, Ιταλία.

  8. FRATELLI BOTTIGELLI S.R.L. A SOCIO UNICO

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRATELLI BOTTIGELLI S.R.L. A SOCIO UNICO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Busto Arsizio, Ιταλία.

  1. GRAFICHE A. MIGLIORINI & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAFICHE A. MIGLIORINI & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκαλερί, έργα τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Melzo, Ιταλία.

  2. CIVIEMME - SYSTEM S.R.L.

    Ιταλία

  3. TIPOLITO MATESE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOLITO MATESE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Isernia, Ιταλία.

  4. GUZZARDI CARLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GUZZARDI CARLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Caltagirone, Ιταλία.

  5. DANTE NEON DI NOBILE DURA

    Ιταλία

  6. SERVIZI GRAFICI S.R.L.

    Ιταλία

  7. ARTI GRAFICHE DIAL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTI GRAFICHE DIAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκαλερί, έργα τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mondovi', Ιταλία.

  8. PENTA COLOR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PENTA COLOR S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Citta' Di Castello, Ιταλία.

  9. ARTI GRAFICHE LICENZIATO DI RAFFAELE E ALESSANDRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTI GRAFICHE LICENZIATO DI RAFFAELE E ALESSANDRO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  10. DUMAX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DUMAX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει έδρα σε Ripalta Cremasca, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν