• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός
  1. SHADOW DI PEZZOTTA GERARDO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SHADOW DI PEZZOTTA GERARDO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Lurano, Ιταλία.

  2. PACK - F.A.G. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PACK - F.A.G. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bussero, Ιταλία.

  3. SRC SYSTEMS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SRC SYSTEMS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ipswich, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. GRAFICHE PORPORA S.R.L.

    Ιταλία

  5. ROTOFORM S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SAMOR ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  2. LONGO S.P.A.

    Ιταλία

  3. FOTOINCISIONE 2000 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOTOINCISIONE 2000 S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Albano Sant'alessandro, Ιταλία.

  4. VASSALLO SILVANA GIUSEPPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία VASSALLO SILVANA GIUSEPPA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Gela, Ιταλία.

  5. STAMPA SUD S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STAMPA SUD S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Mottola, Ιταλία.

  1. MONDADORI PRINTING S.P.A.

    Ιταλία

  2. ASSGRAF TRIVENETA S.R.L.

    Ιταλία

  1. MEDIA PRESS DI ESPOSITO FULVIO C. S.A.S.

    Ιταλία

  2. FOTOLITO FELSINEA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOTOLITO FELSINEA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε San Lazzaro Di Savena, Ιταλία.

  3. LUIGI PONZIO E FIGLIO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LUIGI PONZIO E FIGLIO S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Pavia, Ιταλία.

  4. TECNOSTAMPA 2000 DI FILIPPI SAURO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOSTAMPA 2000 DI FILIPPI SAURO & C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Cecina, Ιταλία.

  5. TIPOGRAFIA ARTI GRAFICHE VULTUR DI MICHELE CAPPIELLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOGRAFIA ARTI GRAFICHE VULTUR DI MICHELE CAPPIELLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Melfi, Ιταλία.

  6. LINOTIPIA COMMERCIALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία LINOTIPIA COMMERCIALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Jesi, Ιταλία.

  7. G. & G. SERVICES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G. & G. SERVICES S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Belluno, Ιταλία.

  8. MULTICENTER

    Ιταλία

  1. GRAFICA MONTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAFICA MONTI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Bergamo, Ιταλία.

  2. L'ARTE PER INCISO DI MATERA ANGELA INDIVIDUALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία L'ARTE PER INCISO DI MATERA ANGELA INDIVIDUALE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Siracusa, Ιταλία.

  3. MASPERO E FONTANA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MASPERO E FONTANA S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Cermenate, Ιταλία.

  4. RES GRAFICA S.R.L.

    Ιταλία

  5. TIPOGRAFIA LIGNANESE

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOGRAFIA LIGNANESE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  6. PRIMA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRIMA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  7. GRAFICHE FRACCAROLO DI FRACCAROLO ENRICO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAFICHE FRACCAROLO DI FRACCAROLO ENRICO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Cerea, Ιταλία.

  8. 8081 DESIGN DI CORAGLIA SERGIO

    Ιταλία

  9. TIPOGRAFIA BATTEZZATI

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOGRAFIA BATTEZZATI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Valenza, Ιταλία.

  10. STARGRAF DI PALAMIDESE AMEDEO & C S.A.S.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν