• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός
  1. PACK - F.A.G. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PACK - F.A.G. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bussero, Ιταλία.

  2. SHADOW DI PEZZOTTA GERARDO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SHADOW DI PEZZOTTA GERARDO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Lurano, Ιταλία.

  3. SRC SYSTEMS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SRC SYSTEMS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ipswich, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. SAMOR INTERNATION GROUP S.R.L. IN LIQUIDAZIONE

    Ιταλία

  5. ADRIAS S.R.L.

    Αγ. Μαρίνος

    Η εταιρεία ADRIAS S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Repubblica Di San Marino, Αγ. Μαρίνος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STAMPA & COMUNICAZIONE DI PIROZZI STEFANO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STAMPA & COMUNICAZIONE DI PIROZZI STEFANO & C. S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Mosciano Sant'angelo, Ιταλία.

  2. VAG PUBBLICITA' DI CERIANI VALERIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία VAG PUBBLICITA' DI CERIANI VALERIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Uboldo, Ιταλία.

  3. FIDES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIDES S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκαλερί, έργα τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  4. STUDIO PUBBLICITA' TRE S.R.L.

    Ιταλία

  5. GALLO ARTI GRAFICHE S.R.L.

    Ιταλία

  1. NOVAGRAPH S.A.S. DI BALBI GIORGIO & C.

    Ιταλία

  2. EXPERT S.R.L.

    Ιταλία

  1. GRAF SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  2. GHIRARDELLO ANTONINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GHIRARDELLO ANTONINO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Bovisio Masciago, Ιταλία.

  3. FRATELLI BOTTIGELLI S.R.L. A SOCIO UNICO

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRATELLI BOTTIGELLI S.R.L. A SOCIO UNICO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Busto Arsizio, Ιταλία.

  4. GRAF DI DE FILIPPI FABRIZIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAF DI DE FILIPPI FABRIZIO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  5. TIPO - LITOGRAFIA RICOVELLI ERNESTA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPO - LITOGRAFIA RICOVELLI ERNESTA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Gallarate, Ιταλία.

  6. O.M.C. S.R.L.

    Ιταλία

  7. TIPOLITOGRAFIA MARIANI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOLITOGRAFIA MARIANI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Lissone, Ιταλία.

  8. COPISTAMPA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COPISTAMPA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Cologno Monzese, Ιταλία.

  1. CENTROMODULI S.N.C. DI BOCCIOLINI E C..

    Ιταλία

  2. LA GRAFICA - CANTU' S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA GRAFICA - CANTU' S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Cantu', Ιταλία.

  3. NANNI STAMPA S.R.L.

    Ιταλία

  4. FOTOLITO EUROGRAFICA S.R.L.

    Ιταλία

  5. YMCUP

    Τουρκία

    Η YMCUP ιδρύθηκε το 2016, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων κοπής και εκτύπωσης χάρτινων κυπέλλων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Από την αρχή του ταξιδιού, επικεντρωθήκαμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες μας με αποτελεσματική και γρήγορη παράδοση. H εταιρεία μας θεωρεί την καινοτομία ως κλειδί μιας βιώσιμης επιτυχίας, αντιμετωπίζει κάθε ημέρα με νέα προοπτική και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες καινοτομίας με την ευαισθητοποίηση της. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Συνεχίζουμε τις γρήγορες μας επενδύσεις και παράγουμε προϊόντα με σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων, • Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων διπλού τοιχώματος, • Μηχανήματα χάρτινων μπολ, • Μηχανήματα χάρτινων σαλατιέρων, • Μηχανήματα συσκευασίας, • Μηχανήματα εκτύπωσης & κοίλανσης, • Πρέσες, • Εξαρτήματα μηχανών και ανταλλακτικά. Τα μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων μπορούν να παράγουν κύπελλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη όπως 12 oz, 8 oz, 9 oz και πολλά άλλα! Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τη σειρά προϊόντων μας. Σκοπός μας να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας με την επιλογή πρώτων υλών και να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες από την παραγωγή ως την παράδοση στους πελάτες μας. Στην YMCUP, η παραγωγή μας τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως τα ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – Πιστοποιήσεις συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά OHSAS 18001-2007. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  6. TIPOGRAFIA FACCIOTTI S.R.L.

    Ιταλία

  7. RIVA DI RIVA EGIDIO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RIVA DI RIVA EGIDIO & C. S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Barzano', Ιταλία.

  8. NUOVA CASTAGNOLI S.R.L.

    Ιταλία

  9. OFG S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFG S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Carpi, Ιταλία.

  10. LM CARDS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LM CARDS S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Usmate Velate, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν