• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα συνδεσης χαρτιου και χαρτονιου

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα συνδεσης χαρτιου και χαρτονιου

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός
  1. RE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνητικοί εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μαγνητικοί εξοπλισμοί, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bussero, Ιταλία.

  2. PLASTITECH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLASTITECH S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Romano D'ezzelino, Ιταλία.

  3. CO.MECC. S.R.L.

    Ιταλία

  4. NOVA C.G.C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOVA C.G.C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aviano, Ιταλία.

  5. SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, συσκευασιες απο χαρτι και χαρτονι, Κατασκευαστές χαρτονιού, χαρτονένια κουτιά, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. C.S.C. S.A.S. DI CARATOZZOLO ANTONIO & C.

    Ιταλία

  2. SONFOIL YALDIZ

    Τουρκία

    Η εταιρεία SONFOIL YALDIZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπερπιεση εν θερμω σε χαρτι και χαρτονι, ειδη χαρτοποιϊας για συσκευασια, και επιχρυσωση με φυλλα χρυσου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για την παραγωγη συσκευασιων απο χαρτονι. Έχει έδρα σε Guangzhou, Ηνωμένες Πολιτείες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα συνδεσης χαρτιου και χαρτονιου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις