• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Έμπορος χονδρικήςΧαρτί -μηχανήματα κατασκευής
  1. TORO BULGARIA

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία TORO BULGARIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Βαλβίδες, αντλιες, κτηματομεσιτικες υπηρεσιες, και Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  2. HUIJIELONG (QINGDAO) INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία HUIJIELONG (QINGDAO) INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Qingdao, Κίνα.

  3. GAEX GROUPE AMAN EXPORTS

    Ισπανία

    Η εταιρεία GAEX GROUPE AMAN EXPORTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Capellades, Ισπανία.

  4. HEIMBACH SPECIALITIES

    Βέλγιο

    Η εταιρεία HEIMBACH SPECIALITIES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Neu-Moresnet, Βέλγιο.

  5. LEECH PAPERS LTD

    Ιρλανδία

    Η εταιρεία LEECH PAPERS LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, και Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Dublin, Ιρλανδία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BLÖCKER GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLÖCKER GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, και Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Verl, Γερμανία.

  2. BEMATEC S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία BEMATEC S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, και Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Morges, Ελβετία.

  3. DI MARCO S.P.A.

    Ιταλία

  4. FRATELLI FREDIANI S.R.L.

    Ιταλία

  5. PET PAPER-EQUIPMENT-TRADING HANDELS GMBH

    Αυστρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ