• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓαλλίαΧαρτί - μηχανές επεξεργασίας
  1. MAFIM

    Γαλλία

    MAFIM, εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταποίηση χαρτιού, αποκλειστικός διανομέας για τη Γαλλία της μάρκας KORA PACKMAT από το 1990 σας παρουσιάζει τους τροφοδότες – αποστοιβακτές της και τα μηχανήματα συσκευασίας για επίπεδα προϊόντα (τύπου γραμματοσήμων ή ευχετήριων καρτών). Τα γερμανικά μηχανήματα κατασκευής μας υψηλής ποιότητας είναι κατάλληλα για όλους τους βιομηχανικούς τομείς όπως φαρμακεία, ξύλο ή γεωργικά τρόφιμα κλπ. Η γκάμα μας διατίθεται σε τυποποιημένα ή κατά παραγγελία προϊόντα με τριβή, αναρρόφηση, σε πασσάλους, pick and place και με πένσα. Μπορούμε να προσφέρουμε μεμονωμένους τροφοδότες ή / και πλατφόρμες για την ομαδοποίηση των προϊόντων με συγκόλληση ακριβείας ενός προϊόντος σε άλλο ή τροφοδότες με μηχάνημα ετικέτας, εκτύπωση inkjet, φωτογραφική μηχανή και έλεγχο με κάμερα και απόρριψη των μη συμμορφούμενων. Οι τροφοδότες μας μπορούν να πωληθούν ξεχωριστά για να ενσωματωθούν σε όλους τους τύπους υλικών οποιουδήποτε κατασκευαστή.

  2. ALLIMAND

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALLIMAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Rives Sur Fure, Γαλλία.

  3. GLOBAL HYGIENE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GLOBAL HYGIENE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, και Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Auxonne, Γαλλία.

  4. CLEMENTZ EUROMEGRAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία CLEMENTZ EUROMEGRAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες, και Τσάντες. Έχει έδρα σε Reichstett, Γαλλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις