• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία
  1. RE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνητικοί εξοπλισμοί, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μαγνητικοί εξοπλισμοί, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bussero, Ιταλία.

  2. PLASTITECH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLASTITECH S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Romano D'ezzelino, Ιταλία.

  3. NOVA C.G.C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOVA C.G.C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aviano, Ιταλία.

  4. CO.MECC. S.R.L.

    Ιταλία

  5. LICAR

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LICAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυγόκεντρες αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, Υποβρύχιες αντλίες, Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, υποβρύχιες αντλίες, Αντλίες, Υποβρύχιες αντλίες, αντλίες για υγρά, και αντλία με ελικοειδή γωνία. Έχει έδρα σε Tolosa-Guipúzcoa, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TECHNICARTON

    Γαλλία

    Η Technicarton σας προτείνει την τεχνογνωσία της για εργαλεία κοπής και τεχνικά προϊόντα για κοπή κυματοειδούς χαρτονιού. Η Technicarton προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία για τις περισσότερες παρτίδες κλυδωνιστών και συνδυασμένων μηχανημάτων μεταποίησης. Η εταιρεία ξεχωρίζει επίσης για τον συμβουλευτικό της ρόλο και την τεχνική υλοποίηση. Προτείνουμε την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας κοπής και συμπίεσης των μηχανημάτων διάτρησης (slotter) που διαθέτετε, επιτρέποντας την επίτευξη αποδόσεων κοπής και χάραξης συγκρίσιμων με αυτές των εξοπλισμών τελευταίας τεχνολογίας. Αυτές οι μετασκευές έχουν ήδη υλοποιηθεί στα μηχανήματα διάτρησης Martin 1636 και Martin 1000. Επιπλέον, η Technicarton χρησιμοποιεί σταθερά νέες, πρωτοποριακές και αποδοτικές μεθόδους κατασκευής για υψηλή παραγωγικότητα, βελτιώνοντας σημαντικά την ανταγωνιστικότητα με προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις επωνυμίες: Martin, Emba, Agnati, BHS, Fosber, Isowa, Langston, Marquip, MHI, Peters, Simon, Curioni, Ward, S&S, Klett, Kirby, TCY, YSF.

  2. SIMEC GROUP SRL

    Ιταλία

    Παράγονται κύλινδροι με πλέγμα για εκτύπωση με φλεξογραφία σε χαρτί, χαρτόνι, πλαστικά υλικά και ειδικά υλικά, κεραμικοί κύλινδροι Starlox και χιτώνια χαραγμένα με ακτίνα λέιζερ. Κύλινδροι Deltor μηχανικά χαραγμένοι, κύλινδροι με κυματοειδή επιφάνεια για διάφορες εφαρμογές, ειδικοί κύλινδροι, μηχανήματα για την πλύση των anilox.

  3. SOPEM

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SOPEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Soignies, Βέλγιο.

  4. CPERKIN

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία CPERKIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, τρυπανι δειγματοληψιας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Birstall, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. TECHPAP

    Γαλλία

    Η εταιρεία TECHPAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας, ενωσεις επιχειρησεων της χαρτοβιομηχανιας, χαρτι, χαρτι για χαρτοδεσια και χαρτονι, χαρτι κουσε, και Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Gieres, Γαλλία.

  1. ALLIMAND

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALLIMAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Rives Sur Fure, Γαλλία.

  2. SATE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SATE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Serravalle Pistoiese, Ιταλία.

  1. THEODOR ATTENBERGER BUCHBINDEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THEODOR ATTENBERGER BUCHBINDEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  2. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Eberdingen, Γερμανία.

  3. GEBRAUCHTMASCHINENHANDEL MANFRED MASSOW

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBRAUCHTMASCHINENHANDEL MANFRED MASSOW, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Wasbek, Γερμανία.

  4. SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  5. GRAPHISCHE OKKASIONEN KARAKUS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAPHISCHE OKKASIONEN KARAKUS E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wassenberg, Γερμανία.

  6. H. HOLLE BUCHBINDEREIMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. HOLLE BUCHBINDEREIMASCHINEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Bad Essen, Γερμανία.

  7. PROBOOK-TECH GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία PROBOOK-TECH GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Zofingen, Ελβετία.

  8. SOUREN GRAPHIC- & PRINTSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOUREN GRAPHIC- & PRINTSERVICE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Aachen, Γερμανία.

  1. DRUCKMASCHINEN TECHNIK SAUR INH. RÜDIGER J. SAUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKMASCHINEN TECHNIK SAUR INH. RÜDIGER J. SAUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

  2. REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  3. LA-POSTPRESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία LA-POSTPRESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Germering B. München, Γερμανία.

  4. D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Tarmstedt, Γερμανία.

  5. ROLF PITZEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLF PITZEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Dümpelfeld, Γερμανία.

  6. HAAS AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HAAS AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Volketswil, Ελβετία.

  7. GRAFISCHE MASCHINEN & ZUBEHÖR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAFISCHE MASCHINEN & ZUBEHÖR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  8. B. KRUSE-BSAT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία B. KRUSE-BSAT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Minden, Γερμανία.

  9. SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, και Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Feucht, Γερμανία.

  10. BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Berndorf, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν