• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Έμπορος χονδρικήςΧαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία
  1. BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Berndorf, Αυστρία.

  2. LA-POSTPRESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία LA-POSTPRESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Germering B. München, Γερμανία.

  3. GRAPHISCHE OKKASIONEN KARAKUS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAPHISCHE OKKASIONEN KARAKUS E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wassenberg, Γερμανία.

  4. D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Tarmstedt, Γερμανία.

  5. HAAS AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HAAS AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Volketswil, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  2. SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  3. HEIDELBERG POSTPRESS DEUTSCHLAND GMBH WERK LEIPZIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIDELBERG POSTPRESS DEUTSCHLAND GMBH WERK LEIPZIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

  4. NIS ELECTRONICS SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία NIS ELECTRONICS SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - μηχανές κατασκευής, και Χαρτόνι - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Cluj-Napoca, Ρουμανία.

  5. BLÖCKER GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLÖCKER GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, και Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Verl, Γερμανία.

  1. ALBYCO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALBYCO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, και Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  2. LEECH PAPERS LTD

    Ιρλανδία

    Η εταιρεία LEECH PAPERS LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, και Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Dublin, Ιρλανδία.

  1. BEMATEC S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία BEMATEC S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, και Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Morges, Ελβετία.

  2. PET PAPER-EQUIPMENT-TRADING HANDELS GMBH

    Αυστρία

  3. GTG GERÄTE-TECHNIK-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG & CO.FABRIKATIONS KG

    Γερμανία

  4. FERRAGINA MANUELA

    Ιταλία

  5. DI MARCO S.P.A.

    Ιταλία

  6. INTERNATIONAL PAPER COMPANY (EUROPE) LTD.

    Ελβετία

  7. FRATELLI FREDIANI S.R.L.

    Ιταλία

  8. VOGT PAPIERTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOGT PAPIERTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  1. HEINRICH FISCHER HANDELSVERTRETUNG FUER GRAFISCHE MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH FISCHER HANDELSVERTRETUNG FUER GRAFISCHE MASCHINEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hattersheim, Γερμανία.

  2. NOVUM GRAPHICS GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία NOVUM GRAPHICS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Olsberg, Ελβετία.

  3. FMI-PACKAGING

    Γερμανία

    Η εταιρεία FMI-PACKAGING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Berg, Γερμανία.

  4. YAVAS MASCHINENHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία YAVAS MASCHINENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. GÜNTER HÄFNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTER HÄFNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Spiegelberg, Γερμανία.

  6. BOIX EUROPE BV

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOIX EUROPE BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Waging Am See, Γερμανία.

  7. NORDFALZ GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORDFALZ GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Diesdorf, Γερμανία.

  8. MULTISYSTEM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MULTISYSTEM S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rubano, Ιταλία.

  9. ST. MASLANKOWSKI & SOHN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ST. MASLANKOWSKI & SOHN KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  10. AMMERER GMBH - GRAFISCHE MASCHINEN UND SYSTEME

    Αυστρία

    Η εταιρεία AMMERER GMBH - GRAFISCHE MASCHINEN UND SYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

36 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ