• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα

Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία
  1. EXTRA FORGE D.O.O.

    Σλοβενία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXTRA FORGE D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Χαλκός και κράματα χαλκού, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ορείχαλκος, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Maribor, Σλοβενία.

  2. METRE OÜ

    Εσθονία

  3. BASAK LAZER

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της το 1983, η Basak Laser έχει συνεχώς υλοποιήσει το βιομηχανικό πρότυπο και είναι κορυφαίος κατασκευαστής εξειδικευμένος στην επεξεργασία ακριβείας λαμαρινών και εφαρμογές. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα υπηρεσιών μας περιλαμβάνει : •Λέιζερ ινών • Καμπτική πρέσα • Κύρτωση κυλίνδρου • Κοπή με ψαλιδισμό • Συγκόλληση αργού •Συγκόλληση αλουμινίου •Συγκολλημένη κατασκευή •Κοπή λέιζερ σφυρηλατημένου σιδήρου •Εξερευνήστε περισσότερα στον ιστότοπο μας, συμπ. τον πολυμορφικό σφυρηλατημένο σίδηρο! Η Basak Laser επεκτείνει την αριστεία της στην κατασκευή μηχανημάτων και παραγωγή ανταλλακτικών, καλύπτοντας διάφορους τομείς, εκ των οποίων η αυτοκινητοβιομηχανία, ναυτιλία καθώς και τις βιομηχανίες ανελκυστήρων/ μηχανικών σκαλιών μέσα από την θυγατρική μας, την Basak Machine. Το όραμα μας είναι να κατακτήσουμε την θέση μιας κορυφαίας εταιρείας η οποία φημίζεται για την αφοσίωση της στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των υπαλλήλων, προμηθευτών αλλά και αξιότιμων μας πελατών. Είμαστε πιστοί στην δέσμευση μας να παραμείνουμε στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων και στην υιοθέτηση μιας κουλτούρας για την προώθηση της καινοτομίας. Επίσης, είμαστε περήφανοι για την κατασκευή μας εξοπλισμού κατασκήνωσης υπό το δεύτερο μας εμπορικό σήμα, Basak Camping. Η συνεργατική μας προσέγγιση με τους πελάτες μας αποτελεί πάντα το ακρογωνιαίο λίθο για την σταθερή παράδωση εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και ξεκινήστε έναν παραγωγικό διάλογο όσον αφορά τις απορίες σας.

  4. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

    Ελβετία

    Verified by europages badge

    Στην εταιρεία μας υπάρχει συνεννόηση: Μια ματιά στην επιχείρησή μας Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία βασίζεται στον απαρέγκλιτο προσανατολισμό στον πελάτη που στο πλαίσιο 30 ετών μάς εξασφάλισε τη δυνατότητα της συνεχούς εξέλιξης και της ανάπτυξης παγκόσμιων καινοτομιών. Οι αξίες μας δεν διαμορφώνουν απλώς την επιχειρηματική μας κουλτούρα, αλλά αποτελούν επίσης τη βάση για μιας άκρως δραστήρια ομάδα μακροχρόνιων συνεργατών, η οποία παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση. Ομάδα Η αφοσίωσή μας στην αρχή της "αριστείας στον τομέα των γαλβανικών λύσεων" χαρακτηρίζει το καθημερινό μας έργο. Ως ομάδα riag διασφαλίζουμε από κοινού ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντοτε βέλτιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Αξίες Διαμόρφωση του μέλλοντος από κοινού Η δημιουργικότητα και η καινοτομία διέπουν το έργο μας. Ακούγοντας προσεκτικά διακρίνουμε τις ανάγκες. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και με βάση την εμπιστοσύνη. Παροχή ευκαιριών – Απαίτηση για επιδόσεις Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός αποτελούν το θεμέλιο της κουλτούρας μας για την επιτυχία. Απαιτούμε και προάγουμε δυνατότητες. Η ευθύτητα και η σαφήνεια αποτελούν τους πυλώνες της επικοινωνίας μας. Επιτρέπουμε τις ιδέες – Θαρραλέα υλοποίηση Θεωρούμε την περιέργεια ως σημείο αφετηρίας για την πρόοδο. Υλοποιούμε σήμερα και διασφαλίζουμε την επιτυχία του αύριο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Χαιρόμαστε την επιτυχία Υλοποιούμε φιλόδοξους στόχους με ενθουσιασμό. Επιδιώκουμε με πάθος την αριστεία. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και τις αναφέρουμε. Ανάληψη ευθύνης Τηρούμε και σεβόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες της επιχείρησής μας.

  5. DECO AVIA

    Γαλλία

    Η εταιρεία DECO AVIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, και Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Roissy En Brie, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HORST WALLE DREHEREI UND MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

  2. BRB DREHEREI UND MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

  3. R A C , SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM

    Τσεχία

    Η εταιρεία R A C , SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Decin, Τσεχία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις