• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Φρούτα
  1. FORATIA EUROPE OU

    Φινλανδία

    Verified by europages badge

    Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  3. NATURELL AB

    Σουηδία

    Verified by europages badge

    Στην Naturell AB έχουμε αναδείξει τα βιολογικά τρόφιμα σε πρότυπο. Πιστεύουμε σταθερά σε έναν κόσμο στον οποίο τα σε ποσοστό 100% βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως εξειδικευμένη στα βιολογικά τρόφιμα εταιρεία διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναδειχθεί αργά αλλά σταθερά στην κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά δεν αρκούμαστε να πωλούμε απλώς βιολογικά υγιεινά τρόφιμα χύδην. Διαθέτουμε αποκλειστικά πλήρως βιολογικά προϊόντα. Συνολικά διαθέτουμε περισσότερα από 1000 διαφορετικά βιολογικά προϊόντα ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης βιολογικών τροφίμων. Αυτά τα προϊόντα παράγονται από τους δικούς μας γεωργούς και παραγωγούς βιολογικής καλλιέργειας. Το δικό μας δίκτυο βιολογικών προϊόντων εκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα προϊόντα μας όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εσάς για να ελαχιστοποιήσουμε τη μεταφορά. Τα προϊόντα μας: Αμύγδαλα, καρύδια Βραζιλίας, καρύδια ανακαρδιοειδών, ινδικές καρύδες, φουντούκια, φουντουκόπαστα, καβουρδισμένα φουντούκια, φιστίκια, φυστικόψιχα, καρύδια Pecan, κουκουνάρια, φιστίκια Αιγίνης, καρύδια. Αλεύρι, αλεύρι αμυγδάλου, μαράντα, αλεύρι κριθαριού, φαγόπυρου, μανιόκας, ρεβυθιών, καρύδας, αραβοσίτου, φουντουκιού και βρώμης, άμυλο πατάτας, αλεύρι κινόα, ριζάλευρο, αλεύρι σίκαλης, σπέλτας, ταπιόκας και αλεύρι Teff, σιτάλευρο. Ζάχαρη και γλυκαντικά, σιρόπι αγάβης, σκόνη εκχυλίσματος βύνης κριθής, σιρόπι βύνης κριθής και σακχαρότευτλον, ζάχαρη σακχαροκάλαμου και καρύδας, σκόνη γλυκόζης αραβοσίτου, σιρόπι βύνης αραβοσίτου και αραβοσίτου, μέλι EKO Melange, σιρόπι σφενδάμνου, ζάχαρη κοκοφοίνικα, σκόνη ζάχαρης σακχαροκάλαμου, σιρόπι ρυζιού, σιρόπι βύνης ρυζιού, σίτου και ταπιόκας, μαλτοδεξτρίνη ταπιόκας. Ρύζι, ρύζι μπασμάτι, ρύζι αρμπόριο...

  4. BERG TRADING COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

  5. PRIMA 2000

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Prima 2000 είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών στην επαρχία Mazowieckie, πραγματοποιώντας τακτικά εξαγωγές των προϊόντων μας στην Αγγλία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρωσία και άλλα κράτη. Ξεκινήσαμε την κατάκτηση των αγορών της βόρειας Αφρικής. Συνεργαζόμαστε με αλυσίδες λιανικής πώλησης και μεγάλες εταιρείες. Κατέχουμε ηγετική θέση στις αγορές φρούτων και λαχανικών σε διάφορες χώρες. Εξάγουμε μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κεράσια, λευκά λάχανα, κινέζικα λάχανα και άλλα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παντζάρια, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, φυτα λαχανου, φρεσκα φρουτα, πεπονια, λαχανικα, και γογγυλια. Έχει έδρα σε Torres Novas, Πορτογαλία.

  2. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  3. FRUIT EXIM LLC

    Ουζμπεκιστάν

    Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

  4. MINGABIO GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MINGABIO GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  5. GREEK COMPANY SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία GREEK COMPANY SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγη, εξαγωγη φρουτων, Φρούτα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gdynia, Πολωνία.

  1. PONYTAIL

    Ισπανία

    Η εταιρεία PONYTAIL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Alicante, Ισπανία.

  2. JULAY FAMED GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JULAY FAMED GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Χάλυβες, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  1. W. LENZ IMPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία W. LENZ IMPORT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  2. JOHANN C. HENSCHEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN C. HENSCHEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  3. WINPAC GEORGES WINISTÖRFER

    Ελβετία

    Η εταιρεία WINPAC GEORGES WINISTÖRFER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Zürich, Ελβετία.

  4. KARIN LEBER-STRECKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARIN LEBER-STRECKE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Στερεά καύσιμα, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Στερεά καύσιμα, και Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει έδρα σε Bodman-Ludwigshafen, Γερμανία.

  5. VITO & JOE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITO & JOE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

  6. HOLZ-WEMBACHER VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZ-WEMBACHER VERTRIEBS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Mühldorf, Γερμανία.

  7. ATLANTIC EXPORT

    Βραζιλία

    Η εταιρεία ATLANTIC EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη, Χυμοί και νέκταρ φρούτων και λαχανικών, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Goiania, Βραζιλία.

  8. BARACO EDIBLES & HERBS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BARACO EDIBLES & HERBS E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  1. FRUTAS BELA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία FRUTAS BELA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα κερασια, μηλα, Κλειδιά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chaves, Πορτογαλία.

  2. HERTEX AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HERTEX AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ανδρικά ενδύματα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Frauenfeld, Ελβετία.

  3. SPECIAL SELECTIONS GES. FÜR IMPORT HANDEL U. SHOPPING FÜR GESCHENKARTIKEL MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPECIAL SELECTIONS GES. FÜR IMPORT HANDEL U. SHOPPING FÜR GESCHENKARTIKEL MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pullach, Γερμανία.

  4. CHARLES HOSIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHARLES HOSIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Aschau, Γερμανία.

  5. AQUAJAM CO. LTD.

    Ιράν

    Η εταιρεία AQUAJAM CO. LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, θαλασσινα, λαχανικα, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Tehran, Ιράν.

  6. FLEETAGRO

    Γαλλία

    Η εταιρεία FLEETAGRO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριούχα ποτά, Τρόφιμα, εκλεκτά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, Αεριούχα ποτά, Τρόφιμα, εκλεκτά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saint Genis Laval, Γαλλία.

  7. DRESSCO IMPORT-EXPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRESSCO IMPORT-EXPORT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Hoisdorf, Γερμανία.

  8. GODIAMO GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GODIAMO GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Greven, Γερμανία.

  9. BAKAS HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAKAS HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  10. SCANSON HANDELS CONTOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCANSON HANDELS CONTOR GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Heide, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν