• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα αποξηραμένα

Αποτελέσματα για

Φρούτα αποξηραμένα

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  2. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  3. GREEN BEAN

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  4. ECOFRUIT (GREEN DESERT LLC)

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η EcoFruit είναι ένας προμηθευτής χονδρικής αποξηραμένων και φρέσκων φρούτων, λαχανικών, οσπρίων και καρυδιών, πεπονιών και ανάμεικτων κομποστών με έδρα το Ουζμπεκιστάν. Τηρούμε λειτουργικά μητρώα γενικής διοικητικής μέριμνας; αποστέλλουμε και εξάγουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Φροντίζουμε τους πελάτες μας και ακολουθούμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση ανάλογη των αναγκών τους. Διαθέτουμε περισσότερους από 100 διαφορετικούς τύπους προϊόντων που είναι φυσικά, οικολογικά προϊόντα, όλα με πιστοποιητικό ποιότητας. Μπορείτε να παραγγείλετε δείγματα των προϊόντων μας για να τα δοκιμάσετε.

  5. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Χυμοί φρούτων, Γεώμηλα (πατάτες), Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Burgas, Βουλγαρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRUIT EXIM LLC

    Ουζμπεκιστάν

    Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

  2. FRUSANTOS - FRUTOS SELECCIONADOS, SA

    Πορτογαλία

    Η FRUSANTOS, SA παράγει και εμπορεύεται γεωργικά προϊόντα, όπως πατάτες σποράς, πατάτες κατανάλωσης, κρεμμύδια, κάστανα, μήλα, κεράσια και ελαιόλαδο. Η παραγωγή μας σε πατάτες κοινής κατανάλωσης διαθέτει πιστοποίηση κατά την Global Gap. Διαθέτουμε πιστοποιήσεις ISO 22000 και ISO 14001. Στην Πορτογαλία ανεφοδιάζουμε την ευρεία διανομή και τους εμπόρους χονδρικής, σε διεθνές επίπεδο, την ΕΕ, τον Καναδά, τις χώρες ΕΑΕ και την βραζιλία. Οι πωλήσεις μας ανέρχονται σε τζίρο 12 εκατ.€ ετησίως.

  3. ITALFRUTTA DI MANNO SRL

    Ιταλία

    Η επιχείρηση ιδρύεται το 1976 με την επωνυμία F.lli di Manno και με σκοπό να ξεχωρίσει στην αγορά για την ποιότητα των προτεινόμενων της προϊόντων και την αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης. Η αφοσίωση της επιχείρησης επιβραβεύεται γρήγορα με την πρόοδο του τζίρου της. Το 1984, αναδιοργανώνεται ήδη και μετονομάζεται σε Italfrutta di Manno Srl

  4. MANGADEF

    Γαλλία

    Η εταιρεία MANGADEF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξωτικα φρουτα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε PARIS, Γαλλία.

  5. NORHEIN

    Ισπανία

    Η εταιρεία NORHEIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, βιολογικοι ξηροι καρποι, Φρούτα αποξηραμένα, και αφυδατωμενα μανγκο. Έχει έδρα σε Vinaròs, Ισπανία.

  1. RIZE TROPIKAL ORGANIC PRODUCTS

    Τουρκία

    Η εταιρεία RIZE TROPIKAL ORGANIC PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φουντουκια, μυρτιλλα, και αποξηραμενα φρουτα. Έχει έδρα σε Rize, Τουρκία.

  2. BERUSA FRESH GIDA VE TARIM ÜRÜNLERI

    Τουρκία

    Η εταιρεία BERUSA FRESH GIDA VE TARIM ÜRÜNLERI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα τροφιμα, αποξηραμενα φρουτα, ακτινιδια, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  1. METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR

    Τουρκία

    Η εταιρεία METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί φρούτων, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί φρούτων, και Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  2. DANIUR

    Τουρκία

    Η εταιρεία DANIUR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Αποξηραμένα φρούτα, μηλα, και μανταρινια. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

  3. PREISS AGRAR, HANDEL & BERATUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PREISS AGRAR, HANDEL & BERATUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φρούτα αποξηραμένα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φρούτα αποξηραμένα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ebstorf, Γερμανία.

  4. MESE TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία MESE TARIM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα φρουτα, κατεψυγμενο ψαρι, πριστη ξυλεια και μεγαλα τεμαχια ξυλου, και Μονάδες καθαρισμού των υδάτων. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  5. VANHUYSE LOUIS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία VANHUYSE LOUIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αποξηραμένα φρούτα, λαχανικα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και Αποξηραμένα φρούτα. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

  6. ALMAWADAH DATES COMPANY

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Η εταιρεία ALMAWADAH DATES COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, αποξηραμενα φρουτα, ξηροι καρποι σε κονσερβα με μελι, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Sharja, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

  7. EDEN COMMERCE

    Τυνησία

    Η εταιρεία EDEN COMMERCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, αποξηραμενα φρουτα, διαμεσολαβηση φρουτων και λαχανικων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sousse, Τυνησία.

  8. SUNTRADING INTERNATIONAL KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία SUNTRADING INTERNATIONAL KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα φρουτα, και αποξηραμενα φρουτα. Έχει έδρα σε Debrecen, Ουγγαρία.

  1. CROP S

    Γαλλία

  2. PANFRUIT

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PANFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Φρούτα αφυδατωμένα, Λαχανικά αφυδατωμένα, Τρόφιμα βιολογικά, Σούπες, Μανιτάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μούρα, και Κατεψυγμένοι καρποί. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  3. COGEDIS-TRADING

    Τυνησία

    Η εταιρεία COGEDIS-TRADING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και αποξηραμενα λαχανικα. Έχει έδρα σε La Marsa-Tunis, Τυνησία.

  4. TICARET

    Τουρκία

    Η εταιρεία TICARET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, αποξηραμενες ντοματες, αποξηραμενα συκα, και σταφιδες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. MEHMET OZYIGIT GIDA LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία MEHMET OZYIGIT GIDA LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα συκα, εξαγωγη φρουτων, και φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση. Έχει έδρα σε Ortaklar / Aydin, Τουρκία.

  6. STARKISS

    Τουρκία

    Η εταιρεία STARKISS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, αποξηραμενα λαχανικα, φρουτα και λαχανικα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  7. PEDIAS TARIM GIDA LIMITED ŞIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία PEDIAS TARIM GIDA LIMITED ŞIRKETI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα λαχανικα, αποξηραμενες ντοματες, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  8. FRUITAVEG

    Σερβία

    Η εταιρεία FRUITAVEG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και αποξηραμενα συσκευασμενα δαμασκηνα. Έχει έδρα σε Belgrade, Σερβία.