• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασίες φρούτων

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες φρούτων

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. TSAGANELIAS FRUITS

    Ελλάδα

    Η εταιρεια μας δραστηριοποιείται στον χωρο της εμποριας και συσκευασιας φρουτων και λαχανικων απο το 1967 Κυρια δραστηριοτητα μας ειναι η συσκευασια και η εμπορια στην ελλαδα και σε χωρες της ευρωπης Κυρια προιοντα μας ειναι τα πορτοκαλια μανταρινια φραουλες καρπουζια πεπονια Στοχος μας η προσπάθεια να προσφερουμε υψηλής ποιότητας φρεσκα φρουτα χρησιμοποιοντας συχρονες μεθοδους συσκευασιας μεταφορας και συντηρησης των προιοντων μας. Το συσκευαστηριο μας βρισκεται σε ιδιοκτητο χωρο 3000τμ οπου διαθετουμε συγχρονες γραμμες συσκευασιας και τυποποιησης εσπεριδοειδων. καθως και ψυκτικους θαλαμους. Η εμπειρία μας καθως και η αγαπη για την δουλεια μας βοηθα να εξυπητετουμε τους ανθρώπους και τις εταιρείες που συνεργάζονται μαζιμας στον μεγιστο βαθμο

  2. Durdaslar

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Durdaslar είναι κορυφαίος χονδρέμπορος φρούτων και λαχανικών στην Kumluca/Antalya και στην ευρύτερη περιοχή από το 1989. Ιδρύθηκε από τον Durmuş Durdaş και τους τρεις γιους του, η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί υπό την τρίτη γενιά, αναπτύσσοντας την οικογενειακή κληρονομιά.Η Durdaslar έχει αναπτυχθεί σημαντικά μέχρι να αποτελεί πλέον μια κορυφαία οργάνωση στην περιοχή και στην χώρα. Η ετήσια μας ικανότητα εφοδιασμού ξεπερνά 120 000 τόνους λαχανικών και Φρούτων και προσπαθούμε, μέσω θεσμοθέτησης, για συνεχή βελτίωση. Το 2003, το εργοστάσιο μας συσκευασίας έγινε μια πλήρως αυτόνομη επιχείρηση, εξυπηρετώντας την Kumluca με εγκαταστάσεις ψυχρής αποθήκευσης 3000 τόνων. Ανοίξαμε μια αντιπροσωπεία στην περιοχή της Elmali το 2011 και αναπτύχθηκε με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Antalya. Διαθέτουμε επίσης θυγατρική στην Βουλγαρία, παρέχοντας ψυχρή αποθήκευση στους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε στους καταναλωτές φρέσκα λαχανικά και φρούτα κατά την παραγωγή, ακριβώς σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα και προθεσμία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορες ποικιλίες ντομάτας (όπως παραδοσιακή, ροζ, μοβ, οβάλ, ντοματίνια, κοκτέιλ, στρογγυλές κ.λπ), ποικιλίες πιπεριών (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, κ.λπ.), ποικιλίες αγγουριών (παραδοσιακά, Silor, Spiky), κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal και παραδοσιακή μελιτζάνα), καρπούζι, πεπόνι, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, βερίκοκα, ροδάκινα, φράουλες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας !

  3. AZERKOUK EXPORT

    Μαρόκο

    Η AZERKOUK EXPORT, με έδρα στην πόλη ΑΓΚΑΝΤΙΡ στην νότια ακτή του Ατλαντικού στο Μαρόκο, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία και την μεταφορά των φρούτων και των λαχανικών με βέλτιστη ποιότητα, ασφάλεια των τροφίμων και ιχνηλασιμότητα μέχρι την έναρξη. Εμπορευόμαστε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα ποιότητας σε ελκυστικές τιμές. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς συσκευασίες που τηρούν τα πρότυπα. Εξασφαλίζουμε την μεταφορά των εμπορευμάτων με αξιόπιστα μέσα. Προκειμένου να κατακτήσουμε μια πιστή πελατεία, τηρούμε τις προθεσμίες παράδοσης. Οι ομάδες μας επαγγελματιών είναι αποτελεσματικές ικανές να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε ειδική απαίτηση. Ομάδες που θα σας ακολουθήσουν σε όλη την αγοραστική σας διαδικασία και οι οποίες θα σας προσφέρουν μια ποιοτική εξυπηρέτηση μετά την πώληση καθώς και μια μόνιμη τηλεφωνική επίβλεψη. Χάρη στην εμπειρία μας, στις γνώσεις μας στον τομέα και στα ισχυρά μας κίνητρα, η AZERKOUK EXPORT αναζητά την ποιότητα των προϊόντων και θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων στους διανομείς και στους καταναλωτές.

  4. ANTÓN IMPORT EXPORT

    Ισπανία

    Η Anton Import Export είναι μια επιχείρηση με μεγάλη πείρα στην αγορά, την πώληση και τις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών. Ξεχωρίζουμε χάρη στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας. Η εργασία μας απευθύνεται σε καλλιεργητές (αγορά φρούτων) και στις μεγάλες αγορές πώλησης φρούτων. Αφού γίνει η συγκομιδή των φρούτων από τα χωράφια, τα φρούτα ξεφορτώνονται από τα φορτηγά μας στην αποθήκη όπου πλένονται και υφίστανται επεξεργασία με φυσικό κερί, για να περάσουν αμέσως μετά από τις μηχανές συσκευασίας σε κιβώτια.

  5. IMPERIAL ORTAGGI DI DI MAURO ENRICO

    Ιταλία

    Η Imperial Ortaggi βρίσκεται στη Vittoria (RG) και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, την προσυσκευασία, το εμπόριο και τη διανομή λαχανικών στη χονδρική. Χονδρική πώληση φρούτων και λαχανικών, φρούτα και λαχανικά, μονάδα συσκευασίας λαχανικών, μονάδα προσυσκευασίας λαχανικών, διανομή λαχανικών και άλλα πολλά.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες φρούτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις