• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  4. IS COMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

  5. PRIMA 2000

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Prima 2000 είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών στην επαρχία Mazowieckie, πραγματοποιώντας τακτικά εξαγωγές των προϊόντων μας στην Αγγλία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρωσία και άλλα κράτη. Ξεκινήσαμε την κατάκτηση των αγορών της βόρειας Αφρικής. Συνεργαζόμαστε με αλυσίδες λιανικής πώλησης και μεγάλες εταιρείες. Κατέχουμε ηγετική θέση στις αγορές φρούτων και λαχανικών σε διάφορες χώρες. Εξάγουμε μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κεράσια, λευκά λάχανα, κινέζικα λάχανα και άλλα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παντζάρια, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, φυτα λαχανου, φρεσκα φρουτα, πεπονια, λαχανικα, και γογγυλια. Έχει έδρα σε Torres Novas, Πορτογαλία.

  2. TERRANGO-COMPANY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TERRANGO-COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα μανγκο, μανγκο, καρυδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εξάγονται κόκκινες καυτερές πιπεριές, καυτερες πιπεριες, και ανανας. Έχει έδρα σε Conflans Ste Honorine, Γαλλία.

  3. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  4. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Χυμοί φρούτων, Γεώμηλα (πατάτες), Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Burgas, Βουλγαρία.

  5. NS TRADE SP Z O O

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NS TRADE SP Z O O, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, Βρεφικές τροφές, Ποτά, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αεριούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Μη αλκοολούχα ποτά, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Szczecin, Πολωνία.

  1. MARSOL FRUITS ESPAÑA

    Ισπανία

    Η Marsol Fruits Spain S.L. είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών που προέρχονται από την εξοχή της Murcie και της Αλμερίας. Εγγυόμαστε την επαγγελματική εξυπηρέτηση και την αποδοτική διαχείριση των προϊόντων από τη στιγμή της αγοράς και φροντίζουμε ώστε η ποιότητα, η τιμή και η συσκευασία να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σα. Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τη διαχείριση διακίνησης. Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Ειδικευόμαστε σε διάφορες ποικιλίες μαρουλιού (μαρούλι iceberg , ρωμαϊκή σαλάτα, Little Gem), μπρόκολα, αγκινάρες, κουνουπίδια, αγγούρια, ολλανδικά αγγούρια, διάφορες ποικιλίες ντομάτας (μακράς διατήρησης, Rebellion, τσαμπιά, ντοματίνια), λεμόνια, πορτοκάλια και μανταρίνια, διάφορες ποικιλίες πιπεριάς (California, Lamuyo), κ.λπ. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από τις κυριότερες αγορές της περιοχής και εμπορευόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά.

  2. FRUIT EXIM LLC

    Ουζμπεκιστάν

    Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

  1. CELESTINO GARCÍA MEDINA

    Ισπανία

    Η Celestino García Medina είναι επιχείρηση εμπορίας λαχανικών της επαρχίας της Καρθαγένης. Εάν αναζητάτε μια επιχείρηση που να εγγυάται τις απαραίτητες κινήσεις για την αγορά φρούτων και λαχανικών, σας προσφέρουμε αυτήν την εγγύηση και τον επαγγελματισμό που χρειάζεται το κατάστημά σας, αγοράζοντας σε καλή τιμή εμπόρευμα άριστης ποιότητας. Η ισπανική επιχείρησή μας ενεργεί ως μεσάζοντας στην πώληση λαχανικών σε δημοπρασία, σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και διαθέτει μακρόχρονη πείρα.

  2. APEX FRUIT VEGETABLE IMPORT EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία APEX FRUIT VEGETABLE IMPORT EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, εξαγωγες λαχανικων, και ψημενα φουντουκια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. MINGABIO GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MINGABIO GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  4. TEAMEX

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEAMEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσωπίδες προστασίας, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Προσωπίδες προστασίας, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία NAMAL EGYPT FOR IMPORT & EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, εξαγωγη φρουτων, και εξαγωγες λαχανικων. Έχει έδρα σε Alexandria, Αίγυπτος.

  6. SHAAN (TOP AFRICA FOOD)

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SHAAN (TOP AFRICA FOOD), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, εισαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  7. TERRES DU SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERRES DU SUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δημητριακά και σπόροι, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δημητριακά και σπόροι, και Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει έδρα σε Clairac, Γαλλία.

  8. CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE

    Ελβετία

    Η εταιρεία CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Biel / Bienne, Ελβετία.

  1. GARAY & COMPANY

    Περού

    Η εταιρεία GARAY & COMPANY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, τελωνειακες διαδικασιες για εισαγωγες, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και ενωσεις εισαγωγικων/ εξαγωγικων επιχειρησεων. Έχει έδρα σε Lima, Περού.

  2. CNR GLOBAL GROUP FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία CNR GLOBAL GROUP FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγείς φρούτων, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Meram/konya, Τουρκία.

  3. L&P GLOBAL

    Ισπανία

    Η εταιρεία L&P GLOBAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγή ελαιολάδου, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγέας κρασιών, και τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Valldoreix, Ισπανία.

  4. AGENT DE COMMERCE ORIENTÉ VERS L'IMPORT EXPORT DE PRODUITS AGROALIMENTAIRES.

    Αλγερία

    Η εταιρεία AGENT DE COMMERCE ORIENTÉ VERS L'IMPORT EXPORT DE PRODUITS AGROALIMENTAIRES., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Oran, Αλγερία.

  5. REWE - ZENTRAL-AKTIENGESELLSCHAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία REWE - ZENTRAL-AKTIENGESELLSCHAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

  6. LLC VODOLEY-COMPANY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία LLC VODOLEY-COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, χονδρικη πωληση τροφιμων, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  7. TSIOURVAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TSIOURVAS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. T & E INTERNATIONAL TRADERS

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία T & E INTERNATIONAL TRADERS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Fort Laudardale-Florida, Ηνωμένες Πολιτείες.

  9. BF REKORD KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία BF REKORD KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tokaj, Ουγγαρία.

  10. SE TRADE GMBH

    Γερμανία