• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορές φρούτων

Αποτελέσματα για

Μεταφορές φρούτων

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. AZERKOUK EXPORT

    Μαρόκο

    Η AZERKOUK EXPORT, με έδρα στην πόλη ΑΓΚΑΝΤΙΡ στην νότια ακτή του Ατλαντικού στο Μαρόκο, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία και την μεταφορά των φρούτων και των λαχανικών με βέλτιστη ποιότητα, ασφάλεια των τροφίμων και ιχνηλασιμότητα μέχρι την έναρξη. Εμπορευόμαστε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα ποιότητας σε ελκυστικές τιμές. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς συσκευασίες που τηρούν τα πρότυπα. Εξασφαλίζουμε την μεταφορά των εμπορευμάτων με αξιόπιστα μέσα. Προκειμένου να κατακτήσουμε μια πιστή πελατεία, τηρούμε τις προθεσμίες παράδοσης. Οι ομάδες μας επαγγελματιών είναι αποτελεσματικές ικανές να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε ειδική απαίτηση. Ομάδες που θα σας ακολουθήσουν σε όλη την αγοραστική σας διαδικασία και οι οποίες θα σας προσφέρουν μια ποιοτική εξυπηρέτηση μετά την πώληση καθώς και μια μόνιμη τηλεφωνική επίβλεψη. Χάρη στην εμπειρία μας, στις γνώσεις μας στον τομέα και στα ισχυρά μας κίνητρα, η AZERKOUK EXPORT αναζητά την ποιότητα των προϊόντων και θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων στους διανομείς και στους καταναλωτές.

  2. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  3. BEL'EXPORT

    Βέλγιο

    Η Bel'export είναι μια πολυλειτουργική εταιρεία φρούτων και λαχανικών. Η Bel'export εφοδιάζει τις αγορές με περίπου 80 000 τόνους φρούτων και λαχανικών ετησίως. Η ευελιξία της εταιρείας της επιτρέπει να ελέγξει πλήρως την παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων σε όλα τα βασικά της στάδια : από την καλλιέργεια ως την συγκομιδή, συμπεριλαμβανομένου τη διαλογή, την αποθήκευση, την συσκευασία και τη μεταφορά. Εφαρμόζονται αυστηρά οι πιο πρόσφατες μεθόδους καλλιέργειας οι οποίες επιβεβαιώνονται από τα διεθνή πιστοποιητικά : BRC, IFS, FAVV

  4. TSAGANELIAS FRUITS

    Ελλάδα

    Η εταιρεια μας δραστηριοποιείται στον χωρο της εμποριας και συσκευασιας φρουτων και λαχανικων απο το 1967 Κυρια δραστηριοτητα μας ειναι η συσκευασια και η εμπορια στην ελλαδα και σε χωρες της ευρωπης Κυρια προιοντα μας ειναι τα πορτοκαλια μανταρινια φραουλες καρπουζια πεπονια Στοχος μας η προσπάθεια να προσφερουμε υψηλής ποιότητας φρεσκα φρουτα χρησιμοποιοντας συχρονες μεθοδους συσκευασιας μεταφορας και συντηρησης των προιοντων μας. Το συσκευαστηριο μας βρισκεται σε ιδιοκτητο χωρο 3000τμ οπου διαθετουμε συγχρονες γραμμες συσκευασιας και τυποποιησης εσπεριδοειδων. καθως και ψυκτικους θαλαμους. Η εμπειρία μας καθως και η αγαπη για την δουλεια μας βοηθα να εξυπητετουμε τους ανθρώπους και τις εταιρείες που συνεργάζονται μαζιμας στον μεγιστο βαθμο

  5. PRIMA FRUITS NIKOLAEV SINGLE MEMBER P.C.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία PRIMA FRUITS NIKOLAEV δραστηριοποιείται στον τομέα εξαγωγής φρούτων από το 1998. Η εταιρεία έχει έδρα στα Παλατίτσια Ημαθίας, στην καρδιά της παραγωγής των κύριων φρούτων που εξάγει. Διαθέτει 5.000 τ.μ. εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν το συσκευαστήριο και ψυγεία συντήρησης ακτινιδίων για 4000 τόνους, τελευταίας τεχνολογίας. Η PRIMA FRUITS NIKOLAEV προμηθεύει τους πελάτες της με τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα. Έχει αναπτύξει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, αλλά επίσης και με τους προμηθευτές της που της δίνουν τα καλύτερά τους προϊόντα. Η PRIMA FRUITS NIKOLAEV διαθέτει επίσης και ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία για τη σωστή και έγκαιρη μεταφορά και παράδοση των προϊόντων της. Η PRIMA FRUITS NIKOLAEV στην πολυετή πορεία της προσπαθεί για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και για την ικανοποίηση των προμηθευτών της που βλέπουν τα προϊόντα τους να ταξιδεύουν και να πωλούνται σε διάφορα μέρη της γης. Τα κύρια προϊόντα που εξάγουμε είναι ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, ακτινίδια και μανταρίνια.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταφορές φρούτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις