• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρυδια

Αποτελέσματα για

Καρυδια

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. TERRANGO-COMPANY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TERRANGO-COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα μανγκο, μανγκο, καρυδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εξάγονται κόκκινες καυτερές πιπεριές, καυτερες πιπεριες, και ανανας. Έχει έδρα σε Conflans Ste Honorine, Γαλλία.

  2. SARL RIVIERE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL RIVIERE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια, αποφλοιωμενα καρυδια, καρυδια βραζιλιας, και συσκευασμενα καρυδια. Έχει έδρα σε Vinay, Γαλλία.

  3. SIIM

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανανας, μανγκο, καρυδες, και παπαγια. Έχει έδρα σε Rungis, Γαλλία.

  4. KONKORDIA FOOD

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία KONKORDIA FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα μανιταρια, κατεψυγμενα μανιταρια, και καρυδια. Έχει έδρα σε Bitola, Βόρεια Μακεδονία.

  5. GURU TRADERS

    Ινδία

    Η εταιρεία GURU TRADERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδα, και καρυδες. Έχει έδρα σε Srivilliputtur, Ινδία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PANEL IMPORT EXPORT

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία PANEL IMPORT EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδες. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  2. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  3. IS COMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

  4. ECOFRUIT (GREEN DESERT LLC)

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η EcoFruit είναι ένας προμηθευτής χονδρικής αποξηραμένων και φρέσκων φρούτων, λαχανικών, οσπρίων και καρυδιών, πεπονιών και ανάμεικτων κομποστών με έδρα το Ουζμπεκιστάν. Τηρούμε λειτουργικά μητρώα γενικής διοικητικής μέριμνας; αποστέλλουμε και εξάγουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Φροντίζουμε τους πελάτες μας και ακολουθούμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση ανάλογη των αναγκών τους. Διαθέτουμε περισσότερους από 100 διαφορετικούς τύπους προϊόντων που είναι φυσικά, οικολογικά προϊόντα, όλα με πιστοποιητικό ποιότητας. Μπορείτε να παραγγείλετε δείγματα των προϊόντων μας για να τα δοκιμάσετε.

  5. YEO SEAFOOD INDONESIA

    Ινδονησία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία YEO SEAFOOD INDONESIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, θαλασσινα, πιπεροριζα, Κύμινο, κανελα, γλυκανισο, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ινδική καρύδα, και ανανας. Έχει έδρα σε Surabaya, Ινδονησία.

  1. AFRICAN FOOD ETHICS COMPANY FRANCE SENEGAL

    Σενεγάλ

    Η AFE COMPANY είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην εξαγωγή εξωτικών φρούτων, εσπεριδοειδών και λαχανικών από την Αφρική.Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τα φρούτα και λαχανικά αφρικάνικης προέλευσης και έτσι να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης των Αφρικανών παραγωγών. Εργαζόμαστε αποκλειστικά με πιστοποιημένους παραγωγούς, και έτσι μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με άριστη ιχνηλασιμότητα των τροφίμων. Η προτεραιότητα μας είναι η ιχνηλάτηση των τροφίμων. Στην καρδιά της AFE COMPANY, ακολουθούμε τα προϊόντα από τους προμηθευτές ως τους καταναλωτές συλλέγοντας τα έγγραφα πιστοποίησης, τις μικροβιολογικές αναλύσεις...ώστε να μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας για την παροχή υγιεινών, νόμιμων και πιστών προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλ. μήνυμα ή μέσω τηλεφώνου, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

  2. CHARALAMPOS SIOPIS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία CHARALAMPOS SIOPIS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιπρόσωπος παραγωγών, Φρέσκα φρούτα, Κεράσια βερίκοκα ροδάκινα αχλάδια μήλα δαμάσκηνα μήλα, και Αμύγδαλα φουντούκια καρύδια. Έχει έδρα σε Aridaia, Ελλάδα.

  1. LITKOV

    Ουκρανία

    Η εταιρεία LITKOV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψίχα καρυδιού, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και γενικες αγορες φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Uzhgorod, Ουκρανία.

  2. SABARI AGRO PRODUCT

    Ινδία

    Η εταιρεία SABARI AGRO PRODUCT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ινδική καρύδα. Έχει έδρα σε Krishnagiri, Ινδία.

  3. BR FRESH EXOTICS

    Κάτω Χώρες

    Η BR Fresh Exotics BV είναι ολλανδική εταιρεία εισαγωγής φρέσκων προϊόντων που εισάγει κυρίως εξωτικά προϊόντα. Η BR Fresh Exotics BV έχει επίσης γραφείο στην Ιταλία. Δεν είμαστε μόνο μεσίτες, εισάγουμε επίσης απευθείας από την Κίνα, τη Γκάνα και τη Νότια Αμερική. Εισάγουμε : Πιπερόριζα, γλυκοπατάτα, λάιμ, παπάγια, γιούκα (Μανιόκα), έντο (κεφάλι τάρο), μπανάνα plantain, καυτερές πιπεριές, γλυκοπατάτες, Πεπόνια, κρεμμύδια, ανανάς, μάνγκο, μπάμια, Ινδική καρύδα, φυσαλίς, Φρούτα του πάθους και πολλά άλλα φρούτα και λαχανικά.

  4. TEGAIA KTIMA KYRIAKOULI

    Ελλάδα

    Η εταιρία TeGaia ΚΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ εδρεύει και δραστηριοποιείται σε κοντινή απόσταση από την αρχαία πόλη της Τεγέας, σε υψόμετρο 650 μέτρα στο κέντρο της Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια επιχείρηση με οικογενειακό χαρακτήρα που ασχολείται με την καλλιέργεια, παραγωγή, αποθήκευση, τυποποίηση και συσκευασία πρότυπων αγροτικών προϊόντων. Αν και η προσπάθεια πήρε επιχειρησιακό χαρακτήρα μόλις το 2020, η οικογένεια Κυριακούλη καταπιάνεται με τα χώματα και το χώρο της γεωργίας από τα τέλη του 1890. Οι εγκαταστάσεις μας ακολουθούν όλες τις απαιτήσεις Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς και διασφάλισης Ασφαλούς Διακίνησης τους, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000. Τα προϊόντα που καλλιεργούνται στις εκτάσεις μας είναι τα εξής: Πατάτες Μήλα Στάρκιν – Φούτζι Μήλα ΠΟΠ Delicious Πιλαφά Αχλάδια Οινοποιήσιμα σταφύλια Καρύδια Κεράσια Βύσσινα