• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρπουζια

Αποτελέσματα για

Καρπουζια

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MELIORAFRESH (BESTTRADE)

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Meliorafresh, τον κύριο προμηθευτή σας για φρέσκα φρούτα και λαχανικά ανώτερης κατηγορίας της Τουρκίας. Με ιστορία άνω των 30 ετών, εξελισσόμαστε συνεχώς προκειμένου να καλύπτουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Η πρόσφατη επέκτασή μας στην Ανατολική Ευρώπη αντανακλά την αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση παγκόσμιων αγορών και στη διάθεση εξαιρετικών προϊόντων σε διακεκριμένους πελάτες παγκοσμίως. Θέτουμε ως προτεραιότητα τη φρεσκάδα και την καθαρότητα, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής για την τήρηση των ανώτατων προτύπων υγιεινής και ασφάλειας. Τα βιολογικά προϊόντα μας διασφαλίζουν ό, τι καλύτερο παρέχει η φύση και καταλήγουν σε εσάς με ολοκληρωμένες δυνατότητες διοικητικής μέριμνας. Εξερευνήστε το ευρύ φάσμα των σχολαστικά επιλεγμένων προϊόντων μας που είναι προσαρμοσμένα σε κάθε επιθυμητή γεύση και προτίμηση. Διαθέτουμε μεγάλη επιλογή ποικιλιών τομάτας που περιλαμβάνει κοινές και ροζ τομάτες, τομάτες Ρόμα, οβάλ τομάτες, τομάτες Seyit και Cocktail, καθώς και στρογγυλές τομάτες. Η γκάμα μας σε πιπεριές καλύπτει όλες τις προτιμήσεις με πιπεριές California, Charleston, Hot Charleston, πράσινες πιπεριές κέρατα, πιπεριές για γεμιστά, κόκκινες Capia, κόκκινες τσίλι, πράσινες τσίλι, ουγγρικές πιπεριές, ουγγρικές Charlie και Bianca. Εξερευνήστε τις ποικιλίες μας αγγουριών — κοινά, Silor και μυτερά — ή απολαύστε φρέσκα κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal & κοινές), καρπούζια, πεπόνια, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, κίτρα, βερίκοκα, ροδάκινα και φράουλες. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας και η οργανωμένη διοικητική μέριμνά μας διασφαλίζουν τη γρήγορη παράδοση της παραγγελίας σας σε άριστη κατάσταση διατηρώντας τη φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων μας σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. Durdaslar

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Durdaslar είναι κορυφαίος χονδρέμπορος φρούτων και λαχανικών στην Kumluca/Antalya και στην ευρύτερη περιοχή από το 1989. Ιδρύθηκε από τον Durmuş Durdaş και τους τρεις γιους του, η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί υπό την τρίτη γενιά, αναπτύσσοντας την οικογενειακή κληρονομιά.Η Durdaslar έχει αναπτυχθεί σημαντικά μέχρι να αποτελεί πλέον μια κορυφαία οργάνωση στην περιοχή και στην χώρα. Η ετήσια μας ικανότητα εφοδιασμού ξεπερνά 120 000 τόνους λαχανικών και Φρούτων και προσπαθούμε, μέσω θεσμοθέτησης, για συνεχή βελτίωση. Το 2003, το εργοστάσιο μας συσκευασίας έγινε μια πλήρως αυτόνομη επιχείρηση, εξυπηρετώντας την Kumluca με εγκαταστάσεις ψυχρής αποθήκευσης 3000 τόνων. Ανοίξαμε μια αντιπροσωπεία στην περιοχή της Elmali το 2011 και αναπτύχθηκε με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Antalya. Διαθέτουμε επίσης θυγατρική στην Βουλγαρία, παρέχοντας ψυχρή αποθήκευση στους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε στους καταναλωτές φρέσκα λαχανικά και φρούτα κατά την παραγωγή, ακριβώς σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα και προθεσμία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορες ποικιλίες ντομάτας (όπως παραδοσιακή, ροζ, μοβ, οβάλ, ντοματίνια, κοκτέιλ, στρογγυλές κ.λπ), ποικιλίες πιπεριών (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, κ.λπ.), ποικιλίες αγγουριών (παραδοσιακά, Silor, Spiky), κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal και παραδοσιακή μελιτζάνα), καρπούζι, πεπόνι, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, βερίκοκα, ροδάκινα, φράουλες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας !

  3. AGROPRODUCTS A.E.

    Ελλάδα

    Η ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στην παραγωγή και συσκευασία νωπών φρούτων και λαχανικών με κυριότερα προϊόντα την πατάτα και τα καρπούζια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2006 σαν ατομική επιχείρηση ενώ το 2012 έγινε Α.Ε. αλλά οι ιδιοκτήτες και τα μέλη της εταιρείας είναι στο χώρο της παραγωγής πατάτας και καρπουζιών πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα παράλληλα με το εμπόριο εξακολουθούμε να καλλιεργούμε οι ίδιοι μεγάλες εκτάσεις αγροτεμαχίων και να παράγουμε τα δικά μας προϊόντα. Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα κάνουμε συνέχεια εξονυχιστικούς ελέγχους, από τη φύτευση μέχρι και τη διανομή τους τα προϊόντα μας ελέγχονται αυστηρά από τους ειδικευμένους γεωπόνους για την πιστή εφαρμογή των κανόνων πιστοποίησης. Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα χρησιμοποιούνται μόνο εφόσον είναι εγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς πίνακες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η χρήση τους γίνεται κάτω από αυστηρό έλεγχο ώστε να διασφαλίσει η εταιρεία ότι το προϊόν της θα είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα. Για το λόγο αυτό στο τέλος της καλλιεργητικής περιόδου αποστέλλονται δείγματα προς έλεγχο τυχόν υπολειμμάτων. Επίσης εξασφαλίζουμε καλύτερες τιμές διότι η πλειοψηφία των προϊόντων μας προέρχεται από δικιά μας παραγωγή γεγονός που μας επιτρέπει να ανταγωνιστούμε τις τιμές της αγοράς.

  4. ORTOSI

    Ιταλία

    Η Azienda Agricola ORTOSI είναι μια νέα οικογενειακή επιχείρηση του αγροτικού τομέα, που εξασφαλίζει στους πελάτες της ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων. Οι νέες τεχνολογίες μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε παραγωγές υψηλής ποιότητας, μειώνοντας παράλληλα στο ελάχιστο τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  5. AMIFRUIT

    Ισπανία

    Η εταιρεία AMIFRUIT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρπουζια, πεπονια, ντοματακια, και μαρουλια. Έχει έδρα σε Picanya-Valencia, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EURO SERVISE GROUP

    Ουκρανία

    Η εταιρεία EURO SERVISE GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, πωληση φρουτων χονδρικης, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, Λαχανικά φρέσκα, και καρπουζια. Έχει έδρα σε Kherson, Ουκρανία.

  2. ATLAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATLAS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρπουζια, και φραουλες. Έχει έδρα σε Kassel, Γερμανία.

  3. GUARDIAN WORLD GROUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία GUARDIAN WORLD GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χουρμαδες, σκορδο, καρπουζια, και ακτινιδια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. FRUITLIFE

    Ουκρανία

    Η εταιρεία FRUITLIFE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Φρούτα, Μούρα, Φρούτα, μηλα, και καρπουζια. Έχει έδρα σε Dnepr, Ουκρανία.

  5. DEMIR SEBZE MEYVE

    Τουρκία

    Η εταιρεία DEMIR SEBZE MEYVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαρουλια, συκα, και καρπουζια. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  1. FRUITSUP

    Τυνησία

    Η εταιρεία FRUITSUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρπουζια, και φραγκοσυκα. Έχει έδρα σε Monastir, Τυνησία.

  2. BERJA FRUTAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία μας, Berja Frutas S.A., είναι χονδρέμπορος φρούτων, λαχανικών και οπωροκηπευτικών προϊόντων. Βρισκόμαστε στην Almeria. Προτείνουμε την καλύτερη ποιότητα της αγοράς, πουλάμε απευθείας από τον παραγωγό και διανέμουμε σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εξάγουμε φρούτα, λαχανικά και οπωροκηπευτικά προϊόντα. Εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας. Εξαγωγή φρούτων και λαχανικών.

  1. CILIBIJA - 97

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία CILIBIJA - 97, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σταφυλι, συσκευασμενα καρπουζια, κρεμμυδια, και λαχανο. Έχει έδρα σε Gevgelija, Βόρεια Μακεδονία.

  2. FRUIT & VEG F.E. - SAMOUILIDIS JOSEF

    Ελλάδα

    Η εταιρεία FRUIT & VEG F.E. - SAMOUILIDIS JOSEF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενα καρπουζια. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

  3. POLITIS BROS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία POLITIS BROS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεώμηλα (πατάτες), Σκόρδα, συσκευασμενα καρπουζια, Γεώμηλα (πατάτες), και Σκόρδα. Έχει έδρα σε Ag.i.rentis/greece, Ελλάδα.

  4. SEVINC YAS MEYVE SEBZE

    Τουρκία

    Η εταιρεία SEVINC YAS MEYVE SEBZE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πεπονια, συσκευασμενα καρπουζια, ντοματες, και πιπεριες. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  5. OLGA KIZIRIDOU FRUIT EXPORT-GREECE WASSERMELONEN

    Ελλάδα

    Η εταιρεία OLGA KIZIRIDOU FRUIT EXPORT-GREECE WASSERMELONEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενα καρπουζια. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

  6. MG DIENSTLEISTUNGEN UG IMPORT & EXPORT

    Γερμανία

    Η εταιρεία MG DIENSTLEISTUNGEN UG IMPORT & EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, συσκευασμενα καρπουζια, εξωτικα φρουτα, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Αρώματα φρούτων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. LEVA-STENA

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία LEVA-STENA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα καρπουζια, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Novo Selo, Βόρεια Μακεδονία.

  8. TSAGA MELONS

    Ελλάδα

    Εμείς στην Tsaga Melons θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε. Είμαστε μια μεσαίου μεγέθους οικογενειακή εταιρεία στην τρίτη γενιά. Ξεκίνησε το 1973 με πωλήσεις στην αγορά και γενικές λιανικές πωλήσεις. Από το 1982 ο γιος ανέλαβε την επιχείρηση. Την ίδια χρονιά άρχισε να εισάγει επιλεγμένα Καρπούζια από την Ελλάδα για την Γερμανία. Το 2013 η οικογενειακή επιχείρηση πήγε στην τρίτη γενιά, κόρη Τσάγκα Παναγιώτα. Στην αρχή (1982) υπήρχαν περίπου 10 φορτηγά ανά σεζόν, σήμερα υπάρχουν ήδη πάνω από 400 φορτηγά που πωλούνται σε όλη τη Γερμανία, καθώς και στην Ολλανδία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, την Αγγλία και την Τσεχική Δημοκρατία, Σουηδία και Κόσοβο . Τα κύρια προϊόντα εισαγωγής μας είναι τα καρπούζια, αυτά επιλέγονται από εμάς προσωπικά στην Ελλάδα και συσκευάζονται και φορτώνονται επιτόπου από ειδικούς χρησιμοποιώντας τη νέα μας μηχανή διαλογής. Η νέα μηχανή διαλογής έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει τα καρπούζια.Σας εγγυόμαστε μόνο πρώτης κατηγορίας και άψογοι ποιότητα. Τα άλλα προϊόντα μας είναι φράουλες, πορτοκάλια, μανταρίνια, πατάτες Ροδάκινο.

  1. TSAGANELIAS FRUITS

    Ελλάδα

    Η εταιρεια μας δραστηριοποιείται στον χωρο της εμποριας και συσκευασιας φρουτων και λαχανικων απο το 1967 Κυρια δραστηριοτητα μας ειναι η συσκευασια και η εμπορια στην ελλαδα και σε χωρες της ευρωπης Κυρια προιοντα μας ειναι τα πορτοκαλια μανταρινια φραουλες καρπουζια πεπονια Στοχος μας η προσπάθεια να προσφερουμε υψηλής ποιότητας φρεσκα φρουτα χρησιμοποιοντας συχρονες μεθοδους συσκευασιας μεταφορας και συντηρησης των προιοντων μας. Το συσκευαστηριο μας βρισκεται σε ιδιοκτητο χωρο 3000τμ οπου διαθετουμε συγχρονες γραμμες συσκευασιας και τυποποιησης εσπεριδοειδων. καθως και ψυκτικους θαλαμους. Η εμπειρία μας καθως και η αγαπη για την δουλεια μας βοηθα να εξυπητετουμε τους ανθρώπους και τις εταιρείες που συνεργάζονται μαζιμας στον μεγιστο βαθμο

  2. PAPRIKA

    Ελλάδα

    ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Ξερά κρεμμύδια (λευκά και κόκκινα), σκόρδα τομάτες, αγγούρια, μελιτζάνες, πρασινάδες όπως άνιθο, μαϊδανό, σέλινο, λάχανα, κουνουπίδια, μπρόκολα. Ροδάκινα λεμονάτα, καρπούζια, πεπόνια, σταφύλια επιτραπέζια και κρασοστάφυλα. ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ: Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, ροδάκινα, νεκταρίνια, σταφύλι σταφίδα, πατάτες, μανιτάρια πλευρώτους.

  3. PETIKAS IMPORT&EXPORT

    Ελλάδα

    H εταιρία, ιδρύθηκε από τον κ. Χρήστο Πετικά και ασχολείται με την διαλογή – συσκευασία – συντήρηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, όπως ροδάκινα, νεκταρίνια, μήλα, ακτινίδια, καρπούζια , σταφύλια , αγγούρια , και πολλά άλλα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, από έμπειρους παραγωγούς .

  4. AGRAVIA K' CO LTD

    Ελλάδα

    Παραγωγη σε ιδιοκτητες εκτασεις( φραουλες θερμοκηπιου καρπουζια πατατες λαχανιακα) και εμποριατυποποιηση συσκευασια πιστοποιημενων αγροτικων προοιοντων.Συσκευαστηρια τυποποιητηρια ψυγεια ( προψυκτηρια) κ' συντηρησησοποροκηπευτηκων.Εισαγωγες - εξαγωγες