• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καροτσια

Αποτελέσματα για

Καροτσια

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  3. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Χυμοί φρούτων, Γεώμηλα (πατάτες), Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Burgas, Βουλγαρία.

  4. POLISH-VEGETABLES.EU

    Πολωνία

    Η εταιρεία POLISH-VEGETABLES.EU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καροτα, μηλα, λαχανο, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Legionowo, Πολωνία.

  5. AZIENDA AGRICOLA VENDITTI FABIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA VENDITTI FABIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα λαχανικα, καροτα, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Luco Dei Marsi, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. POLSKATRADE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POLSKATRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, πατατες, καροτα, κρεμμυδια, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Heemskerk, Κάτω Χώρες.

  2. OUI FRESH - NORBERTO CRUZ

    Γαλλία

    Η εταιρεία OUI FRESH - NORBERTO CRUZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καροτα, γογγυλια, λαχανο, και πατατες. Έχει έδρα σε Châteauroux, Γαλλία.

  3. AGROBELARUS

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία AGROBELARUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες, μηλα, και καροτα. Έχει έδρα σε Minsk Region, Λευκορωσία.

  4. VICTORIA MONDIAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VICTORIA MONDIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, πατατες, καροτα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  5. DAUCHY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DAUCHY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα χονδρικης, πατατες, καροτα, και Εξαγωγή - συσκευασμένες πατάτες. Έχει έδρα σε Westouter, Βέλγιο.

  1. VEGFRUIT

    Πολωνία

    Η εταιρεία VEGFRUIT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανο, καροτα, κρεμμυδια, και σελινο. Έχει έδρα σε Koniusza, Πολωνία.

  2. GRADINA SEMPERVIRENS ( THE OLD GREEN GARDENS)

    Ρουμανία

    Η εταιρεία GRADINA SEMPERVIRENS ( THE OLD GREEN GARDENS), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες νεας σοδειας, καροτα, και σελινο. Έχει έδρα σε Galati, Ρουμανία.

  1. F.U.H. VIKOB

    Πολωνία

    Η εταιρεία F.U.H. VIKOB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, μηλα, καροτα, Φρούτα, και λαχανο. Έχει έδρα σε Grójec, Πολωνία.

  2. OPTIMA FOOD

    Ισπανία

    Η εταιρεία OPTIMA FOOD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, καροτα, Σκόρδα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  3. GRIMEX

    Βέλγιο

    Η εταιρεία GRIMEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και καροτα. Έχει έδρα σε Ardooie, Βέλγιο.

  4. HEEGSMA BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEEGSMA BV, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρεμμύδια, καροτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κρεμμύδια. Έχει έδρα σε Lemmer, Κάτω Χώρες.