• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελαιολαδο

Αποτελέσματα για

Ελαιολαδο

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  3. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  4. FRUSANTOS - FRUTOS SELECCIONADOS, SA

    Πορτογαλία

    Η FRUSANTOS, SA παράγει και εμπορεύεται γεωργικά προϊόντα, όπως πατάτες σποράς, πατάτες κατανάλωσης, κρεμμύδια, κάστανα, μήλα, κεράσια και ελαιόλαδο. Η παραγωγή μας σε πατάτες κοινής κατανάλωσης διαθέτει πιστοποίηση κατά την Global Gap. Διαθέτουμε πιστοποιήσεις ISO 22000 και ISO 14001. Στην Πορτογαλία ανεφοδιάζουμε την ευρεία διανομή και τους εμπόρους χονδρικής, σε διεθνές επίπεδο, την ΕΕ, τον Καναδά, τις χώρες ΕΑΕ και την βραζιλία. Οι πωλήσεις μας ανέρχονται σε τζίρο 12 εκατ.€ ετησίως.

  5. PREMIUMGROUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία PREMIUMGROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη φρουτων, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INTERNATIONAL SMART BUSINESS SUARL

    Τυνησία

    Η εταιρεία INTERNATIONAL SMART BUSINESS SUARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρύζι, χουρμαδες, ψαρια σε κονσερβα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρύζι. Έχει έδρα σε Ariana, Τυνησία.

  2. BANCARRY SCI SARL

    Τυνησία

    Η εταιρεία BANCARRY SCI SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα, ελαιολαδο, και κονσερβες σε λαδι. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  3. TURQUAGRO LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία TURQUAGRO LTD., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσπεριδοειδη, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Aydin, Τουρκία.

  4. TEROS GIDA

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEROS GIDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  5. JPM TRANSACTIONS

    Ισπανία

    Η εταιρεία JPM TRANSACTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Muxtamel - Alicante, Ισπανία.

  1. PELLAS FRUITS IKE

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία PELLAS FRUITS IKE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εξαγωγή ελαιολάδου, και πολτοι φρουτων. Έχει έδρα σε Blagoevgrad, Βουλγαρία.

  2. L&P GLOBAL

    Ισπανία

    Η εταιρεία L&P GLOBAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγή ελαιολάδου, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγέας κρασιών, και τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Valldoreix, Ισπανία.

  1. ANDALUZ MARKET EXPORT

    Ισπανία

    Η εταιρεία ANDALUZ MARKET EXPORT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγες λαχανικων, και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής. Έχει έδρα σε Carboneras, Ισπανία.

  2. MILTIADIS FARMAS SRL

    Ρουμανία

    Εισαγωγες - εξαγωγες αγροτικων προιοντων φρουτα - λαχανικα ελαιολαδο - επιτραπεζιες ελιες