• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αχλαδοσχημοι διακοπτες

Αποτελέσματα για

Αχλαδοσχημοι διακοπτες

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. VERGRO

    Βέλγιο

    Από το 1968, η Vergro NV συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εξαγωγικών εταιρειών λαχανικών και φρούτων. Η Vergro εξάγει κυρίως βελγικά προϊόντα σε όλη την Ευρώπη και επί του παρόντος προς περισσότερες από 20 χώρες προορισμού. Η €ureka Fresh και η BMasters είναι δύο επωνυμίες που της ανήκουν. Μόνο προϊόντα ανώτερης ποιότητας μπορούν να φέρουν αυτές τις επωνυμίες. Η επιχείρηση Vergro ειδικεύεται στις ντομάτες, τα ντοματίνια, τα πράσα, τις σαλάτες, τις φράουλες, τα μήλα και τα αχλάδια. Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση Globalgap. Η Vergro διαθέτει πιστοποίηση Autocontrole και Q&S.

  2. CENTRUM HANDLOWE S.C HENRYK I WOJCIECH WRÓBEL

    Πολωνία

    Η εταιρεία CENTRUM HANDLOWE S.C HENRYK I WOJCIECH WRÓBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες, κερασια, αχλαδοσχημοι διακοπτες, και μηλα. Έχει έδρα σε Obrazów, Πολωνία.

  3. OZ INCIR TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία OZ INCIR TARIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενα συκα, αχλαδοσχημοι διακοπτες, συσκευασμενα ροδακινα, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. MURAT SOGUK HAVA DEPOSU VE PAKETLEME TESISI

    Τουρκία

    Η εταιρεία MURAT SOGUK HAVA DEPOSU VE PAKETLEME TESISI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στερεωση/τοποθετηση εμπορευματων, αχλαδοσχημοι διακοπτες, μηλα, και εμπορια μηλων. Έχει έδρα σε Konya / Eregli, Τουρκία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αχλαδοσχημοι διακοπτες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις