• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυμοί φρούτων και λαχανικών

Αποτελέσματα για

Χυμοί φρούτων και λαχανικών

ΤουρκίαΦρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR

    Τουρκία

    Η εταιρεία METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί φρούτων, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί φρούτων, και Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  2. ASYA FRESH

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Asya Fresh, τον κορυφαίο εξαγωγέα άριστης ποιότητας φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Τουρκίας από το 2016. Αξιοποιώντας τη στενή σχέση μας με τη διοίκηση του λιμένα Samsun και το άριστα εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό μας, επεκτείνουμε συνεχώς τις δυνατότητές μας στη διοικητική μέριμνα ενισχύοντας τον ετήσιο εξαγωγικό μας όγκο. Στην Asya Fresh, η βιωσιμότητα αποτελεί βασική μας αξία. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας βιολογικά φρούτα, όπως ρόδια και κεράσια και εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση με τη δική μας ομάδα επαγγελματιών. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας που περιλαμβάνει: •ρόδια •κεράσια •νεκταρίνια και ροδάκινα •σουλτανίνες •σταφύλια Red Globe •αχλάδια •κυδώνια •δαμάσκηνα •βερίκοκα •σύκα •διάφορες ποικιλίες τομάτας •πιπεριές για γεμιστά •καυτερές πιπεριές •αγγούρια •κολοκυθάκια •γκρέιπ-φρουτ •πορτοκάλια •μανταρίνια •λεμόνια Ειδικευόμαστε στα ρόδια, στα κεράσια και σε ένα ποικίλο φάσμα τοπικών φρούτων και λαχανικών συμπεριλαμβανομένων νεκταρινιών, ροδακίνων, βερίκοκων και πιπεριών και διατηρούμε αποθήκες σε στρατηγικά σημεία στην Antalya, στη Mersin και στη Manisa. Με το ειδικό μας πρόγραμμα παρέχουμε σε επιλεγμένους παραγωγούς την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί μας στο πλαίσιο μιας μακροπρόθεσμης εταιρικής σχέσης. Με την αποκλειστική σύμβαση εφοδιασμού, παρέχουμε ασφάλεια και ένα συντονισμένο πλαίσιο για κοινά προγράμματα, διασφαλίζοντας για εσάς τον αγοραστή αξιόπιστο εφοδιασμό με υψηλής ποιότητας προϊόντα και οφέλη στενής συνεργασίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες. Με δυνατότητες παράδοσης σε παγκόσμιο επίπεδο, η Asya Fresh καλύπτει διάφορες αγορές παρέχοντας ανώτερης κατηγορίας προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

  3. Durdaslar

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Durdaslar είναι κορυφαίος χονδρέμπορος φρούτων και λαχανικών στην Kumluca/Antalya και στην ευρύτερη περιοχή από το 1989. Ιδρύθηκε από τον Durmuş Durdaş και τους τρεις γιους του, η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί υπό την τρίτη γενιά, αναπτύσσοντας την οικογενειακή κληρονομιά.Η Durdaslar έχει αναπτυχθεί σημαντικά μέχρι να αποτελεί πλέον μια κορυφαία οργάνωση στην περιοχή και στην χώρα. Η ετήσια μας ικανότητα εφοδιασμού ξεπερνά 120 000 τόνους λαχανικών και Φρούτων και προσπαθούμε, μέσω θεσμοθέτησης, για συνεχή βελτίωση. Το 2003, το εργοστάσιο μας συσκευασίας έγινε μια πλήρως αυτόνομη επιχείρηση, εξυπηρετώντας την Kumluca με εγκαταστάσεις ψυχρής αποθήκευσης 3000 τόνων. Ανοίξαμε μια αντιπροσωπεία στην περιοχή της Elmali το 2011 και αναπτύχθηκε με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Antalya. Διαθέτουμε επίσης θυγατρική στην Βουλγαρία, παρέχοντας ψυχρή αποθήκευση στους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε στους καταναλωτές φρέσκα λαχανικά και φρούτα κατά την παραγωγή, ακριβώς σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα και προθεσμία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορες ποικιλίες ντομάτας (όπως παραδοσιακή, ροζ, μοβ, οβάλ, ντοματίνια, κοκτέιλ, στρογγυλές κ.λπ), ποικιλίες πιπεριών (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, κ.λπ.), ποικιλίες αγγουριών (παραδοσιακά, Silor, Spiky), κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal και παραδοσιακή μελιτζάνα), καρπούζι, πεπόνι, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, βερίκοκα, ροδάκινα, φράουλες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας !

  4. MELIORAFRESH (BESTTRADE)

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Meliorafresh, τον κύριο προμηθευτή σας για φρέσκα φρούτα και λαχανικά ανώτερης κατηγορίας της Τουρκίας. Με ιστορία άνω των 30 ετών, εξελισσόμαστε συνεχώς προκειμένου να καλύπτουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Η πρόσφατη επέκτασή μας στην Ανατολική Ευρώπη αντανακλά την αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση παγκόσμιων αγορών και στη διάθεση εξαιρετικών προϊόντων σε διακεκριμένους πελάτες παγκοσμίως. Θέτουμε ως προτεραιότητα τη φρεσκάδα και την καθαρότητα, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής για την τήρηση των ανώτατων προτύπων υγιεινής και ασφάλειας. Τα βιολογικά προϊόντα μας διασφαλίζουν ό, τι καλύτερο παρέχει η φύση και καταλήγουν σε εσάς με ολοκληρωμένες δυνατότητες διοικητικής μέριμνας. Εξερευνήστε το ευρύ φάσμα των σχολαστικά επιλεγμένων προϊόντων μας που είναι προσαρμοσμένα σε κάθε επιθυμητή γεύση και προτίμηση. Διαθέτουμε μεγάλη επιλογή ποικιλιών τομάτας που περιλαμβάνει κοινές και ροζ τομάτες, τομάτες Ρόμα, οβάλ τομάτες, τομάτες Seyit και Cocktail, καθώς και στρογγυλές τομάτες. Η γκάμα μας σε πιπεριές καλύπτει όλες τις προτιμήσεις με πιπεριές California, Charleston, Hot Charleston, πράσινες πιπεριές κέρατα, πιπεριές για γεμιστά, κόκκινες Capia, κόκκινες τσίλι, πράσινες τσίλι, ουγγρικές πιπεριές, ουγγρικές Charlie και Bianca. Εξερευνήστε τις ποικιλίες μας αγγουριών — κοινά, Silor και μυτερά — ή απολαύστε φρέσκα κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal & κοινές), καρπούζια, πεπόνια, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, κίτρα, βερίκοκα, ροδάκινα και φράουλες. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας και η οργανωμένη διοικητική μέριμνά μας διασφαλίζουν τη γρήγορη παράδοση της παραγγελίας σας σε άριστη κατάσταση διατηρώντας τη φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων μας σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. DTY FRESH

    Τουρκία

    Η εταιρεία DTY FRESH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, φρεσκα λαχανικα, και συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GOKNUR

    Τουρκία

    Η εταιρεία GOKNUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων, και κατεψυγμενα φρουτα. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

  2. TOF TARIM GIDA VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία TOF TARIM GIDA VE DIS TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, γεωργικα προϊοντα, εξαγωγη, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. STARKISS

    Τουρκία

    Η εταιρεία STARKISS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, αποξηραμενα λαχανικα, φρουτα και λαχανικα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  4. GÜLER TICARET ALIM SATIM KOMISYON

    Τουρκία

    Η εταιρεία GÜLER TICARET ALIM SATIM KOMISYON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

  5. COMFORT IMPORT&EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία COMFORT IMPORT&EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, εξαγωγη, φρουτα και λαχανικα, και γαλοπουλε. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  1. TEKIN GIDA

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEKIN GIDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, φρουτα και λαχανικα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  2. ATM TARIM VE IHRACAT

    Τουρκία

    Η εταιρεία ATM TARIM VE IHRACAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Isparta, Τουρκία.

  1. TOS TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία TOS TARIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, και γενικες αγορες φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  2. EMONA CO,LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία EMONA CO,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  3. ERDOENMEZ GIDA ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία ERDOENMEZ GIDA ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη, φρουτα και λαχανικα, Μονάδες καθαρισμού των υδάτων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. EXPORT-IMPORT OF VEGETABLES-FRUITS

    Τουρκία

    Η εταιρεία EXPORT-IMPORT OF VEGETABLES-FRUITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη λαχανικων, και εξαγωγή φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  5. AL-RUHA ITH. IHR. TURIZM TIC.

    Τουρκία

    Η εταιρεία AL-RUHA ITH. IHR. TURIZM TIC., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκευασμενα φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  6. JET MEYVE SEBZE/JET FRUITS VEGETABLES

    Τουρκία

    Η εταιρεία JET MEYVE SEBZE/JET FRUITS VEGETABLES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε antalya, Τουρκία.

  7. ALPEKS TARIM URUNLERI SAN TIC AS

    Τουρκία

    Η εταιρεία ALPEKS TARIM URUNLERI SAN TIC AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και εμπόριο φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. GULEROGLU CITRUS

    Τουρκία

    Η εταιρεία GULEROGLU CITRUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσπεριδοειδη, παρασκευασμενα φρουτα και λαχανικα, φυσικα τροφιμα, και εξωτικα φρουτα. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  1. WEST TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία WEST TARIM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  2. TEROS GIDA

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEROS GIDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  3. YILDIZBAKANLAR TARIM YAŞ MEYVE SEBZE

    Τουρκία

    Η εταιρεία YILDIZBAKANLAR TARIM YAŞ MEYVE SEBZE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκευασμενα φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Tarsus, Τουρκία.

  4. MERTAR AGRICULTURE LIMITED COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία MERTAR AGRICULTURE LIMITED COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Aydin, Τουρκία.

  5. MIRAMAR TARIM GIDA LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία MIRAMAR TARIM GIDA LTD STI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκευασμενα φρουτα και λαχανικα, Μονάδες καθαρισμού των υδάτων, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και εξαγωγες λαχανικων. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  6. GULEROGLU FASON CİTRUS

    Τουρκία

    Η εταιρεία GULEROGLU FASON CİTRUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη φρουτων, και παρασκευασμενα φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  7. WWW.HEPTAZE.COM.TR

    Τουρκία

    Η εταιρεία WWW.HEPTAZE.COM.TR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  8. BERUSA FRESH GIDA VE TARIM ÜRÜNLERI

    Τουρκία

    Η εταιρεία BERUSA FRESH GIDA VE TARIM ÜRÜNLERI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα τροφιμα, αποξηραμενα φρουτα, ακτινιδια, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  9. ORKO EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία ORKO EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη φρουτων, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, και δυναμωτικα ροφηματα. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  10. OZ INCIR TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία OZ INCIR TARIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενα συκα, αχλαδοσχημοι διακοπτες, συσκευασμενα ροδακινα, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν