• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυμοί φρούτων και λαχανικών

Αποτελέσματα για

Χυμοί φρούτων και λαχανικών

ΠερούΦρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. INVERSIONES EXPORT AMÉRICA SAC

    Περού

    Η εταιρεία INVERSIONES EXPORT AMÉRICA SAC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Huaura-Perú, Περού.

  2. MAYRA PERU SAC

    Περού

    Η εταιρεία MAYRA PERU SAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Lima, Περού.

  3. MISKA AGRIBUSINESS SAC

    Περού

    Η εταιρεία MISKA AGRIBUSINESS SAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε La Molina, Lima, Περού.

  4. CHEXIMFOOD

    Περού

    Η εταιρεία CHEXIMFOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση. Έχει έδρα σε Lima, Περού.

  5. AMAZON FRESH FRUITS & VEGETABLES

    Περού

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TICO GREENS, SAC

    Περού

    Η εταιρεία TICO GREENS, SAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Οσπρια ξηρά, εξαγωγη φρουτων, Λαχανικά φρέσκα, και Οσπρια ξηρά. Έχει έδρα σε Miraflores, Περού.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυμοί φρούτων και λαχανικών

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες