• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Κατασκευαστής/παραγωγόςΦρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. TEAMEX

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEAMEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσωπίδες προστασίας, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Προσωπίδες προστασίας, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. LOOK FOOD RAW MATERIALS

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

  3. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  4. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  5. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  2. VARVARESOS FRESHNES

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  3. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  4. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παντζάρια, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, φυτα λαχανου, φρεσκα φρουτα, πεπονια, λαχανικα, και γογγυλια. Έχει έδρα σε Torres Novas, Πορτογαλία.

  5. MISKA AGRIBUSINESS SAC

    Περού

    Η εταιρεία MISKA AGRIBUSINESS SAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε La Molina, Lima, Περού.

  1. REGAR AGRÍCOLA

    Ισπανία

    Regar Agrícola S.L. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μοβ σκόρδου, μαύρου σκόρδου, λευκού σκόρδου και κρεμμυδιών. Αφυδατωμένο σκόρδο, καραμέλες με σκόρδο κ.λπ. Η έδρα μας βρίσκεται στην πόλη Las Pedroñeras (Cuenca - Ισπανία), στη διεθνή πρωτεύουσα του σκόρδου, στην καρδιά της La Mancha, μιας περιοχής που παραδοσιακά παράγει τροφές υψηλής ποιότητας για τη μεσογειακή διατροφή.

  2. BULGREECE-ARTA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BULGREECE-ARTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Arta, Ελλάδα.

  1. AGROSTAR SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGROSTAR SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα, και εισαγωγές - εξαγωγές μήλων. Έχει έδρα σε Grójec, Πολωνία.

  2. ECMR FRUITS

    Τουρκία

    Η εταιρεία ECMR FRUITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, και εσπεριδοειδη. Έχει έδρα σε Pamukkale, Τουρκία.

  3. VOLTAR TARIM GIDA IC VE DIS TIC. LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία VOLTAR TARIM GIDA IC VE DIS TIC. LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Konak-Izmir, Τουρκία.

  4. VICTORIA MONDIAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VICTORIA MONDIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, πατατες, καροτα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  5. TRADIPOM

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRADIPOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, και φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση. Έχει έδρα σε Bias, Γαλλία.

  6. VISA FRUITS

    Ισπανία

    Η εταιρεία VISA FRUITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, αγορες χονδρικης πωλησης, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  7. DUZEY WORKW. CONSTR. EDU. AGRCLT. TRSM IND & TRDE CO.LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία DUZEY WORKW. CONSTR. EDU. AGRCLT. TRSM IND & TRDE CO.LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ροδακινα, εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, Βερίκοκο, και ντοματες. Έχει έδρα σε Afsin, Τουρκία.

  8. DORADOS INDUSTRIE

    Τουρκία

    Η εταιρεία DORADOS INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, εξαγωγη φρουτων, και εξαγωγη φρεσκων ψαριων. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  1. CAMPO VERDE EXPORT S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία CAMPO VERDE EXPORT S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, και παραγωγός τροφίμων. Έχει έδρα σε Almeria, Ισπανία.

  2. EURALIS COOP

    Γαλλία

    Η εταιρεία EURALIS COOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δημητριακά και σπόροι, φουα γκρα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγή εξαγωγή κρεάτων. Έχει έδρα σε Lescar, Γαλλία.

  3. P.H.U.MSAD S.C.

    Πολωνία

    Η εταιρεία P.H.U.MSAD S.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα, εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, συσκευασμενα μηλα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Goszczyn, Πολωνία.

  4. GREEN DESERT SPA

    Χιλή

    Η εταιρεία GREEN DESERT SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, σύμβουλος εξαγωγών, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγέας αμύγδαλου, και Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Nunoa,santiago, Χιλή.

  5. GIZMAR LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία GIZMAR LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, εξαγωγες λαχανικων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και εσπεριδοειδη. Έχει έδρα σε Mugla, Τουρκία.

  6. BRL FOODS

    Βραζιλία

    Η εταιρεία BRL FOODS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σκόρδα, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε São Paulo, Βραζιλία.

  7. AKTEL GRUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKTEL GRUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολυμαντικά, μη ιατρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Απολυμαντικά, μη ιατρικά, γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Süleymanpaşa, Τουρκία.

  8. HEADLAND TRADING SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία HEADLAND TRADING SL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, και χουρμαδες. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  9. KORAMI NÉGOCE

    Μαρόκο

    Η εταιρεία KORAMI NÉGOCE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Fès, Μαρόκο.

  10. FRUTY S.A.

    Πολωνία

    Η εταιρεία FRUTY S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, φρεσκα φρουτα, εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, και μηλα. Έχει έδρα σε Lublin, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν