• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα

Αποτελέσματα για

Φρούτα

ΙνδίαΦρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. J.P.GADHIYA EXPORT-IMPORT PVT.LTD

    Ινδία

    Η εταιρεία J.P.GADHIYA EXPORT-IMPORT PVT.LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρεμμυδια, μανγκο, και αφυδατωμενα λαχανικα. Έχει έδρα σε Una, Ινδία.

  2. SAFAL OVERSEAS

    Ινδία

    Η εταιρεία SAFAL OVERSEAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sayla, Ινδία.

  3. K-ORGANIC

    Ινδία

    Η εταιρεία K-ORGANIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων, και βιολογικα λαχανικα. Έχει έδρα σε Trichy, Ινδία.

  4. GURU TRADERS

    Ινδία

    Η εταιρεία GURU TRADERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδα, και καρυδες. Έχει έδρα σε Srivilliputtur, Ινδία.

  5. ABLE AGRO INTERNATIONAL

    Ινδία

    Η εταιρεία ABLE AGRO INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Guwahati, Ινδία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KLK EXPORTS

    Ινδία

    Η εταιρεία KLK EXPORTS, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Mumbai, Ινδία.

  2. RAJESH AGENCIES

    Ινδία

    Η εταιρεία RAJESH AGENCIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Coimbatore, Ινδία.

  3. MAN POWER EXPORT

    Ινδία

    Η εταιρεία MAN POWER EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά αφυδατωμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Coimbatore, Ινδία.

  4. RAMESH CHANDRA VERMA & SONS

    Ινδία

    Η εταιρεία RAMESH CHANDRA VERMA & SONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι κουνουπιδιου. Έχει έδρα σε Azamgarh, Ινδία.

  5. GREEN ARROW

    Ινδία

    Η εταιρεία GREEN ARROW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Coimbatore, Ινδία.

  1. ASURAM EXPORTS

    Ινδία

    Η εταιρεία ASURAM EXPORTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε panruti, Ινδία.

  2. SSK FRUITS AND FARMS PVT LTD

    Ινδία

    Η εταιρεία SSK FRUITS AND FARMS PVT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pune, Ινδία.

  1. VIJAYA TRADING COMPANY

    Ινδία

    Η εταιρεία VIJAYA TRADING COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Tirunelveli, Ινδία.

  2. ELIXIR AGRI EXPORT

    Ινδία

    Η εταιρεία ELIXIR AGRI EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικολογικα γεωργικα προϊοντα, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Rajkot, Ινδία.

  3. MAJOR OVERSEAS

    Ινδία

    Η εταιρεία MAJOR OVERSEAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Aligarh-202001(UP), Ινδία.

  4. CALTANK OVERSEAS

    Ινδία

    Η εταιρεία CALTANK OVERSEAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Chennai, Ινδία.

  5. MAHEEXPORTS

    Ινδία

    Η εταιρεία MAHEEXPORTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chennai, Ινδία.

  6. MWH AGROLOGY INDIA PVT LTD

    Ινδία

    Η εταιρεία MWH AGROLOGY INDIA PVT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και φρεσκα φρουτα. Έχει έδρα σε Thane, Ινδία.

  7. ASHVINI KUMAR DESAI

    Ινδία

    Η εταιρεία ASHVINI KUMAR DESAI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kolkata, Ινδία.

  8. SABARI AGRO PRODUCT

    Ινδία

    Η εταιρεία SABARI AGRO PRODUCT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ινδική καρύδα. Έχει έδρα σε Krishnagiri, Ινδία.

  1. V R EXPORTS

    Ινδία

    Η εταιρεία V R EXPORTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chennai, Ινδία.

  2. JOSH IMPEX

    Ινδία

    Η εταιρεία JOSH IMPEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε chennai, Ινδία.

  3. AL MAMOON OVERSEAS

    Ινδία

    Η εταιρεία AL MAMOON OVERSEAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Moradabad, Ινδία.

  4. IND THAI FRESH AGRO IMPEX

    Ινδία

    Η εταιρεία IND THAI FRESH AGRO IMPEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chennai, Ινδία.

  5. AMORE IMPEX LLP

    Ινδία

    Η εταιρεία AMORE IMPEX LLP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pune, Ινδία.

  6. JEGSON INNOVATIVE INDUSTRIES

    Ινδία

    Η εταιρεία JEGSON INNOVATIVE INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπόριο φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Delhi, Ινδία.

  7. AMMU TRADERS

    Ινδία

    Η εταιρεία AMMU TRADERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ambasamudram, Ινδία.

  8. CORPORATION

    Ινδία

    Η εταιρεία CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nasikh / Maharashtra, Ινδία.