• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

ΕλλάδαΦρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. VARVARESOS FRESHNES

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  2. BULGREECE-ARTA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BULGREECE-ARTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Arta, Ελλάδα.

  3. AGRAVIA K' CO LTD

    Ελλάδα

    Παραγωγη σε ιδιοκτητες εκτασεις( φραουλες θερμοκηπιου καρπουζια πατατες λαχανιακα) και εμποριατυποποιηση συσκευασια πιστοποιημενων αγροτικων προοιοντων.Συσκευαστηρια τυποποιητηρια ψυγεια ( προψυκτηρια) κ' συντηρησησοποροκηπευτηκων.Εισαγωγες - εξαγωγες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις