• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές αερίου

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές αερίου

ΓαλλίαΚατασκευαστής/παραγωγόςΦρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  2. TRADIPOM

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRADIPOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, και φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση. Έχει έδρα σε Bias, Γαλλία.

  3. EURALIS COOP

    Γαλλία

    Η εταιρεία EURALIS COOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δημητριακά και σπόροι, φουα γκρα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγή εξαγωγή κρεάτων. Έχει έδρα σε Lescar, Γαλλία.

  4. TERRES DU SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERRES DU SUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δημητριακά και σπόροι, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δημητριακά και σπόροι, και Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει έδρα σε Clairac, Γαλλία.

  5. VERPOM

    Γαλλία

    Η εταιρεία VERPOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, πατατες, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε St Sylvestre Cappel, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LABTRONIX TECHNOLOGIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABTRONIX TECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωληση φρουτων χονδρικης, και φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση. Έχει έδρα σε Bezons, Γαλλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές αερίου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις