• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Έμπορος χονδρικήςΦρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  3. IS COMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

  4. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  5. Durdaslar

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Durdaslar είναι κορυφαίος χονδρέμπορος φρούτων και λαχανικών στην Kumluca/Antalya και στην ευρύτερη περιοχή από το 1989. Ιδρύθηκε από τον Durmuş Durdaş και τους τρεις γιους του, η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί υπό την τρίτη γενιά, αναπτύσσοντας την οικογενειακή κληρονομιά.Η Durdaslar έχει αναπτυχθεί σημαντικά μέχρι να αποτελεί πλέον μια κορυφαία οργάνωση στην περιοχή και στην χώρα. Η ετήσια μας ικανότητα εφοδιασμού ξεπερνά 120 000 τόνους λαχανικών και Φρούτων και προσπαθούμε, μέσω θεσμοθέτησης, για συνεχή βελτίωση. Το 2003, το εργοστάσιο μας συσκευασίας έγινε μια πλήρως αυτόνομη επιχείρηση, εξυπηρετώντας την Kumluca με εγκαταστάσεις ψυχρής αποθήκευσης 3000 τόνων. Ανοίξαμε μια αντιπροσωπεία στην περιοχή της Elmali το 2011 και αναπτύχθηκε με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Antalya. Διαθέτουμε επίσης θυγατρική στην Βουλγαρία, παρέχοντας ψυχρή αποθήκευση στους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε στους καταναλωτές φρέσκα λαχανικά και φρούτα κατά την παραγωγή, ακριβώς σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα και προθεσμία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορες ποικιλίες ντομάτας (όπως παραδοσιακή, ροζ, μοβ, οβάλ, ντοματίνια, κοκτέιλ, στρογγυλές κ.λπ), ποικιλίες πιπεριών (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, κ.λπ.), ποικιλίες αγγουριών (παραδοσιακά, Silor, Spiky), κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal και παραδοσιακή μελιτζάνα), καρπούζι, πεπόνι, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, βερίκοκα, ροδάκινα, φράουλες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας !

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ASYA FRESH

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Asya Fresh, τον κορυφαίο εξαγωγέα άριστης ποιότητας φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Τουρκίας από το 2016. Αξιοποιώντας τη στενή σχέση μας με τη διοίκηση του λιμένα Samsun και το άριστα εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό μας, επεκτείνουμε συνεχώς τις δυνατότητές μας στη διοικητική μέριμνα ενισχύοντας τον ετήσιο εξαγωγικό μας όγκο. Στην Asya Fresh, η βιωσιμότητα αποτελεί βασική μας αξία. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας βιολογικά φρούτα, όπως ρόδια και κεράσια και εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση με τη δική μας ομάδα επαγγελματιών. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας που περιλαμβάνει: •ρόδια •κεράσια •νεκταρίνια και ροδάκινα •σουλτανίνες •σταφύλια Red Globe •αχλάδια •κυδώνια •δαμάσκηνα •βερίκοκα •σύκα •διάφορες ποικιλίες τομάτας •πιπεριές για γεμιστά •καυτερές πιπεριές •αγγούρια •κολοκυθάκια •γκρέιπ-φρουτ •πορτοκάλια •μανταρίνια •λεμόνια Ειδικευόμαστε στα ρόδια, στα κεράσια και σε ένα ποικίλο φάσμα τοπικών φρούτων και λαχανικών συμπεριλαμβανομένων νεκταρινιών, ροδακίνων, βερίκοκων και πιπεριών και διατηρούμε αποθήκες σε στρατηγικά σημεία στην Antalya, στη Mersin και στη Manisa. Με το ειδικό μας πρόγραμμα παρέχουμε σε επιλεγμένους παραγωγούς την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί μας στο πλαίσιο μιας μακροπρόθεσμης εταιρικής σχέσης. Με την αποκλειστική σύμβαση εφοδιασμού, παρέχουμε ασφάλεια και ένα συντονισμένο πλαίσιο για κοινά προγράμματα, διασφαλίζοντας για εσάς τον αγοραστή αξιόπιστο εφοδιασμό με υψηλής ποιότητας προϊόντα και οφέλη στενής συνεργασίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες. Με δυνατότητες παράδοσης σε παγκόσμιο επίπεδο, η Asya Fresh καλύπτει διάφορες αγορές παρέχοντας ανώτερης κατηγορίας προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

  2. FRESCON FRUIT DIRECT BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESCON FRUIT DIRECT BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, φρεσκα λαχανικα, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, Εισαγωγές - εξαγωγές σταφυλιών, αβοκαντο, λαχανικα, και σπαραγγια. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  4. VEGGIEVÖIG

    Σουηδία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VEGGIEVÖIG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λεμονια, κρεμμυδια, εισαγωγη λαχανικων, φρουτα και λαχανικα, λαχανικα βαθειας καταψυξης, πορτοκαλια, εξαγωγες λαχανικων, και Γλυκοπατάτες. Έχει έδρα σε Norrköping, Σουηδία.

  5. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Χυμοί φρούτων, Γεώμηλα (πατάτες), Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Burgas, Βουλγαρία.

  1. BACCHUS ROSSA IMPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BACCHUS ROSSA IMPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, χονδρικη πωληση τροφιμων, προϊον διατροφης, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και καφάσια φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Le Creusot, Γαλλία.

  2. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

  1. BEFER FRUIT SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BEFER FRUIT SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, εισαγωγη φρουτων, εισαγωγη λαχανικων, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, εισαγωγείς φρούτων, Φρούτα, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και πωληση φρουτων χονδρικης. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

  2. FRUIT ITALY SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRUIT ITALY SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, διανομείς φρούτων, διανομείς φρέσκων λαχανικών, και Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Mercogliano, Ιταλία.

  3. NS TRADE SP Z O O

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NS TRADE SP Z O O, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, Βρεφικές τροφές, Ποτά, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αεριούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Μη αλκοολούχα ποτά, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Szczecin, Πολωνία.

  4. OP LAND

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OP LAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, διανομείς φρούτων, Φρούτα, και φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  5. FRIDA SRL DI R. D'AGOSTINO

    Ιταλία

    Η Frida srl είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την πώληση φρούτων και λαχανικών και η οποία αντιμετωπίζει την πρόκληση της γεωργίας του μέλλοντος, παρέχοντας πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και επαγγελματισμού για να ικανοποιήσει τις ολοένα και πιο προσεκτικές και επιλεκτικές απαιτήσεις του καταναλωτή. Η επιχείρηση έχει έδρα την Campania, στη νότια Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στο Casoria, στην επαρχία της Νάπολης. Η επιλογή των προϊόντων και πολύ ανταγωνιστική τιμή κάνουν τη Frida srl σημείο αναφοράς στον τομέα.

  6. FRUTAS GOOSTAR

    Ισπανία

    Η εταιρεία FRUTAS GOOSTAR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, και εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε La Mojorena Almeria, Ισπανία.

  7. GVL INTER TRADE SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία GVL INTER TRADE SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κακάο σε κόκκους, και Πολτός κακάου. Έχει έδρα σε Alzira, Ισπανία.

  8. GREEN FOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GREEN FOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα, λαχανικα, λαχανικα χονδρικης, και εισαγωγές - εξαγωγές μήλων. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  1. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

    Ισπανία

    Η εταιρεία FRUITS HORTOMARKET S.L.U, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Almeria, Ισπανία.

  2. KORAMI NÉGOCE

    Μαρόκο

    Η εταιρεία KORAMI NÉGOCE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Fès, Μαρόκο.

  3. EUROGLOBAL

    Τουρκία

    Η εταιρεία EUROGLOBAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα, και Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Fethiye, Τουρκία.

  4. HEADLAND TRADING SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία HEADLAND TRADING SL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, και χουρμαδες. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  5. FRUIT DIRECT SP. Z O. O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία FRUIT DIRECT SP. Z O. O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα, εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, και εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Belsk Duży, Πολωνία.

  6. BRL FOODS

    Βραζιλία

    Η εταιρεία BRL FOODS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σκόρδα, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε São Paulo, Βραζιλία.

  7. JUAN ANDRES LUCAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία JUAN ANDRES LUCAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cieza-Murcia, Ισπανία.

  8. TAURUS FARMS

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία TAURUS FARMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα γεωργικα προϊοντα, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Bogdanci, Βόρεια Μακεδονία.

  9. AGROBOER

    Αλγερία

    Η εταιρεία AGROBOER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εκτροφη βοοειδων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Oran, Αλγερία.

  10. NAOURASS IMPORT EXPORT

    Αλγερία

    Η εταιρεία NAOURASS IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χουρμαδες, και εισαγωγές - εξαγωγές μήλων. Έχει έδρα σε Guelma, Αλγερία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν