• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα για καθίσματα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα για καθίσματα

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. GREATTEX, SPOL. S.R.O.

    Τσεχία

  2. AIO FACTORY SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AIO FACTORY SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Χαλιά και μοκέτες, Χαλάκια και τάπητες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, παπλωματα, σειρητια και καλυμματα κρεβατιων, κουβερλι, μαξιλαρια, και κουρτινες. Έχει έδρα σε Krosno, Πολωνία.

  3. SIMTEKS TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Simteks Textile, κορυφαίος κατασκευαστής υφαντών υφασμάτων και ενδυμάτων με έδρα στην Τουρκία. Με μια κληρονομιά που ξεκινά από το 1995, είμαστε περήφανοι για τις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις 8 000 τ.μ που ασχολούνται αποκλειστικά με την παραγωγή ενδυμάτων και υφαντών υφασμάτων. Η εντυπωσιακή μας παραγωγική ικανότητα 13 εκατομμυρίων μέτρων ετησίως σε υφάσματα οικιακής χρήσης και στους τομείς της ένδυσης μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε μια ποικιλόμορφη ζήτηση. Προσφέρουμε διάφορα υφάσματα, εκ των οποίων σχέδια ζακάρ και ντόμπι, με φάρδος από 2.30 έως 5.40. Από πλεκτό ύφασμα έως ενδύματα, υφάσματα τσόχας έως muslin και υφάσματα πυκνής ύφανσης, εξασφαλίζουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ώστε να ικανοποιήσουμε διάφορες ανάγκες. Εξερευνήστε την εκτενή μας γκάμα προϊόντων, με είδη ανώτατης ποιότητας όπως πανιά κουζίνας, πετσέτες, πετσέτες κουζίνας για το στέγνωμα, σετ παπλωμάτων, καλύμματα κρεβατιών muslin, καλύμματα καθισμάτων, πετσέτες πεστεμάλ και πολλά άλλα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το εξαιρετικό μας σήμα λευκών ειδών σπιτιού MylasaHome, που παρασκευάζεται από την Simteks Textile. Η MylasaHome κατασκευάζει αποκλειστικά υφάσματα που προσφέρουν άνεση, στυλ και κομψότητα στον χώρο σας διαμονής. Χάρη στην ασύγκριτη μας ικανότητα εξατομίκευσης, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ειδικές σας απαιτήσεις, να παράγουμε υφάσματα σε οποιοδήποτε μέγεθος και διάσταση επιθυμείτε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. FRANC-TEXTIL SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    H Franc Textil αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ραφής υφασμάτων οικιακής χρήσης και παρασκευαστής τεντών στην Πολωνία , 29 χρόνια πείρας στην παραγωγή οικιακών υφασμάτων, είμαστε ειδικοί στον τομέα. Χάρη στις σύγχρονες παραγωγικές της εγκαταστάσεις 12 000 τ.μ, πάνω από 200 έμπειρους υπαλλήλους και επαγγελματικά μηχανήματα για την παραγωγή οικιακών υφασμάτων, η Franc Textile μπορεί να εξασφαλίσει την βέλτιστη ποιότητα υπηρεσίας ραφής. Τα προτερήματα μας είναι η υπηρεσία ραφής στα μέτρα του πελάτη, η δυνατότητα παραγωγής σε μικρές σειρές, η σύντομη προθεσμία παράδοσης και η μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Η προσφορά μας περιλαμβάνει : - κουρτίνες και ρολοκουρτίνες - καλύμματα κρεβατιού, καλύμματα καναπέδων - μαξιλάρια και μαξιλάρια καθισμάτων - τραπεζομάντηλα και υφάσματα για την κουζίνα- άλλα υφασμάτινα προϊόντα.Φροντίζουμε όλα τα στάδια και τις λεπτομέρειες της επιχείρησης μας μαζί. Παρέχουμε μια αποτελεσματική, ομάδα επαγγελματικής διαχείρισης για να εξασφαλίσει την κατασκευή και εξυπηρέτηση ανώτατης ποιότητας. Η ποιότητα μας θα σας ικανοποιήσει. Το προτέρημα μας είναι η ολοκλήρωση ακόμα και των πιο απαιτητικών παραγγελιών από έμπιστα υφάσματα καθώς και η δυνατότητα παραγγελιών από τις συλλογές μας υφασμάτων, εξατομικευμένες ατομικές παραγγελίες (με ποικιλία επιλογής από εκατοντάδες υφάσματα) μέσα από αφιερωμένες πλατφόρμες b2b με δυνατότητα ένταξης σε εταιρικά συστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα για καθίσματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις