• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλεκτα ειδη ενδυσης υψηλης ραπτικης

Αποτελέσματα για

Πλεκτα ειδη ενδυσης υψηλης ραπτικης

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. ISKUR BOYA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η ISKUR BOYA που ιδρύθηκε το 1990, είναι μια κορυφαία τουρκική κλωστοϋφαντουργική παραγωγική επιχείρηση με βάση το Kahramanmaras. Είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε στους μεγαλύτερους απόλυτα ολοκληρωμένους ομίλους παραγωγής της Τουρκίας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας. Ως εταιρεία top 500 στην Τουρκία, η ISKUR BOYA εξακολουθεί να επεκτείνει την παρουσία σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι διάφοροι τομείς μας περιλαμβάνουν την κλωστοϋφαντουργία, την ενέργεια, την αυτοκινητοβιομηχανία, τις ασφάλειες, τη λιανική πώληση και διάφορους άλλους κλάδους. Τα υφάσματά μας που διατίθενται σε εγχώριους και διεθνείς παραγωγούς μόδας και έτοιμων ενδυμάτων υψηλής ποιότητα αποστέλλονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε τέσσερις ηπείρους. Ως ISKUR BOYA ειδικευόμαστε στο κτενισμένο βαμβακερό νήμα, στην παραγωγή νήματος ανοικτού άκρου, στην παραγωγή συμβατικού νήματος, σε νήματα Supima, βισκόζης και Tencel, στο βιολογικό βαμβακερό νήμα, στην παραγωγή πλεκτών υφασμάτων, σε ενδύματα, στην παραγωγή υφασμένων υφασμάτων, στη βαφή υφασμάτων και στο φινίρισμα. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας! Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις πλεκτηρίου που καλύπτουν διάφορες απαιτήσεις των πελατών και μετατρέπουν νήματα υψηλής ποιότητας σε ύφασμα. Επιπλέον, διαθέτουμε μια συλλογή μηχανημάτων υπερσύγχρονης τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις μας που μας παρέχει τη δυνατότητα να παρέχουμε διάφορα προϊόντα όπως Supreme, ελαστάνη Supreme, διπλό νήμα, διπλό νήμα ελαστάνης, τριπλό νήμα Interlock, Rib, ελαστάνη Rib, Punto Milano, Punto di Roma, Camisole, Single Piqué, Crepe, Rapport και Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

  2. MCINNER

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η MCinner ιδρύθηκε το 1980, και είναι μια πρωτοπόρα Τούρκικη εταιρεία στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας και των υποδημάτων. Στόχος μας είναι να φέρουμε την επανάσταση στον τομέα της ένδυσης μέσα από την καινοτομία και τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Κύριος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε εξαιρετική ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υπηρεσίες ανώτατης ποιότητας με το έμπειρο μας προσωπικό. Με ένα όραμα μετατροπής της βιομηχανίας, η MCinner ξεκίνησε έναν πρωτότυπο ταξίδι που δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν. Εξειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση των διεθνών αγορών, με επίκεντρο την παραγωγή υποδημάτων και προϊόντων για το στρατό. Το αρχείο μας με καταγεγραμμένες επιτυχίες συμπεριλαμβάνει την παροχή ενδυμάτων και υποδημάτων σε διάφορες χώρες, όπως στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία, Πολωνία, Εσθονία, Αλγερία, Αμερική και Μαρόκο. Εξερευνήστε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψετε τον ποικιλόμορφο μας κατάλογο προϊόντων, συμπ. ανδρική και γυναικεία ένδυση, υποδήματα, πλεκτά, ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά παντελόνια και πολλά άλλα. Η MCinner είναι ο έμπιστος σας εταίρος στον τομέα της μοντέρνας ένδυσης και υποδημάτων.

  3. QUBA TEKSTIL

    Τουρκία

    Η εταιρεία QUBA TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλεξη, βαμβακερα πλεκτα ειδη, πλεκτα ειδη απο κασμιρ, και πλεκτα ειδη ενδυσης υψηλης ραπτικης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. INSIA CLOTHING LTD

    Πακιστάν

    Η εταιρεία INSIA CLOTHING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλεκτα ειδη ενδυσης υψηλης ραπτικης, και ετοιμα γυναικεια ενδυματα. Έχει έδρα σε Town Ship Lahore, Πακιστάν.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλεκτα ειδη ενδυσης υψηλης ραπτικης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις