• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πετσέτες μπάνιου

Αποτελέσματα για

Πετσέτες μπάνιου

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η Somani είναι παραγωγός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από την Πορτογαλία που ιδρύθηκε το 1986. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ εταιρεία με κάθετη οργάνωση και συνεπώς ελέγχουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Από την παραγωγή του υφάσματος (υφαντό, πλεκτό, μη υφασμένο και πετσετέ) έως την εργασία, το κέντημα, το καπιτονάρισμα και την εκτύπωση, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής ενδυμάτων στους πελάτες μας. Η Somani παράγει προϊόντα για 3 επιχειρηματικούς τομείς Πετσέτες και προϊόντα οικιακής χρήσης, ενδύματα – γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, καθώς προϊόντα νηπίων (αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, λευκά είδη, είδη λουτρού και βρεφικά ενδύματα) Στον τομέα των βρεφικών και νηπιακών προϊόντων παρέχουμε μοναδική εξυπηρέτηση. Στον τομέα αυτό το έργο μας καλύπτει 360º παράγοντας από αξεσουάρ, μαλακά παιχνίδια, διακοσμητικά είδη έως ενδύματα, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων υφασμάτων, τεχνικών και προϊόντων στο ίδιο σενάριο/σχέδιο. Η Somani διαθέτει εσωτερική ομάδα σχεδιασμού που εργάζεται συνεχώς με νέα υλικά, υφάσματα, σχήματα και προϊόντα βοηθώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες και συντονισμένες κολεξιόν. Η βιωσιμότητα είναι ενταγμένη σε όλες τις δραστηριότητες, τις διαδικασίες και τις στρατηγικές μας. Απορρίπτουμε κάθε κοινωνική πρακτική και πρακτική πράσινου ξεπλύματος και θέτουμε ως προτεραιότητα την παροχή οικονομικών αξιών σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στον άνθρωπο, στον πλανήτη, στην υποστήριξη της κοινωνίας, στην καινοτομία και στη διακυβέρνηση. Η Somani ερευνά και χρησιμοποιεί αειφόρες πρώτες ύλες συμπεριλαμβανομένων ανακυκλωμένων και βιολογικών νημάτων, με πιστοποιήσεις όπως GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC και το πρότυπο Oeko-tex 100. Περιορίζουμε τις επιπτώσεις της παραγωγής μας για την προώθηση της βιοποικιλότητας.

  2. SIMTEKS TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Simteks Textile, κορυφαίος κατασκευαστής υφαντών υφασμάτων και ενδυμάτων με έδρα στην Τουρκία. Με μια κληρονομιά που ξεκινά από το 1995, είμαστε περήφανοι για τις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις 8 000 τ.μ που ασχολούνται αποκλειστικά με την παραγωγή ενδυμάτων και υφαντών υφασμάτων. Η εντυπωσιακή μας παραγωγική ικανότητα 13 εκατομμυρίων μέτρων ετησίως σε υφάσματα οικιακής χρήσης και στους τομείς της ένδυσης μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε μια ποικιλόμορφη ζήτηση. Προσφέρουμε διάφορα υφάσματα, εκ των οποίων σχέδια ζακάρ και ντόμπι, με φάρδος από 2.30 έως 5.40. Από πλεκτό ύφασμα έως ενδύματα, υφάσματα τσόχας έως muslin και υφάσματα πυκνής ύφανσης, εξασφαλίζουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ώστε να ικανοποιήσουμε διάφορες ανάγκες. Εξερευνήστε την εκτενή μας γκάμα προϊόντων, με είδη ανώτατης ποιότητας όπως πανιά κουζίνας, πετσέτες, πετσέτες κουζίνας για το στέγνωμα, σετ παπλωμάτων, καλύμματα κρεβατιών muslin, καλύμματα καθισμάτων, πετσέτες πεστεμάλ και πολλά άλλα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το εξαιρετικό μας σήμα λευκών ειδών σπιτιού MylasaHome, που παρασκευάζεται από την Simteks Textile. Η MylasaHome κατασκευάζει αποκλειστικά υφάσματα που προσφέρουν άνεση, στυλ και κομψότητα στον χώρο σας διαμονής. Χάρη στην ασύγκριτη μας ικανότητα εξατομίκευσης, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ειδικές σας απαιτήσεις, να παράγουμε υφάσματα σε οποιοδήποτε μέγεθος και διάσταση επιθυμείτε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. HAPPY BABY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η HAPPY BABY είναι μια επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών που ειδικεύεται από το 1992 στην χονδρική πώληση όλων των υφασμάτινων προϊόντων, κυρίως στην κατασκευή και διανομή βρεφικών και παιδικών προϊόντων. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει βρεφικά είδη όπως αλλαξιέρες- τσάντες ή μπιμπερό, λούτρινα, φορμάκια και σαλιάρες, παπούτσια και κάλτσες. Πέρα από τα κουτιά και τις θήκες δώρου, προσφέρουμε επίσης προϊόντα επώνυμων σημάτων με άδεια, όπως κοντομάνικα, πιτζάμες, ομπρέλες, λευκά είδη (παπλωματοθήκες, κουβέρτες, παπλώματα, πετσέτες). Διαθέτουμε απόθεμα με πάνω από 4 000 είδη και ανανεώνουμε τις συλλογές μας τακτικά καθ όλη την διάρκεια του έτους ώστε να ικανοποιήσουμε μια ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση. Εξάγουμε σήμερα σε όλο τον κόσμο και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση τους, προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες όλο και ποιο ποιοτικά και με την συντομότερη δυνατή προθεσμία παράδοσης.

  4. MAJOR TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Major Textile είναι μια δυναμική Τούρκικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018. Είμαστε περήφανοι επειδή καλύπτουμε όλες τις μορφές της κλωστοϋφαντουργίας, από την κατασκευή υφασμάτων μέχρι την κατασκευή ενδυμάτων και υφασμάτων τεχνικής χρήσης. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων καλύπτει διάφορες ανάγκες και παρέχει λύσεις για διάφορες εφαρμογές. Στην ένδυση, εξειδικευόμαστε στην παρασκευή γυναικείων και ανδρικών ρούχων. Η συλλογή μας συμπεριλαμβάνει διάφορα ενδύματα όπως παντελόνια, φούστες, σακάκια, πουκάμισα, εσώρουχα, κοντομάνικα, φούτερ και πολλά άλλα. Είτε πρόκειται για καθημερινά μοντέρνα ρούχα ή ενδύματα για ειδικές περιπτώσεις, έχουμε ότι χρειαστείτε. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και καινότομες τεχνικές για να δημιουργήσουμε άνετα και πρωτότυπα ρούχα που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τα λευκά είδη σπιτιού, προσφέρουμε μια εκτενής γκάμα προϊόντων που προσθέτουν ζεστασιά και στυλ σε οποιοδήποτε χώρο. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει χαλιά, τάπητες και καλύμματα δαπέδων σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Προσφέρουμε επίσης μια εκτενής γκάμα σε κουρτίνες, καλύμματα μαξιλαριών, χαρτοπετσέτες και υφάσματα πετσετών που προσφέρουν στο σπίτι σας κομψότητα και λειτουργικότητα. Επίσης, ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, ύφασμα για έπιπλα, ταπετσαρία, τραπεζομάντηλα και πετσέτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, κουρτίνες μπάνιου και ποδιές. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά ανώτατης ποιότητας και προσφέρονται σε διάφορα σχέδια ώστε να μετατρέψουν τον χώρο σας διαμονής σε ένα ζεστό καταφύγιο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. BESTGIFT - BGEUROPE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BESTGIFT - BGEUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετσέτες μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνικά υφάσματα ιατρικής χρήσης, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Λευκά είδη επαγγελματικής και βιομηχανικής χρήσης, Λευκά είδη για οργανισμούς, υφάσματα για ξενοδοχεία, Τεχνικά υφάσματα ιατρικής χρήσης, υφασμάτινα είδη σπιτιού, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και προμηθειες για εστιατορια. Έχει έδρα σε Porto, Πορτογαλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KASALINDA LDA.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KASALINDA LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Στολές, Λευκά είδη τραπεζαρίας, τραπεζομαντηλα, σετ μπανιου, σεντονια, υφασμάτινα είδη σπιτιού, και Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει έδρα σε Calendário V.n.f, Πορτογαλία.

  2. LAGOMTEX TEXTILE LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAGOMTEX TEXTILE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Πετσέτες μπάνιου, βρεφικά παπλώματα, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, θηκες στρωματων, παπλωματοθήκη, και πετσετες μπανιου. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  3. COZYWEAVE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COZYWEAVE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Πετσέτες μπάνιου, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, πετσετες μπανιου, πετσετες, πετσετες μπανιου, υφασμάτινα είδη σπιτιού, σετ λευκων ειδων κρεβατοκαμαρας, και Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  4. EVTEKS LTD

    Τουρκία

    Είμαστε μια διεθνής εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με πολλαπλές παραγωγικές ικανότητες. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 στην Denizli/Τουρκία από τον Mr Isa Dal. Η ομάδα μας ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην εμπορευματοποίηση του προϊόν, στην παραγωγή, στην υπεργολαβία και στον ποιοτικό έλεγχο. Μιλάμε αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά και γαλλικά. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO9001 -2008 από UKAS. Η τυποποιημένη παραγωγή βασίζεται στο πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100. Προσφέρουμε σε υπεργολαβία και παράγουμε υφάσματα οικιακής χρήσης όπως πετσέτες, μπουρνούζια, λευκά είδη και ενδύματα όπως κοντομάνικα και μπλούζες τύπου πόλο. Παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις παραγωγής καθώς και ανάπτυξη σχεδίου για τα εξής προϊόντα Λευκά είδη σπιτιού : Ζακάρ ως τυπωμένα υφάσματα σε όλες τις βαμβακερές ποιότητες. πετσετέ ύφασμα : από πετσέτες Τουρκίας ως μπουρνούζια σε διάφορες ποιότητες και βάρη. Επιτραπέζια λευκά είδη : πετσέτα ως τραπεζομάντηλα. Κουζίνα : πετσέτες ως ποδιές. Υφάσματα για οργανισμούς και ξενοδοχεία : Ολων των ειδών. Διαφημιστικό ύφασμα : Ολων των ειδών. Υφασμα ένδυσης/Ενδύματα : Κοντομάνικα, μπλουζάκια τύπου πόλο και φούτερ κάθε είδους.

  5. GEVAINA, II

    Λιθουανία

    Κατασκευαστές και εξαγωγείς υφασμάτων και ειδών σπιτιού. Σήμερα μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με 100% βαμβάκι, πολυβαμβάκι, σατέν, φλανέλ, περκάλη, βαμμένα και εμπριμέ υφάσματα για την κατασκευή σεντονιών, μαξιλαροθηκών, καλυμμάτων για στρώματα και υφασμάτινων ειδών σπιτιού, καλυμμάτων κρεβατιού, σεντονιών με λάστιχο, παπλωματοθηκών, καλυμμάτων παπλώματος, μαξιλαροθηκών, κουβερτών, παπλωμάτων, μαξιλαριών, στρωμάτων, προστατευτικά στρωμάτων, πετσετών, πετσετών κουζίνας, φλοκωτών πετσετών και πετσετών από 100% μπαμπού, υφασμάτων από 100% μπαμπού, βρεφικών υφασμάτων από 100% μπαμπού.

  1. TUVA HOME EV TEKSTILI SAN. TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Είμαστε οι TUVAHOME Textile κατασκευάζουμε πετσέτες, μπουρνούζια, πατάκια μπάνιου σε διάφορα μεγέθη με λογότυπο. Η εταιρεία βρίσκεται στο Ντενιζλί / ΤΟΥΡΚΙΑ που είναι το κέντρο των υφασμάτων για το σπίτι και για ξενοδοχεία. Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί μας είναι τα εξής: Δεχόμαστε μικρές παραγγελίες, Γρήγορη και Αξιόπιστη υπηρεσία, καλύτερη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, Γραφεία διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη, η ικανοποίηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

  2. ISTANBUL TOWEL

    Τουρκία

    Η εταιρεία ISTANBUL TOWEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσετες μπανιου, μπουρνουζια, και κουβερλι. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. TANEM TEKSTIL

    Τουρκία

    Η εταιρεία TANEM TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλάκια και τάπητες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Πετσέτες μπάνιου, ρομπα, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  2. ZAFER UZUN MIAMOZA TEKSTIL

    Τουρκία

    Η εταιρεία ZAFER UZUN MIAMOZA TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, μπουρνουζια, Πετσέτες μπάνιου, μπουρνούζια ξενοδοχείων, και πετσέτες ξενοδοχείου. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  3. BEYZATEKS TEKSTIL SAN. VE DIS. TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία BEYZATEKS TEKSTIL SAN. VE DIS. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, διακοσμητικά είδη, Πετσέτες μπάνιου, και μπουρνούζια ξενοδοχείων. Έχει έδρα σε Merkezefendi, Τουρκία.

  4. HAVLUNA TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία HAVLUNA TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, Πετσέτες μπάνιου, Διαφημιστικές πετσέτες, ρομπα, και υφάσματα για ξενοδοχεία. Έχει έδρα σε Pamukkale/denizli, Τουρκία.

  5. LUPINE TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία LUPINE TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετσέτες μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αθλητικά ρούχα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, διαφημιστικά δώρα για ξενοδοχεία, Αθλητικά ρούχα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγες υφασματων. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  6. METIA TEKSTIL DANISMANLIK IC VE DIS TICARET

    Τουρκία

    Η εταιρεία METIA TEKSTIL DANISMANLIK IC VE DIS TICARET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσέτες για χαμάμ, πετσετες μπανιου, και Βρεφικά κλωστοϋφαντουργικά είδη. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  7. JIANGSU ENROL INTERNATIONAL TEXTILE CO. LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία JIANGSU ENROL INTERNATIONAL TEXTILE CO. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλυμματα απο πουπουλο, πουπουλενια μαξιλαρια, πετσετες μπανιου, και κουρτινες. Έχει έδρα σε Nantong, Κίνα.

  8. DEMNEFT TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία DEMNEFT TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, μπουρνουζια, ακρυλικα υφασματα, και Πετσέτες μπάνιου. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  1. HAVILLA HOME

    Τουρκία

    Η εταιρεία HAVILLA HOME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσετες μπανιου, και σετ βρεφικών σεντονιών. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  2. CMTOWELS

    Τουρκία

    Η εταιρεία CMTOWELS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσετες μπανιου, και πετσετες. Έχει έδρα σε Sisli, Τουρκία.

  3. ROYAL DIBA TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ROYAL DIBA TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρομπα, και πετσετες μπανιου. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  4. TEXTILE SHOP

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEXTILE SHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσετες μπανιου, και μπανιο. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  5. DENIA TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία DENIA TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, και Πετσέτες μπάνιου. Έχει έδρα σε Merkezefendi, Τουρκία.

  6. BELLA KAREEMA LTD. ŞTI

    Τουρκία

    Η εταιρεία BELLA KAREEMA LTD. ŞTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, υφάσματα για ξενοδοχεία, και Πετσέτες μπάνιου. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  7. PBSHOME

    Τουρκία

    Η εταιρεία PBSHOME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετσέτες μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, χαλακια για το λουτρο, καροτσάκια διανομής γευμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και υφασμάτινα είδη σπιτιού. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. BERRA ÖRGÜ

    Τουρκία

    Η εταιρεία BERRA ÖRGÜ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσετες μπανιου, πετσετες κουζινας, και λευκα ειδη κρεβατοκαμαρας. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  9. DOGAN BIRLIK GRUP TEK. KON. TIC. SAN. LTD. STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία DOGAN BIRLIK GRUP TEK. KON. TIC. SAN. LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουρτινες, ιατρικες υπηρεσιες - ειδικοτητα στη φυσιοκινησιοθεραπεια, και πετσετες μπανιου. Έχει έδρα σε Sivas, Τουρκία.

  10. KOCAKKAYA TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία KOCAKKAYA TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, πετσετες μπανιου, μπουρνουζια, Ανδρικά ενδύματα, και Βρεφικά και παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Pamukkale-Denizli, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν