• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων

Αποτελέσματα για

Μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. LES PETITES MAINS DU LIMOUSIN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    LES PETITES MAINS DU LIMOUSIN διαλέγουν και ανακυκλώνουν ενδύματα από δεύτερο χέρι και τα είδη συλλέγονται απευθείας από τους ιδιώτες της περιοχής του Limousin με τα ιδιόκτητα μας κοντέινερ ενδυμάτων μέχρι τις αποθήκες του καταστήματος μας. Εξάγουμε ενδύματα από δεύτερο χέρι σε μεσαίες και μεγάλες ποσότητες προς καταστήματα πώλησης ενδυμάτων από δεύτερο χέρι ανεξάρτητου μεγέθους σε ολόκληρο τον κόσμο. - Μη διαλεγμένα ενδύματα "ORIGINAL" (ενδύματα + υποδήματα) - Ενδύματα από 2ο χέρι CREME EXTRA, ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ 1ης ΔΙΑΛΟΓΗΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ - Είδη VINTAGE, ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ, LEVI'S, - ΛΕΥΚΆ ΕΊΔΗ, ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΗΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ- Ενδύματα από δεύτερο χέρι "ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΗ" ανά εποχή, φύλο και είδος (Crème, 1ης διαλογής, 2ης διαλογής, ανάμεικτο καλοκαίρι, ανάμεικτο χειμώνα), συσκευασμένα σε δέματα 45 kιλών. Τα ρούχα μας πωλούνται με το κιλό ή τόνο, χονδρικής ή ημι-χονδρικής για να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας το είδος και την ποσότητα που επιθυμείτε ώστε να σας λάβετε την προσφορά μας το συντομότερο !

  2. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

  3. GRV 67

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η GRV 67 εξειδικεύεται στην διαλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων ενδυμάτων καθώς και ρούχα από δεύτερο χέρι που συλλέγονται απευθείας από ιδιώτες και επαγγελματίες. Παρέχουμε μεταχειρισμένα ενδύματα σε μεγάλες ποσότητες στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές ή σε καταστήματα. Η εμπειρογνωμοσύνη μας επεκτείνεται στις ανδρικές, γυναικείες και παιδικές γκάμες ενδυμάτων καθώς και σε ενδύματα vintage, παλαιό ρουχισμό, κεντητά είδη και μεταχειρισμένα ρούχα 1ης και 2ης επιλογής.

  4. A&E CLOTHING POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge
  5. KIMODO FASHION S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία KIMODO FASHION S.L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα, μεταχειρισμένα ενδύματα, μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων, και ανακύκλωση υφασμάτων. Έχει έδρα σε Tres Cantos, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OM TEXTILES

    Ιταλία

    Η εταιρεία OM TEXTILES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, ανάκτηση μεταχειρισμένων υφασμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Marcianise, Ιταλία.

  2. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  3. IRCEB BUGGENHOUT

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IRCEB BUGGENHOUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, μεταχειρισμενα ενδυματα, ρακη, ρετάλια, ρούχα μεταχειρισμένα, Παπούτσια, και μεταχειρισμένα παπούτσια. Έχει έδρα σε Buggenhout, Βέλγιο.

  4. GOKHAN TEXTIEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOKHAN TEXTIEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα από δεύτερο χέρι, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, Ενδύματα από δεύτερο χέρι, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, μεταχειρισμενα υποδηματα, και μεταχειρισμενα ενδυματα. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  5. BB TRANS

    Βέλγιο

    Η Beldi-Fripe είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη διαλογή και την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων από δεύτερο χέρι. Πέρα από μεταχειρισμένα ενδύματα και υποδήματα διαθέτουμε επίσης παιχνίδια, πανιά και διάφορα αξεσουάρ. Η Beldi-Fripe είναι ο ιδανικός σας σύντροφος στα μεταχειρισμένα ενδύματα. Η BB Trans, η αδελφή εταιρεία της Beldi-Fripe, δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών και της εφοδιαστικής.